Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Szeptember 22. 08:36, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp szeptember 23-tól

Heti horoszkóp szeptember 23-tól

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben pompásan alakulhatnak a dolgok, ez pedig hozzájárulhat ahhoz, hogy jó legyen a kedélyállapotod. Ám a szerelmi viszonyokban már nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Ha szülő vagy, gyermeked miatt váratlan kiadásra kerülhet sor. A munkahelyeden olyan hír juthat a füledbe, amely miatt nem érdemes idegeskedned, a dolgok alakulása sajnos nem rajtad múlik.

Bika:
Ezen a héten legyen mindennél fontosabb az egészséged megőrzése! Ha viszont már betegséggel küszködsz, olyan hír juthat el a füledbe, ami örömöt okoz majd. A munkahelyeden olyan esemény történhet, amely szintén jó hatást gyakorolhat a hangulatodra. Ha állásváltoztatáson töröd a fejedet, most lépj a tettek mezejére! A régi párkapcsolatokban központi szerepet játszhat a pénz.

Ikrek:
A párkapcsolatokban olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt örömödben talán a föld fölött lebegsz majd néhány méterrel. Megeshet, hogy egy kifejezetten tabunak számító téma megbeszélésére kerül sor. Ha most kívánod összekötni az életedet a kedveseddel, akkor erre nem is választhattál volna jobb időpontot. A munkahelyeden átláthatatlan helyzet alakulhat ki. Nem érdemes most állást változtatni, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy.

Rák:
A munkában úgy alakulhatnak a dolgok, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy amit eddig elutasítottál, azt most képes leszel elfogadni. A kollégák között van olyan személy, akivel talán eddig harcban álltál, az illetővel viszont most végre eláshatjátok a csatabárdot. A családban átalakulásokra van kilátás, ráadásul olyan dolgokat tudtok megbeszélni, amelyek megnyugtatnak. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának.

Oroszlán:
Minden esély meg lehet arra, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródjon. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel talán félszavakból is megérthetitek egymást. Ha szülő vagy, gyermekedre különösen büszke lehetsz. Rendkívül termékeny ez a hét, használd ki! A munkában viszont nehéz helyzet alakulhat ki, emiatt még az is lehet, hogy felmerül benned a változtatás gondolata, főleg, hogy egy kolléga is megnehezíti az életedet.

Szűz:
Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, mert a sors az élet ezen területén kellemetlen helyzetbe hozhat. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, sőt még az is lehet, hogy a kedvesed makacs viselkedése miatt jön létre olyan helyzet, amely könnyeket csal a szemedbe. Rokonnal fontosabb dolog megbeszélésre kerülhet sor. Ingatlanügylet intézésére jó ez a hét.

Mérleg:
Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene azokkal a dolgokkal előállni, amelyek már egy ideje foglalkoztatnak. Mindent meg tudsz beszélni másokkal, sőt még a legkényesebb témákban is szót érthetsz. Bármihez adod a neved, az sikerre ítéltetett. A rokonaid között van olyan, akivel kesztyűs kézzel kellene bánnod, ellenkező esetben olyan dolog történhet, amitől minden szőrszálad az égnek áll majd. Bírságveszélyes a hét.

Skorpió:
Mindig is értettél a manipulációhoz, de ezen a héten ennek igazi nagymesterévé válhatsz. Különösen igaz ez ott, ahol gyermek is van. Olyan hatást tudsz gyakorolni most másokra, amely miatt talán még te magad is elcsodálkozol. Megeshet, hogy extra pénz üti a markodat, amelyre nem számítasz, és amely jobb, ha titokban is marad. Érdekes hír juthat a füledbe, ettől pedig egyik döbbentből a másikba esel. Régi ismerős felbukkanhat, és meglephet.

Nyilas:
Sokkal elfogadóbb vagy, mint korábban bármikor. Talán ez az oka annak, hogy olyan dolgokban érsz el sikereket, amelyek sorsfordítónak bizonyulnak. A barátaid fontosabb szerepet játszhatnak az életedben, mint régebben. Tegyél meg mindent ezekért a kapcsolatokért! Váratlan esemény történhet, amely előtt döbbenten állsz majd. Megeshet, hogy felbukkan az ex-ed, aki miatt az idegeid is megfeszülhetnek.

Bak:
Még az is lehet, hogy a munkahelyeden egy kolléga úgy viselkedik, hogy te egyik csodálkozásból a másikba esel. Megeshet, hogy olyan átszervezésre kerül sor, amely érintheti a te munkádat is. A saját életedet teszed nehezebbé, ha megpróbálsz a változásoknak ellenállni. Bízz a sorsodban, ellenkező esetben rossz helyzetben találhatod magad. A szerelmi viszonyokban szakításra kerülhet sor.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy ezen a héten olyan események történnek, amelyek komoly befolyással lesznek a jövődre. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz: úgy vág az eszed, mint a borotva. Utazás is nagyon jól sikerülhet, viszont az anyagiak terén nagyobb óvatosságra lenne szükséged. Nézz körül jól, mert valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ingatlanügylet során őrjítő helyzet jöhet létre.

Halak:
Kedvez az idő pénzzel kapcsolatos ügyek bonyolításának, ezért most lenne érdemes az anyagi helyzeteddel foglalkoznod. A munkában olyan esemény történhet, amely miatt csalódottnak érezheted magad. De az is lehet, hogy a felettesed kerül olyan szituációba, amely a te helyzetedre is hatást gyakorol. Nem érdemes új munkát vállalni, vagy vállalkozásba belevágni, mert a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy szeretnéd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.