Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. November 03. 07:10, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu/

Heti horoszkóp november 4-től

Heti horoszkóp november 4-től

Kos:

A párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítő helyzet. De az is lehet, hogy a környezetedben valaki megpróbál keresztbe tenni neked. Megeshet, hogy a munkahelyeden nem várt esemény történik. Ne ess kétségbe, próbáld meg inkább megőrizni a nyugalmadat, és senkire se hallgass, csak saját magadra. Így elkerülheted az embert próbáló szituációt. Betegségből felgyógyulhatsz.

Bika:
A hét legfontosabb feladata a nyugalmad megőrzése, különösen, ha munkáról és a munkahelyedről van szó, hiszen most olyan szituáció alakulhat ki, hogy egyik döbbenetből a másikba esel majd. Megeshet, hogy egy betegség ágynak dönt. A házasságokban, régi együttélésekben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Még az is lehet, hogy a társad olyasmivel áll elő, amely miatt örömödben a föld felett lebegsz majd néhány méterrel.

Ikrek:
A munkában, megélhetésben olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt örömödben talán a fülig ér a szád. Megeshet, hogy egy régi álmod is valóra válik, ez a boldogság pedig sugárzóvá tesz. A sikered lehet az oka annak, hogy még olyanok is szeretnének a közeledben lenni, akik korábban távolabb álltak tőled. A szerelmi viszonyokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy engedékenyebb!

Rák:
A környezetedben olyan esemény történet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is lehet, hogy olyan valakik bukkannak fel a színen, akiknek a viselkedése előtt döbbenten állsz. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila most a szíved közepébe fúródhat. A meglévő kapcsolatokban közös nevezőn lehettek. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Nem érdemes viszont ingatlannal, vagy családdal kapcsolatos ügyet bonyolítani.

Oroszlán:
Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangzanak el, amelyek miatt a vérnyomásod az egekbe szökik. Előfordulhat, hogy nehezen tudsz megfelelni az munkahelyi elvárásoknak, sőt egy kollégával is összerúghatod a port. Balesetveszélyes ez a hét, légy óvatosabb! Megeshet, hogy kibékülsz valakivel, és ezzel a személlyel tökéletes lesz közöttetek az összhang. Egészségedre jobban ügyelj!

Szűz:
Talán fontos dolgot tudsz megbeszélni ezen a héten egy számodra fontos személlyel. Végre tiszta vizet önthetsz a pohárba, és ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy másként lásd a világot, és benne a saját helyedet is. Megeshet azonban, hogy az anyagiak miatt kellemetlen szituációba kerülsz. Mindehhez, ha még szerelmi gondok is társulnak, igazán nehéz helyzetben találhatod magad. Olyan valakinek a támogatását élvezheted, aki sokat jelent neked.

Mérleg:
Ha párkapcsolatban élsz, megeshet, hogy a társad megpróbál hatást gyakorolni rád. Különösen a saját családoddal kapcsolatban, esetleg közös ingatlan miatt. Ha nem akarsz komoly konfliktusba keveredni, légy megfontolt! Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. A munkában olyan változásra van kilátás, amely miatt jól érezheted magad a bőrödben. Értesítés felvillanyozhat.

Skorpió:
Mindig is fontosak voltak számodra a kapcsolatok, de ennyire, mint ezen a héten, talán még sohasem. Egy ismeretségnek köszönhetően, hogy fantasztikus helyzetbe kerülhetsz. Nagyon fontos azonban, hogy senkinek a titkát se kotyogd ki, és végképp ne vegyél részt pletykálkodásban, mert ezzel másokat és önmagadat is kellemetlen helyzetbe hozhatod. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan arra korábban számítottál. Az is lehet, hogy ez a változás kedvezőtlenül érintheti az anyagi helyzetedet, ezért lényeges, hogy most csak arra költs, amire nagyon muszáj. Nagyobb utazás jól sikerülhet. De az is lehet, hogy olyan dolgot kell titokban tartanod, amit legszívesebben világgá kürtölnél. Ne tedd, mert ezzel bajba sodorhatod magad.

Bak:
Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan változás következik be, amely érinti a megélhetésedet. Nagyon fontos, hogy bármennyire is nem értesz egyet a munkatársaddal, esetleg a feletteseddel, légy higgadt és türelmes! Egyszerűen számolj el tízig, és lélegezz mélyeket! Ellenkező esetben magadat hozod nehéz helyzetbe. Baráti kapcsolatnak sokat köszönhetsz. Olyan közösségnek válhatsz tagjává, ahová már régóta szerettél volna tartozni.

Vízöntő:
A munkában, megélhetésben olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt pompásan érzed majd magad. De az is lehet, hogy a házasságokban váratlan szituáció alakul ki, ám ez kifejezetten jó hatással lehet rád. Külfölddel kapcsolatban a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted. Ha tanulmányokat folytatsz, nehéz helyzetben találhatod magad. Talán segítséget kell kérned, hogy a dolgaid úgy menjenek, ahogyan tervezted.

Halak:
Bátran szövögethetsz nagyszabású terveket, a sors ugyanis melléd áll majd: sikert sikerre halmozhatsz. Ám vannak olyanok a környezetedben, akik megpróbálnak neked keresztbe tenni. Állj ki magadért, és azért, amiben hiszel! A kapcsolataid között van olyan, amely megmérettetik, és könnyűnek találtatik. Megtapasztalhatod a vonzás törvényét is: akire/amire sokat gondolsz, megjelenik, bekövetkezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.