Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Október 13. 06:37, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp október 14-től

Heti horoszkóp október 14-től

Kos:

Még az is lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád, de amelyről senkinek sem kellene beszámolnod. Tartsd most a boldogságodat titokban. A párkapcsolatodban viszont történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt egyik percről a másikra feszültség alakulhat ki. Megeshet, hogy felüti a fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege, amelyet nehezen tudsz most kezelni.

Bika:
A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal tökéletes lehet az összhang. Megeshet, hogy könnyedén gyakorolsz rá hatást, és most elérheted nála mindazt, amit szeretnél, amire vágysz. A környezetedben is több olyan személy van, akikkel remekül kommunikálsz. Viszont a munkahelyeden a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan szeretnéd. Különösen egy kolléga viselkedése irritálhat.

Ikrek:
A szerelmi viszonyokban olyan helyzet jöhet létre, amely leszívja az energiádat. Ha szülő vagy, gyermekeddel a fontosabb beszélgetéseket el kellene halasztanod, mert megeshet, hogy kellemetlen szituáció jön létre, ezt pedig valószínűleg te sem szeretnéd. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, sőt a munkahelyeden olyan dolgok történhetnek, amelyek talán még az egészségedre is jó hatást gyakorolnak majd.

Rák:
Még az is lehet, hogy felkerül a szemedre a romantika rózsaszín szemüvege. De az is megeshet, hogy a meglévő kapcsolatokban kölcsönösen csordultig lesztek szeretettel, szerelemmel. Ha szülő vagy, gyermeked életében olyan változás történhet, amely miatt örömödben talán táncra is perdülsz majd. Rokonnal kiáshatod a csatabárdot. A házasságokban társadnak egzisztenciális gondja lehet.

Oroszlán:
Még az is lehet, hogy olyan események történnek, aminek hatására elmerülsz a múltban. Megeshet, hogy a lelked legrejtettebb zugából elfeledett élmények törnek a felszínre, amelyek miatt akár könny is csilloghat a szemedben. Balesetveszélyes ez a hét, légy körültekintőbb! Rokon tanácsát érdemes lenne megfogadnod, és a javaslatai szerint cselekedned.

Szűz:
A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet közöttetek az összhang, még akkor is, ha esetleg a társadnak munkahelyi gondjai támadnak. Ha életed párja külföldre készül, vagy idegen országban tartózkodik, nem kell aggódnod, mert a dolgai nagyon jól alakulhatnak. A friss szerelmi kapcsolatokban válságos pillanatokra számíthatsz. Ha szülő vagy, gyermeked miatt elkerülhetetlen, hogy mélyebben a zsebedbe nyúlj.

Mérleg:
Légy engedékenyebb, különösen, ha a családról, vagy a rokonságodról van szó. Ne fogadd meg senkinek a tanácsát, hallgass inkább a szívedre, és ez alapján hozz döntést! Anyagi ügyeid jól alakulhatnak, sőt még az is lehet, hogy új üzletbe kezdesz. Ha állást kívánsz változtatni, akkor itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj! Olyan értesítést kaphatsz, amitől a hajad szála talán égnek áll.

Skorpió:
Megtörténhet, hogy a munkahelyeden olyan helyzet jön létre, amely előtt értetlenül állsz. Valakinek a rosszindulata megdöbbenthet. Próbáld megemészteni a dolgokat, és lépj tovább! A szerelmi életed felpezsdülhet. Ha szülő vagy, gyermekeddel most mindent megbeszélhetsz, amit csak akarsz, ráadásul hatni is tudsz rá: megfogadja azt, amit javasolsz neki. Pénzügyek terén veszteség érhet.

Nyilas:
Olyan változásokra van kilátás, amelyek hosszú távon hatással lehetnek a jövődre. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki a segítségedre lesz. Baráti kapcsolat azonban végleg megszűnhet, talán azért, mert az illető nem kommunikálni veled megfelelően. Olyan dologba bonyolódhatsz, amely jó lenne, ha titokban maradna. Nem kell, hogy annyi legyen az irigyed, mint égen a csillag.

Bak:
A kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak ezen a héten az életedben. Megeshet, hogy valakinek a segítségével közelebb kerülsz egy jó lehetőséghez. De az is lehet, hogy olyan mondatok hangzanak el, amelynek hatására úgy érzed majd, mintha hájjal kenegetnének. A munkahelyeden paprikás hangulat alakulhat ki. Hajlamossá válhatsz a makacs viselkedésre, amivel csak a saját életedet nehezítheted meg. Utazás jól sikerül.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy végre megvilágosodsz, és rájössz, hogy valami szerveződik körülötted. A munkában, megélhetésben jó lehetőség adódhat, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. De az is lehet, hogy a feletteseddel egy számodra fontos dologban végre közös nevezőre juttok. Baráti és rokoni kapcsolatban egyaránt idegtépő szituáció jöhet létre. Őrizd meg nyugalmadat!

Halak:
Olyan esemény történhet a napokban, amely jó hatással lehet a jövődre, ráadásul a nyugalmi állapotodra is. Egyre biztosabb lehetsz abban, hogy amit szeretnél, azt sikerre tudod vinni. A munkahelyeden viszont olyan helyzet jöhet létre, hogy legszívesebben fognád magad, és tovább állnál. Ha még nincs másik, jó lehetőséged, akkor várj! Ne kapkodd ezt most el!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.