Városlista
2019. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2019. Június 24. 09:50, hétfő | Helyi

Hogyan használhatjuk ki az egysínes csempevágók előnyeit?

Hogyan használhatjuk ki az egysínes csempevágók előnyeit?

Akár a saját otthonunkban végzünk hidegburkolással kapcsolatos feladatokat, akár rendszeresen dolgozunk csempék megmunkálásával, időnként szükségünk lesz megbízható csempevágó eszközökre.

Ehhez a fajta munkához minden bizonnyal olyan munkagépet fogunk keresni, amivel precízen tudunk vágni, amit könnyen tudunk mozgatni, és ami gyorsabbá teszi a munkavégzést.

Az egysínes csempevágók pontosan megfelelnek a fenti kívánalmaknak. A használatukkal pontosan állíthatók a vágás paraméterei, a könnyed alkalmazást egyszerűen kezelhető húzókar segíti, míg a méretük lehetővé teszi a mobil felhasználást is.

Rövid bejegyzésünkben az egysínes csempevágók előnyeit fogjuk kihangsúlyozni. Tesszük mindezt úgy, hogy három konkrét eszköz példáján keresztül szemléltetjük az egyes jellemzőkből származtatható előnyöket.

SiriSmart egysínes csempevágó

A készülék egy széles, méghozzá két irányban is állítható vonalzóval rendelkezik. A vágási munkát a rajta található húzásos karcolási rendszerű műanyag betétes kar teszi lehetővé. Az eszközön műanyag törő talpak kerültek elhelyezésre, hogy megakadályozzák azt a nemkívánatos jelenséget, hogy töréskor nyom maradjon a burkolaton. A ferde vágások pontosságáról kétoldali szögállítás gondoskodik. Ezen kívül kihajtható oldalsó laptámasztók teszik egyszerűbbé a széles lapok vágását.

A fenti tulajdonságai lehetővé teszik, hogy az eszközzel a kereskedelemben kapható csempék, greslapok, illetve egyéb burkolólapok vágása is kivitelezhető legyen.

Sigma csempevágó, 66 centiméteres vágási hosszúsággal

A 66 centiméteres vágási hosszúsággal rendelkező Sigma csempevágó szintén kitűnő választás lehet a különféle csempék megmunkálására.

Ez a vágási hosszúság bőven elegendő ahhoz, hogy akár a nagyobb felületű lapok precíz és pontos vágását is gond nélkül meg tudjuk oldani. Ehhez kapcsolódik még egyébként egy 46 centiméteres érték az átlóban történő vágást illetően.

Maga a vágási vastagság egyébként 0 és 20 milliméter közötti tartományban helyezkedik el. Tehát a vágási munka során nagyon kevés anyag fog csak elveszni.

A készülék súlya 6,2kg. Minden bizonnyal nem fogjuk egész álló nap magunkkal cipelni, viszont egyik munkaállomásról a másikra könnyen szállítható.

A törőerő értéke egész pontosan 800 kg, míg a vágókerék mérete 12 milliméter.

Montolit csempevágó Masterpiuma Evolution 75 centiméter

Ez a Montolit által gyártott csempevágó egy kicsit nagyobb, 75 centiméteres vágási hosszúsággal bír, míg az átlóban vágás kapcsán 53 centiméteres értéket tud felmutatni. A vágási vastagság nála 0 és 22 milliméter közé esik. Kicsit nagyobb a súlya, de a 11,8 kg-os tömege mellé már 1200 kg törőerő párosul.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 11:00, csütörtök | Helyi

INGYEN FOGADJÁK A CÉGEK SZELEKTÍV HULLADÉKÁT SASHEGYEN

Ingyenesen szállíthatják be a szelektíven gyűjtött hulladékot a vállalkozások és intézmények 2019. október 21-től, hétfőtől a győr-sashegyi hulladékkezelő központba.

2019. Október 14. 15:01, hétfő | Helyi

A Random Capital Zrt. így gondoskodik a befektetések biztonságáról

Amikor pénzügyekkel kapcsolatos szolgáltatásokról, illetve a megtakarított összegek befektetéséről beszélünk, akkor értelemszerűen a biztonságnak is komoly szerepe van.

2019. Október 14. 14:57, hétfő | Helyi

Így használd fel az ősz színeit az otthonodban

Az ősz verhetetlen, ha a színekről van szó. A lehulló falevelek és az avar narancsos, vöröses, lilás, zöldes és barnás árnyalata szemet gyönyörködtető.

2019. Október 14. 14:53, hétfő | Helyi

Kihagyhatatlan ajánlatok minden szivaros és dohány szaküzlet részére

A szivarozás életmódja nyugalmas, olyan foglalatosság, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt minden férfinak.