Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2019. Május 05. 08:19, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp május 6-tól

Heti horoszkóp május 6-tól

Kos:

Vedd a kezedbe pénzügyeid irányítását: ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor ennek most adj hangot! Megeshet, hogy a szerelmi kapcsolatokban azért alakul minden jól, mert a társad elégedettséget érez a megteremtett egzisztenciája miatt. A házasságokban, régi együttélésekben vitára kerülhet sor egy számodra fontos ügyben.

Bika:
Még az is lehet, hogy amire korábban sokat gondoltál és ami után vágyakoztál, azt a sors most teljesíti. Érthető, hogy más színben látod a világot és benne a saját helyedet. Általában nem jellemző rád a túlzás, most viszont a pénzügyek kapcsán elszaladhat veled a ló, a költekezést pedig később megbánhatod. Párkapcsolatokban az anyagiak miatt jöhet létre feszültség.

Ikrek:
Sokkal több erővel és energiával rendelkezel, mint korábban. Talán ez lehet az oka annak, hogy olyan dolognak a végére is pontot teszel, amely régóta szívja már az energiádat. Ha egészségügyi problémád van, most végre a gyógyulás útjára léphetsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad elfogadó magatartása miatt alakulhatnak kedvezően a dolgok. A pénzedre jobban ügyelj!

Rák:
A kollégáid között van olyan személy, akivel szemben három lépés távolságot kellene tartanod! Megeshet, hogy a munkád során nehezen elfogadható helyzet jön létre. A házasságokban, régi együttélésekben ha nem viszed haza a munkahelyeden felmerülő problémákat, akkor a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

Oroszlán:
Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Még az is megeshet, hogy olyan ajánlatot kapsz, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozik. A szerelmi viszonyokban feszültség alakulhat ki, amelyet jól tudtok kezelni, és amely így felszámolhatóvá válhat. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor óriási mázlid lehet, ami feldobottá tehet.

Szűz:
Nagyobb erőre és energiára van szükséged ezen a héten, ha a munkáról, megélhetésről van szó. Ügyelj a stílusodra, mert megeshet, hogy éppen ezzel irritálod a felettesedet, vagy éppen mások ennek hatására érzik fenyegetve magukat. A szerelmi életedben olyan változásokra van kilátás, ami miatt a párkapcsolatod talán más kerékvágásban folytatódik, mint eddig.

Mérleg:
A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak problémája lehet, emiatt pedig szorongóbbá válhat. Előfordulhat, hogy te állsz elő olyasmivel, ami miatt az életet nehezebbnek érezheti. Ha utazol, apróbb bosszúságra számíthatsz, de összességében a dolgok mégis a kedved szerint alakulnak. A munkahelyeden vigyázz azzal, hogy kinek, mit mondasz el, mert valaki kiforgathatja a szavaidat.

Skorpió:
A házasságokban, régi együttélésekben most döbbenhet rá életed párja, hogy mennyire fontos a veled való kapcsolata. Ezért talán olyan dologra is hajlandó lesz, amit korábban elképzelhetetlennek tartott. Ha szülő vagy, gyermekednek nagyobb figyelemre lehet szüksége, főleg, hogy hajlamossá válhat a csélcsap viselkedésre. Fontosabb dolog megbeszélésére most lehetőség nyílhat.

Nyilas:
Ha szülő vagy, gyermeked olyan helyzetbe kerülhet, ami miatt az idegeid megfeszülhetnek, és amelyet nem tudsz elfogadni. Ráadásul mélyen a zsebedbe is kell nyúlnod, ami szintén hozzájárulhat a borús kedélyállapotodhoz. A munkában viszont sikert sikerre halmozhatsz, sőt az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a segítségével lelkileg feltöltődsz.

Bak:
A szerelem ege vakítóan kék lehet számodra. Megeshet, hogy olyan boldognak és elégedettnek érzed magad a szerelmi életed alakulása miatt, hogy a környezetedben hirtelen megnő az irigyeid száma. A munkában, megélhetésben kisebb feszültség alakulhat ki, szerencsére jól tudod kezelni. Ha van titkod, és nem akarod, hogy kiderüljön, akkor most különösen vigyázz rá!

Vízöntő:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak jól alakulhatnak a dolgai, ez pedig jó hatással van a kedélyére és kettőtök viszonyára is. Ha pénzről van szó, akkor óvatosabbnak kell lenned, mert félreértés vagy figyelmetlenség hatására veszteséget könyvelhetsz el. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel viharos lehet most a kapcsolatod. Jusson eszedbe: okos enged…!

Halak:
A munkában, megélhetésben változásra van kilátás, ami miatt azért ne izgulj, mert a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulnak. A kapcsolatok talán sohasem voltak annyira fontosak számodra, mint ezen a héten, emiatt akár előnyös helyzetbe is kerülhetsz. Kedvez az idő ingatlanügy lebonyolításának. A családtagokra fordíts nagyobb figyelmet! Egy különleges találkozás felvillanyozhat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 18. 12:28, csütörtök | Helyi

Hatalmas változás következik a győri Audi Hungariánál

Ősztől Alfons Dintner, az Audi AG ingolstadti előszéria központjának vezetője váltja az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöki pozíciójában Achim Heinflinget, aki Ingolstadtban az Audi AG legnagyobb gyárát vezeti majd.

2019. Július 17. 13:35, szerda | Helyi

Frissítve: új hírek az esetről- Kiszakadt a vízkapu csöve Győrben, miután rátolatott egy autó

Rátolatott egy kocsi a vízkapu csövére Győr sétálóutcáján, a Baross úton. Küldte portálunknak egy arra járó olvasónk.

2019. Július 17. 13:10, szerda | Helyi

Kombájn és egy gabonatábla lángol Győrnél

Háromhektáros területen ég a tarló és a lábon álló gabona Győr külterületén, Somosmajornál.

2019. Július 16. 16:25, kedd | Helyi

A Győri Balett művészei nyáron Olaszországban is remekeltek

Herkovics Eszter Adria és Luigi Iannone a Győri Balett művészei a napokban Olaszországban léptek fel, Ricardo Nunez tiszteletére rendezett eseményen.