Városlista
2019. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2019. Június 24. 09:50, hétfő | Helyi

Hogyan használhatjuk ki az egysínes csempevágók előnyeit?

Hogyan használhatjuk ki az egysínes csempevágók előnyeit?

Akár a saját otthonunkban végzünk hidegburkolással kapcsolatos feladatokat, akár rendszeresen dolgozunk csempék megmunkálásával, időnként szükségünk lesz megbízható csempevágó eszközökre.

Ehhez a fajta munkához minden bizonnyal olyan munkagépet fogunk keresni, amivel precízen tudunk vágni, amit könnyen tudunk mozgatni, és ami gyorsabbá teszi a munkavégzést.

Az egysínes csempevágók pontosan megfelelnek a fenti kívánalmaknak. A használatukkal pontosan állíthatók a vágás paraméterei, a könnyed alkalmazást egyszerűen kezelhető húzókar segíti, míg a méretük lehetővé teszi a mobil felhasználást is.

Rövid bejegyzésünkben az egysínes csempevágók előnyeit fogjuk kihangsúlyozni. Tesszük mindezt úgy, hogy három konkrét eszköz példáján keresztül szemléltetjük az egyes jellemzőkből származtatható előnyöket.

SiriSmart egysínes csempevágó

A készülék egy széles, méghozzá két irányban is állítható vonalzóval rendelkezik. A vágási munkát a rajta található húzásos karcolási rendszerű műanyag betétes kar teszi lehetővé. Az eszközön műanyag törő talpak kerültek elhelyezésre, hogy megakadályozzák azt a nemkívánatos jelenséget, hogy töréskor nyom maradjon a burkolaton. A ferde vágások pontosságáról kétoldali szögállítás gondoskodik. Ezen kívül kihajtható oldalsó laptámasztók teszik egyszerűbbé a széles lapok vágását.

A fenti tulajdonságai lehetővé teszik, hogy az eszközzel a kereskedelemben kapható csempék, greslapok, illetve egyéb burkolólapok vágása is kivitelezhető legyen.

Sigma csempevágó, 66 centiméteres vágási hosszúsággal

A 66 centiméteres vágási hosszúsággal rendelkező Sigma csempevágó szintén kitűnő választás lehet a különféle csempék megmunkálására.

Ez a vágási hosszúság bőven elegendő ahhoz, hogy akár a nagyobb felületű lapok precíz és pontos vágását is gond nélkül meg tudjuk oldani. Ehhez kapcsolódik még egyébként egy 46 centiméteres érték az átlóban történő vágást illetően.

Maga a vágási vastagság egyébként 0 és 20 milliméter közötti tartományban helyezkedik el. Tehát a vágási munka során nagyon kevés anyag fog csak elveszni.

A készülék súlya 6,2kg. Minden bizonnyal nem fogjuk egész álló nap magunkkal cipelni, viszont egyik munkaállomásról a másikra könnyen szállítható.

A törőerő értéke egész pontosan 800 kg, míg a vágókerék mérete 12 milliméter.

Montolit csempevágó Masterpiuma Evolution 75 centiméter

Ez a Montolit által gyártott csempevágó egy kicsit nagyobb, 75 centiméteres vágási hosszúsággal bír, míg az átlóban vágás kapcsán 53 centiméteres értéket tud felmutatni. A vágási vastagság nála 0 és 22 milliméter közé esik. Kicsit nagyobb a súlya, de a 11,8 kg-os tömege mellé már 1200 kg törőerő párosul.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 15. 07:00, hétfő | Helyi

Fényárban úszott a Rába-part Győrben

Szemet gyönyörködtető látványban volt része a győrieknek és az ide látogató turistáknak hétvégén, a 31! 3 folyó, 1 sziget, összművészet fesztiválon.

2019. Július 15. 06:15, hétfő | Helyi

Karddal támadt a győri rendőrökre Győr közelében, lelőtték a férfit

Bozótvágó karddal támadt egy rendőrre egy férfi Abdán vasárnap kora este. Mivel a férfi agresszív volt, így a rendőrök lelőtték.

2019. Július 14. 09:11, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp július 15-től

2019. Július 14. 09:10, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 28. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: