Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Október 06. 07:03, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp október 7-től

Heti horoszkóp október 7-től

Kos:

A munkában, megélhetésben nehezebben kezelhető helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy a feletteseddel konfliktusba bonyolódsz, de az is előfordulhat, hogy olyan átszervezésre kerül sor, amely befolyásolja majd a bevételeidet. A megérzéseid tökéletesen működnek, hallgass rájuk, mert így előnyös helyzetbe kerülhetsz, sikereket érhetsz el. Pénzedre, értéktárgyaidra vigyázz, kár érhet.

Bika:
A hét legfontosabb feladata a nyugalmad megőrzése, főleg azokban a pillanatokban, amikor úgy érzed a feje tetejére állt a világ. Megeshet, hogy olyan dolgot kényszerítenek rád, amely miatt annyira kiborulhatsz, hogy éjszaka nehezebben jön álom a szemedre. A házasságokban, régi együttélésekben mindent meg tudtok beszélni, és ez segít abban, hogy feldolgozd a történteket.

Ikrek:
Olyan dolgokkal kellene most foglalkoznod, amelyek kevésbé lehangolóak, sőt amelyek jó kedvre derítenek. Megeshet, hogy az egészséged, vagy kifejezetten egy betegség körül forognak a gondolataid. A szerelmi viszonyokban nehéz helyzet alakulhat ki. Előfordulhat, hogy kedvesed családja miatt jön létre az a szituáció, amely miatt sok fejtörés vár rád. A munkában sikeres lehetsz, kollégával fontos dolgokról beszélhetsz.

Rák:
Ha szeretnél leadni néhány kilót, akkor ezen a héten vágj bele a fogyókúrába, mert még a csillagok is támogatnak, a tervedet pedig könnyebben megvalósíthatod. A szerelmi viszonyokban elsősorban számodra fontos dolgokról beszélhettek. De az is lehet, hogy napvilágra kerül egy olyan dolog, amely miatt más színben látod majd az életedet és a jövődet is. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Rokon is kiboríthat.

Oroszlán:
Még az is megeshet, hogy olyan dologra derül fény, amely miatt az idegeid megfeszülnek. Előfordulhat, hogy megbánod, hogy korábban megígértél valakinek valamit. Gondold át a dolgot, és próbálj meg a legokosabban dönteni! Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Amennyiben párkapcsolatban élsz, társadnak szüksége van a támogatásodra ahhoz, hogy sikeressé váljon. Segíts neki!

Szűz:
Még az is lehet, hogy a szabályok áthágásával jutsz pénzhez. Erre talán egy váratlan és elkerülhetetlen kiadás kényszerít rá. Gondold át alaposan, mit teszel! A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy a társadnak egészségi problémája adódik. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, külfölddel kapcsolatos ügyekben viszont nincs szerencséd. Ha tanulmányokat folytatsz, egy váratlan szituáció felboríthatja az életedet.

Mérleg:
Még az is lehet, hogy a figyelem középpontjában állsz a következő napokban. Lehetséges, hogy valakinek a segítségével az életed olyan irányt vesz, amely a sorsfeladatod teljesítése felé visz majd. Anyagi ügyek terén nem lesz okod panaszra, talán csak a kisujjadat kell megmozdítanod, és a pénz a bankszámládon landol. Ha párkapcsolatban élsz, a társad nehéz helyzetbe kerülhet. Légy a segítségére! A szavaid megnyugtathatják.

Skorpió:
Még az is lehet, hogy valaki a háttérben állva árt neked. Megeshet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amellyel nem értesz egyet. Egy meghökkentő pletyka miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat, sőt olyan dolgokat is meg tudtok most beszélni, amelyeket eddig nem, pedig neked fontosak. A házasságokban, régi együttélésekben a társad most türelmetlenebb lehet.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy olyan valaki miatt érzed csalódottnak magad, aki valaha fontos volt az életedben, és akivel komoly dolgokról tudtál beszélgetni. A munkában váratlanul extrém helyzet alakulhat ki, amely miatt talán át kell szervezned az életedet és a megszokott rutinod. Ha pénzről van szó, könyvelésed bevétel és kiadás oldala egyforma mozgást mutathat. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának.

Bak:
A barátságoknak, egyéb ismeretségeknek nagy hasznát veheted ezen a héten. Még az is lehet, hogy valaki önként tolja majd a szekeredet, amire nagy szükséged lehet, hiszen a munkában, megélhetésben nehezen kezelhető helyzet jöhet létre. Olyan átszervezésre is sor kerülhet, amely miatt talán úgy érzed, nem csak állást, hanem szakmát is kellene váltanod. A szerelmi kapcsolatokat nehezebbé tehetik a kedvesed egészségügyi vagy munkahelyi gondjai.

Vízöntő:
Sikeres lehetsz ezen a héten a megélhetésben. Ha viszont bármilyen munkahelyi problémád van, azzal most kellene a felettesedhez fordulnod, aki meglepetésedre megértő és támogató lehet veled. Megeshet, hogy a kötelességeid miatt egy családi eseményt le kell mondanod, de az is lehet, hogy rokonnal nem tudsz úgy foglalkozni, ahogyan szeretnél. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan nehézség adódhat, amelyen nem biztos, hogy egyedül felül tudsz kerekedni.

Halak:
Megeshet, hogy egészségügyi probléma miatt át kell szervezned a napjaidat. De az is lehet, hogy olyan dolog kerül napvilágra, amelyet jobb lenne továbbra is titokban tartani. Előfordulhat, hogy a szerelmi életedben történik nagyszerű dolog, te pedig örömödben a föld fölött lebegsz majd néhány méterrel. Egy baráti kapcsolat fontosabbá válhat. Hivatalos ügyeket most bonyolíts!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.