Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Szeptember 08. 07:56, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp szeptember 9-től

Heti horoszkóp szeptember 9-től

Kos:

Összességében nem lesz okod panaszra, több dolog is úgy alakulhat majd, ahogyan szeretnéd. Ha külföldre utazol, a biztonság kedvéért vigyél magaddal több pénzt, mint amennyit terveztél. Nagyon fontos, hogy a szabályokat betartsd, mert bírságveszélyes ez a hét. A munkában sikereket érhetsz el, ha viszont éppen most kívánsz változtatni, akkor vágj bele nyugodtan! A párkapcsolatod jövője most csak azon múlik, hogy te valójában mit szeretnél.

Bika:
A szerelmi viszonyokban olyan esemény történhet, ami miatt a kapcsolatotok szorosabbá válik majd. Előfordulhat, hogy átmeneti nehézség vár rád, amit valószínűleg életed párjának rokonsága, egy ingatlan, esetleg jogi probléma okoz. Ne csüggedj, az ügy nem kezelhetetlen. Az egészségedre, testi épségedre jobban oda kellene figyelned. Ha van titkod, arra vigyázz jobban, mert kiderülhet, és nagy zűrzavart okozhat. Banki ügy bonyolításakor idegesítő helyzet jöhet létre.

Ikrek:
A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolog miatt aggodalmaskodhatsz, amelynek semmiféle valóságalapja nincsen. Ne pazarold feleslegesen az energiádat olyasmire, ami nem is biztos, hogy be fog következni. Ha egészségügyi problémával küszködsz, olyan dolog történhet, mely jó hatással lesz a biztonságérzetedre. A munkahelyeden zűrzavaros helyzet alakulhat ki, sőt még az is lehet, hogy vissza kell ülnöd az iskolapadba, hiszen további boldogulásodhoz új tudásra lenne szükséged.

Rák:
A házasságokban, régi együttélésekben olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a kapcsolatotokra. Kedvez az idő pénzzel kapcsolatos megbeszéléseknek. Most érdemes valakivel közös ügyletbe kezdeni, mert anyagilag nagyon jól járhatsz. A munkahelyeden viszont lehet olyan személy, akinek a viselkedése előtt talán döbbenten állsz. Ha külföldre utazol, jóval több pénzre lenne szükséged, mint ahogy korábban tervezted.

Oroszlán:
Ezen a héten figyelmed fókuszában az anyagiak állhatnak, úgy érzed nem állsz olyan jól, mint szeretnéd. Lehet, hogy a munkahelyeden történnek olyan dolgok, amelyek miatt nehezebbnek érzed majd az életedet. Ha változtatni szeretnél, akkor most kellene a tettek mezejére lépned! Ha szülő vagy, a gyermeked miatt mélyebben a zsebedbe kellene nyúlnod, de az is lehet, hogy nem tudod elfogadni azt a helyzetet amiben benne van.

Szűz:
Bírságveszélyes ez a hét, ezért nagyon fontos, hogy betartsd a szabályokat. De az is fontos, hogy többet törődj a családoddal! A rokonaid között lehet olyan valaki, akivel nehezebben tudsz kijönni, és ez feszültté teheti a napjaidat. A magánéletedben olyan változások következhetnek be, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotodra. Most érdemes új dologba, új vállalkozásba kezdeni.

Mérleg:
A munkahelyeden, illetve a környezetedben vannak olyanok, akik talán úgy hazudnak, mintha könyvből olvasnák. Éppen ezért fontos, hogy semmiféle ígéretet ne vegyél készpénznek, így elkerülheted a későbbi csalódást. A családban olyan változások várhatók, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotodra. Megeshet, hogy idősebb személy lesz a segítségedre. A régi kapcsolatokat nehezebbé tehetik a hazugságok.

Skorpió:
Ha észben tartod, hogy a munkahelyedre azért jársz, hogy dolgozz és pénzt keress, nem azért, hogy barátkozz, akkor nem lesz nagyobb problémád ezen a héten. Előfordulhat azonban, hogy kollégával roppant kellemetlen beszélgetést kell folytatnod. Ragaszkodj az elveidhez és ahhoz, amit szeretnél elérni az életedben, a sors most a kedved szerint alakíthatja a dolgokat. A házasságokban a társad viselkedése miatt idegessé válhatsz.

Nyilas:
Ha munkáról, megélhetésről van szó, ne légy rest, hiszen most elérheted mindazt, amit szeretnél. Ugyanakkor olyan helyzet is létrejöhet, amit képtelen vagy tolerálni, és ebből akár vita, veszekedés is kialakulhat. A családodban valakinek a viselkedése előtt talán meglepetten állsz. Ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolítására alkalmas a hét. Tartsd be a szabályokat, mert bírságveszélyes ez az időszak!

Bak:
Világos és egyértelmű kommunikációra van szükség ahhoz, hogy elkerüld az olyan helyzeteket, melyek miatt az életedet talán nehéznek érzed. Vigyázz, mert a környezetedben lehet valaki, aki a hátad mögött próbál ártani neked. Nem hagyhatod a dolgot annyiban, meg kell védened magad! Egészségedre, testi épségedre sokkal jobban kellene ügyelned, mert egy betegség most akár ágynak is dönthet. Régi ügy újra terítékre kerülhet.

Vízöntő:
Minden idegszáladdal a pénzügyeidre kellene koncentrálnod ezen a héten. Vigyázz, mert olyan ígéret hangozhat el, amiből a későbbiekben talán semmi sem lesz. Baráttal most ne bonyolódj közös ügyletbe, a jövőben ez neked csak veszteséget jelenthet. Orvosi vizsgálatra, vagy beavatkozásra kerülhet sor, de az is lehet, hogy nem te kerülsz kapcsolatba az egészségüggyel, hanem valaki, aki közel áll hozzád, és akin segítened kellene.

Halak:
Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan helyzet jön létre, amely miatt úgy érzed, itt az ideje a változtatásnak. Ha párkapcsolatban élsz, társad rokonsága akadékoskodhat, sőt akadályokat állíthat eléd. Ne hallgass senkire, csak saját magadra, hiszen csak te tudod, mit és hogyan szeretnél. Baráti kapcsolatoknak nagy szerepe lehet ezen a héten, mert általuk előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.