Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. November 10. 01:20, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu/

Heti horoszkóp november 11-től

Heti horoszkóp november 11-től

Kos:

A megérzéseid tökéletesen működnek, ezért hallgatnod kellene az ösztöneidre. De az is lehet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, hogy a döbbenettől leesik az állad. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Megeshet, hogy belebonyolódhatsz egy futó kalandba, ha viszont párkapcsolatban élsz, komolyan elgondolkodhatsz a közös jövőn. Nagy hatást tehetsz valakire.

Bika:
Talán a munkahelyeden nem érzed jól magad, esetleg kolléga viselkedése irritál, de ne aggódj, ezen a héten örömmel tapasztalhatod, hogy a kellemetlenségek jó irányba változnak. Az is lehet, hogy nagyobb vehemenciával veted bele magad a feladatokba. A házasságokban, régi együttélésekben még a tabunak számító témák is megbeszélhetővé válnak. Egészségedre jobban ügyelj!

Ikrek:
A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy fény derül egy titokra. De az is lehet, hogy olyan dolgokban alakul ki nézeteltérés, amelyet könnyen lehet orvosolni. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A munkában olyan változás következhet be, amely miatt örömödben talán táncra is perdülsz. Most érdemes nagyobb vásárlást bonyolítani, kollégával számodra fontos dolgot megbeszélni.

Rák:
Ezen a héten mindennél fontosabb lehet a párkapcsolatod, sőt még az is lehet, hogy esküvői harangok zúgnak a füledben. Ha viszont még csak ismerkedsz, megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel az életedet később össze is kötheted. A munkában azonban nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Különösen azért, mert a kollégák között van valaki, akit nem kedvelsz túlzottan. Megeshet, hogy olyan átszervezésre kerül sor, ami téged is érint.

Oroszlán:
Még az is lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amely a kegyes hazugság kategóriájába tartozik. Megeshet, hogy kénytelen leszel füllenteni, ám ennek a levét később te ihatod meg. A munkahelyeden olyan változás következhet be, amely érzékenyen érinthet téged. De az is lehet, hogy bebetonozod magad, aminek köszönhetően hosszabb távon nagyobb volumenű terveket valósíthatsz meg. Előfordulhat, hogy olyan valakiben bízol, akiben nem kellene. Az illető kihasználhat.

Szűz:
A házasságokban, régi együttélésekben előfordulhat, hogy a társad füllent neked. De az is lehet, hogy egy korábbi ügynek olyan részletei derülnek ki, amelyek előtt meglepetten állsz. Ha pénzről van szó, akkor ezen a héten nem lesz okod a panaszra, mert még a szemétből is aranyat tudsz varázsolni. Most érdemes nagyobb vásárlásokat megejteni. Szomszéddal, testvérrel nagyon jól kijöhetsz. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának.

Mérleg:
Ebben az időszakban talán a szemétből is aranyat tudsz varázsolni: anyagilag roppant szerencsés lehet ez a hét, minden pénzzel kapcsolatos ügyön áldás van. A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy a társad nyomást gyakorol rád, te viszont ezt mégsem érzed kellemetlennek, elviselhetetlennek. Talán azért, mert hozzá hasonlóan gondolkozol. Balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé, és ne rohanj, ne kapkodj!

Skorpió:
Olyan események történhetnek, amelyek miatt szerencsésnek érzed magad. Megeshet, hogy azok mondanak rólad véleményt, akiknek a szava fontos számodra. Kevesebb azonban a szerencséd, ha pénzről van szó. Még az is lehet, hogy veszteség ér, vagy az anyagiak miatt jogi probléma jön létre, ezért lényeges, hogy mondj nemet azokra a lehetőségekre, amelyekről te is tudod: túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége lehet a megnyugtató szavaidra.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy olyan váratlan esemény történik, hogy csak kapkodod a fejed, és hirtelen azt sem tudod, mit csinálj. Baráttal vagy olyan személlyel oszd meg a problémádat, aki kívülállóként jobban látja a helyzetedet, és jó tanácsot tud adni. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, illetve a szeretteid között van olyan személy, aki nem mond igazat. Ez talán csak most jut a tudomásodra, és könnyen csalódottnak érezheted magad.

Bak:
Megeshet, hogy egy szerelmi kapcsolat végére pont kerül. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel rövid, de rendkívül intenzív időszakban lehet részed. Arra is lehetőség van, hogy olyan viszonyt létesítesz, amelyet titokban kell tartanod. Különös az élet, ugyanis te is tudomására juthatsz egy titoknak, emiatt pedig lehangolttá válhatsz. A munkában, megélhetésben roppant sikeres lehetsz.

Vízöntő:
A munkában, megélhetésben nagyobb sikereket érhetsz most el. Még az is lehet, hogy a sors egy kiváló lehetőséget sodor az utadba, amelyet el sem mersz hinni. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Megeshet, hogy rokon kerül olyan helyzetbe, amely miatt még a hétköznapjaidat is át kell szervezned. Az ismeretségi körödben lehet olyan személy, aki miatt csalódottnak érezheted magad. Ne kérj kölcsön, mert nehezen tudod majd visszafizetni.

Halak:
Még az is lehet, hogy a héten olyan esemény történik, amely visszafordíthatatlan hatással lesz a jövődre. De az is lehet, hogy olyan élményben lesz részed, amely miatt megváltozik a gondolkodásod. Megeshet, hogy amit korábban elutasítottál, arra most igent mondasz. A munkában nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Lehet, hogy egy váratlan dolog miatt át kell szervezned a napjaidat. Baráti kapcsolatban olyasmi történik, aminek hatására megnyugodhatsz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.