Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Szeptember 29. 06:25, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp szeptember 30-tól

Heti horoszkóp szeptember 30-tól

Kos:

A munkahelyeden nehezen kezelhető helyzet jöhet létre. Előfordulhat, hogy a felettesed kellemetlen szituációba kerül, emiatt pedig nem tud a kéréseiddel, kérdéseiddel foglalkozni. A házasságokban, régi párkapcsolatokban elsősorban a te viselkedésed miatt jöhet létre feszült helyzet. Légy most türelmesebb, nem zúdíts minden gondot a társadra! Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Pénzedre jobban ügyelj!

Bika:
Elsősorban miattad alakulhat ki nehezen kezelhető helyzet, de valakinek a viselkedése kapcsán is kinyílhat a bicska a zsebedben. Légy megfontolt, és semmiképpen se tégy olyat, amit később megbánnál! A pénzedre és az értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert figyelmetlenség miatt kár érhet. Ha külföldre utazol, ne hagyj magad után befejezetlen munkát! Amennyiben orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne szorongj, a dolgok jól alakulnak majd.

Ikrek:
Megeshet, hogy a szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet alakul ki, amely miatt elgondolkozol a közös jövőn. Szerencsére lesz valaki, akivel beszélhetsz a problémádról, és aki kívülállóként nagyon jól látja majd a helyzetedet. Érdemes lenne megfogadnod a tanácsait! A munkahelyeden idegtépő szituáció jöhet létre, és valakinek a viselkedése előtt is döbbenten állhatsz.

Rák:
Ezen a héten a családodra kellene fordítanod a legtöbb figyelmet. Talán olyan változásokra van kilátás, amely miatt a napjaid másként alakulhatnak, mint eddig. Ingatlanügylet bonyolításával várnod kellene, mert a dolgok most nem kedveznek neked. A szerelmi életedet nehezebbé tehetik a titkok, de az is lehet, hogy kommunikációs probléma jön létre köztetek. Ebben az ügyben jobb, ha nem hozol fontos döntést!

Oroszlán:
A szerelmi viszonyokban olyan szituáció alakulhat ki, amelyet nem, vagy csak nagyobb nehézségek árán tudsz elfogadni. Megeshet, hogy a kedvesednek anyagi problémái vannak, de fontos, hogy ne adj neki erre vonatkozó tanácsot, még akkor sem, ha ezt kéri tőled. Mivel nem látod világosan és egyértelműen a helyzetét, csak árthatsz azzal, amit mondasz. Rokonnal szemben meg kell válogatnod a szavaidat, mert félreértésre van kilátás.

Szűz:
Kevesebb a szerencséd a szerelemben és a pénzügyekben ezen a héten, nagyon jó hatást tudsz viszont gyakorolni másokra. Annyira meggyőzően kommunikálsz, hogy talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. Adódhat viszont egy olyan váratlan helyzet, amely miatt hirtelen idegessé és csalódottá válhatsz. Kérj tanácsot, és fogadd meg, amit javasolnak, mert ezzel még a legbonyolultabb helyzetből is ki tudsz majd kászálódni.

Mérleg:
Még az is lehet, hogy a héten egyszerre több dologgal is foglalkozol majd egy időben. Megeshet, hogy olyan dolog történik, amely miatt hálát adsz a Teremtőnek, de az is lehet, hogy úgy érzed, a védőangyalod vigyáz rád. Hivatalos ügyek bonyolítására kiváló ez a hét. Bármihez is adod a neved, az a későbbiekben sikeres lesz. Váratlan kiadásra kerülhet sor, ami miatt azért ne idegeskedj, mert elkerülhetetlen.

Skorpió:
Még az is lehet, hogy titkos tervek járnak a fejedben a következő napokban. Valamelyik kapcsolatodban olyan helyzet alakulhat ki, amelyet nehezen tudsz kezelni. Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, bátran fordulj szeretteidhez! Olyan támogatásban lehet ugyanis részed, amelyre vágysz. A házasságokban, régi együttélésekben konfliktus alakulhat ki a társad viselkedése miatt.

Nyilas:
Megeshet, hogy a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan számítasz rá. Előfordulhat az is, hogy akiben korábban bíztál, az most csalódást okoz azzal, hogy nem teljesíti mindazt, amit megígért. A mindennapi rutinodban olyan változás történhet, amely miatt most nagyobb terhek nehezednek a válladra. De az is lehet, hogy a munkahelyeden komoly elvárásoknak kell megfelelned, ezek miatt pedig szorongóbbá válhatsz.

Bak:
Minden idegszáladdal a munkára és megélhetésre kellene koncentrálnod, mert az életnek ezen a területén olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt éjszaka nehezebben jön majd álom a szemedre. Megeshet, hogy a munkahelyeden váratlan esemény történik, és mivel erre nem számítottál, problémásabbnak érezheted az életedet. A szerelmi viszonyokban a társad olyan dologgal állhat elő, hogy egyik csodálkozásból a másikba esel.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely miatt nem látod tisztán a saját jövődet. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor nehezen kezelhető szituáció alakulhat ki. Megeshet, hogy olyan ügybe keveredsz, amely miatt szükséged lesz egy szakember segítségére. De az is lehet, hogy olyan dolog miatt aggodalmaskodsz, amelynek a létrejöttére nagyon kevés az esély. Ne emészd magad!

Halak:
Nem kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos dolgok bonyolításának. De az is lehet, hogy amibe most vágod bele a fejszédet, arról kiderül, hogy sokkal többe fog kerülni, mint ahogy korábban gondoltad. A munkában, megélhetésben váratlan helyzet jöhet létre: olyasmi juthat a tudomásodra, amely miatt talán még a lélegzeted is elakad. Balesetveszélyes az hét, légy sokkal óvatosabb!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.