Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Október 20. 07:53, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp október 21-től

Heti horoszkóp október 21-től

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt akár könny is csilloghat a szemedben. Ha nem akarsz elképesztő helyzetbe kerülni, akkor próbálj meg higgadt maradni. Az egészséged megőrzésére, vagy betegségből való gyógyulásra ne sajnáld a pénzt! A munkahelyeden extrém szituációban lehet részed, de ne aggódj! A helyzet magaslatán állva minden problémát könnyedén megoldasz majd.

Bika:
A házasságokban, régi együttélésekben akkor várható béke, ha megőrzöd a nyugalmadat, alakuljon ki bármilyen elképesztő helyzet is. Amennyiben most kívánsz fontos dolgokat megbeszélni a társaddal, ne fogd vissza magad! Ez az élet minden területére igaz. A kollégák között van olyan, akinek a stílusa miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Ha külföldre utazol, semmit se hagyj félbe, mert később konfliktusba keveredhetsz.

Ikrek:
Senkitől se kérj most tanácsot, hallgass inkább a megérzéseidre, abból nem lehet baj. Váratlan esemény történhet, amely miatt elgondolkodhatsz a saját életeden, sőt a jövődön is. Megeshet az is, hogy valakinek a szerencsétlensége adja meg a lökést ahhoz, hogy az életedet olyan irányba tereld, amilyenre valójában vágysz. Előfordulhat, hogy a küszöbön álló változás miatt izgatottá válsz. Gyermekeddel törődj többet!

Rák:
Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Megeshet, hogy rokonnal összeakasztod a bajszodat, de az is, hogy olyan problémával traktálod a családod és a hozzád közel állókat, amire nem kíváncsiak. Ebből konfliktus jöhet létre. A házasságokban, régi párkapcsolatokban megeshet, hogy a társad nem látja tisztán a jövőjét. Ne adj neki tanácsot, egyszerűen csak hallgasd meg őt.

Oroszlán:
Az életedben a változás elkerülhetetlen, emiatt azonban szorongóbbá válhatsz. Ne aggódj, a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulnak majd. Megeshet, hogy olyan váratlan szituációra kerül sor, amely miatt talán még a szavad is elakad. Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal körültekintőbb! Ha párkapcsolatban élsz, a társad életében történő események miatt más színben láthatod a közös jövőt, ez pedig a kedélyállapotodban is megmutatkozhat.

Szűz:
Ha szülő vagy, gyermeked miatt többet aggodalmaskodhatsz. Különösen akkor, ha csemetéd nem találja helyét az életben, vagy egy kialakult helyzettel nem tud megbarátkozni. A pénzedre jobban kellene ügyelned, mert nagy esély van arra, hogy a saját hibádból veszteséget ér. A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyértelműbb fogalmazásra lenne szükség, így elkerülhetőek lennének a nehézségek.

Mérleg:
Valakinek a viselkedése az agyadra mehet, és ennek hatására türelmetlenebbé válhatsz, sőt, a magatartásoddal meglepheted a környezetedben élőket is: olyasvalakit bánthatsz, akit inkább szeretned kellene. Lényeges, hogy senkinek ne adj kölcsön semmit, így elkerülheted a későbbi nehéz helyzetet. Pénzügyek terén a kiadások mellett jelentősebb bevételre is szert tehetsz, amely miatt elégedettséget érezhetsz.

Skorpió:
Megeshet, hogy a feletteseddel kiássátok a csatabárdot, de az is előfordulhat, hogy olyan dolgot kell megtenned, amelyet megalázónak tartasz. Valamelyik munkatársad olyan helyzetbe kerülhet, amely rád is komoly hatással lehet. Nagyon fontos, hogy történjen bármi, tisztességes és becsületes maradj. Ne tegyél olyat, ami miatt később nem tudnál a tükörbe nézni. Ha párkapcsolatban élsz, társad az idegeidre mehet. Légy vele türelmes!

Nyilas:
Ha szülő vagy, gyermeked miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is lehet, hogy csemetéd igyekszik eltitkolni előled valamit, amire valahogy mégis rájössz. Baráti kapcsolatnak vége szakadhat, mert rájöhetsz, hogy több energiát teszel bele a barátságba, mint a másik. Olyan bevétel ütheti a markodat, amelyet jobb lenne, ha titokban tartanál az irigyeid miatt.

Bak:
A munkában, megélhetésben nehéz helyzet jöhet létre. Még az is lehet, hogy körül kellene nézned az álláspiacon, de egy biztos: egyelőre alkalmazkodnod kell a kialakult helyzethez. A szerelmi viszonyokban váratlan helyzet miatt komoly konfliktus jöhet létre, az is megeshet hogy búcsút kell intenetek egymásnak. Új, eddig ismeretlen élményekben lehet részed viszont azzal, akivel most hoz össze a sors.

Vízöntő:
Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha viszont elkerülhetetlen az utazás, akkor gondolkodj előre: köss biztosítást és vigyél magaddal egy jól felszerelt gyógyszeres ládikót is. A következő napokban a hangsúly elsősorban a munkára és megélhetésre kerül, mert az életnek ezen a területén történhetnek komolyabb változások. Ha nincs állásod, most kellene körülnézned az álláspiacon. Ha kell, lépj bátran!

Halak:
Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely miatt örömödben a föld felett lebegsz majd néhány méterrel. Az életet varázslatosnak érezheted, és az esetleges nehézségek most fel sem tűnnek, vagy legalábbis könnyedén megbirkózol velük. Roppant balesetveszélyes ez a hét, vigyázz magadra! Baráti kapcsolat fontosabbá válhat, de az is lehet, hogy egy régi kapcsolat új kerékvágásban folytatódik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.