Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 05. 08:19, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp május 6-tól

Heti horoszkóp május 6-tól

Kos:

Vedd a kezedbe pénzügyeid irányítását: ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor ennek most adj hangot! Megeshet, hogy a szerelmi kapcsolatokban azért alakul minden jól, mert a társad elégedettséget érez a megteremtett egzisztenciája miatt. A házasságokban, régi együttélésekben vitára kerülhet sor egy számodra fontos ügyben.

Bika:
Még az is lehet, hogy amire korábban sokat gondoltál és ami után vágyakoztál, azt a sors most teljesíti. Érthető, hogy más színben látod a világot és benne a saját helyedet. Általában nem jellemző rád a túlzás, most viszont a pénzügyek kapcsán elszaladhat veled a ló, a költekezést pedig később megbánhatod. Párkapcsolatokban az anyagiak miatt jöhet létre feszültség.

Ikrek:
Sokkal több erővel és energiával rendelkezel, mint korábban. Talán ez lehet az oka annak, hogy olyan dolognak a végére is pontot teszel, amely régóta szívja már az energiádat. Ha egészségügyi problémád van, most végre a gyógyulás útjára léphetsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad elfogadó magatartása miatt alakulhatnak kedvezően a dolgok. A pénzedre jobban ügyelj!

Rák:
A kollégáid között van olyan személy, akivel szemben három lépés távolságot kellene tartanod! Megeshet, hogy a munkád során nehezen elfogadható helyzet jön létre. A házasságokban, régi együttélésekben ha nem viszed haza a munkahelyeden felmerülő problémákat, akkor a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

Oroszlán:
Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Még az is megeshet, hogy olyan ajánlatot kapsz, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozik. A szerelmi viszonyokban feszültség alakulhat ki, amelyet jól tudtok kezelni, és amely így felszámolhatóvá válhat. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor óriási mázlid lehet, ami feldobottá tehet.

Szűz:
Nagyobb erőre és energiára van szükséged ezen a héten, ha a munkáról, megélhetésről van szó. Ügyelj a stílusodra, mert megeshet, hogy éppen ezzel irritálod a felettesedet, vagy éppen mások ennek hatására érzik fenyegetve magukat. A szerelmi életedben olyan változásokra van kilátás, ami miatt a párkapcsolatod talán más kerékvágásban folytatódik, mint eddig.

Mérleg:
A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak problémája lehet, emiatt pedig szorongóbbá válhat. Előfordulhat, hogy te állsz elő olyasmivel, ami miatt az életet nehezebbnek érezheti. Ha utazol, apróbb bosszúságra számíthatsz, de összességében a dolgok mégis a kedved szerint alakulnak. A munkahelyeden vigyázz azzal, hogy kinek, mit mondasz el, mert valaki kiforgathatja a szavaidat.

Skorpió:
A házasságokban, régi együttélésekben most döbbenhet rá életed párja, hogy mennyire fontos a veled való kapcsolata. Ezért talán olyan dologra is hajlandó lesz, amit korábban elképzelhetetlennek tartott. Ha szülő vagy, gyermekednek nagyobb figyelemre lehet szüksége, főleg, hogy hajlamossá válhat a csélcsap viselkedésre. Fontosabb dolog megbeszélésére most lehetőség nyílhat.

Nyilas:
Ha szülő vagy, gyermeked olyan helyzetbe kerülhet, ami miatt az idegeid megfeszülhetnek, és amelyet nem tudsz elfogadni. Ráadásul mélyen a zsebedbe is kell nyúlnod, ami szintén hozzájárulhat a borús kedélyállapotodhoz. A munkában viszont sikert sikerre halmozhatsz, sőt az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a segítségével lelkileg feltöltődsz.

Bak:
A szerelem ege vakítóan kék lehet számodra. Megeshet, hogy olyan boldognak és elégedettnek érzed magad a szerelmi életed alakulása miatt, hogy a környezetedben hirtelen megnő az irigyeid száma. A munkában, megélhetésben kisebb feszültség alakulhat ki, szerencsére jól tudod kezelni. Ha van titkod, és nem akarod, hogy kiderüljön, akkor most különösen vigyázz rá!

Vízöntő:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak jól alakulhatnak a dolgai, ez pedig jó hatással van a kedélyére és kettőtök viszonyára is. Ha pénzről van szó, akkor óvatosabbnak kell lenned, mert félreértés vagy figyelmetlenség hatására veszteséget könyvelhetsz el. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel viharos lehet most a kapcsolatod. Jusson eszedbe: okos enged…!

Halak:
A munkában, megélhetésben változásra van kilátás, ami miatt azért ne izgulj, mert a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulnak. A kapcsolatok talán sohasem voltak annyira fontosak számodra, mint ezen a héten, emiatt akár előnyös helyzetbe is kerülhetsz. Kedvez az idő ingatlanügy lebonyolításának. A családtagokra fordíts nagyobb figyelmet! Egy különleges találkozás felvillanyozhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense