Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Május 08. 17:17, péntek | PR

Hogyan kiránduljunk, utazzunk belföldön járvány idején?

Hogyan kiránduljunk, utazzunk belföldön járvány idején?

A korlátozásoktól függetlenül is nagyon fontos vigyázni magunkra és egymásra, távolságot tartani, ha kimozdulunk otthonról. Ám egyre nehezebb lesz otthon maradni, főleg, hogy végre itt a jó idő.

Mégis mit tehetünk, hogy biztonságosan, de jó levegőn legyünk a természetben? Tervezzünk belföldi utazást, de kizárólag autóval!

Kirándulás, pihenés itthon

Azoknak, akik lakásban laknak kert nélkül, de azoknak, akik kertes családi házban élnek, eljöhet előbb-utóbb az a pillanat, amikor úgy érzik, muszáj kimozdulni otthonról és a természetbe, a szabadba vágynak, ahol azt csinálhatnak, amik akarnak, akkor, amikor kedvük tartja.

Ehhez a legfontosabb, hogy olyan helyet kell találniuk, ahol nincsenek mások. Nyilván ez elég nehezen megoldható, de van rá esély. Egy egynapos kirándulás jó megoldás lehet, távol mindentől és mindenkitől. Pattanjon be a család az autóba, irány az autópálya és Magyarország egy távoli és kevésbé látogatott pontja! Csak ne feledkezzünk meg a pályamatrica megvásárlásról, amit online is megtehetünk, néhány kattintással, nem kell emiatt a benzinkútra még egyszer elmennünk!


Az egynapos kiránduláson kívül megpróbálhatunk bérelni egy erdei házat, apartmant is néhány napra. Akiknek a pénztárcája ezt megengedi, azoknak mindenképpen jó feltöltődés lehet, így még az is garantált, hogy rajtuk kívül nem lesz senki más a közelükben.

Amire figyeljünk

Mindig vigyünk maszkot magunkkal! Többet is. Legyen nálunk kézfertőtlenítő, törlőkendő. Az autóba elfér az elsősegély csomag mellé egy gyógyszeres pakk is, amibe legyen allergiás reakció esetére is készítmény. Vigyünk magunkkal saját szemetes zacskót is a kirándulásra. Az autó végülis szinte mindent elbír.

Az autóút hosszú is lehet, ezért készítsünk be elengedő enni és innivalót. Ha bárhol megállunk, tartsuk a távolságot másoktól (kirándulás közben is) és fizessünk kártyával a benzinkúton, boltokban. Ne felejtsünk el sapkát és naptejet is elrakni magunkkal, mert ebben a szép időben, már gyorsan meg lehet érezni a nap erejét is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.