Városlista
2021. február 25, csütörtök - Géza

Hírek

2020. Május 08. 17:17, péntek | PR

Hogyan kiránduljunk, utazzunk belföldön járvány idején?

Hogyan kiránduljunk, utazzunk belföldön járvány idején?

A korlátozásoktól függetlenül is nagyon fontos vigyázni magunkra és egymásra, távolságot tartani, ha kimozdulunk otthonról. Ám egyre nehezebb lesz otthon maradni, főleg, hogy végre itt a jó idő.

Mégis mit tehetünk, hogy biztonságosan, de jó levegőn legyünk a természetben? Tervezzünk belföldi utazást, de kizárólag autóval!

Kirándulás, pihenés itthon

Azoknak, akik lakásban laknak kert nélkül, de azoknak, akik kertes családi házban élnek, eljöhet előbb-utóbb az a pillanat, amikor úgy érzik, muszáj kimozdulni otthonról és a természetbe, a szabadba vágynak, ahol azt csinálhatnak, amik akarnak, akkor, amikor kedvük tartja.

Ehhez a legfontosabb, hogy olyan helyet kell találniuk, ahol nincsenek mások. Nyilván ez elég nehezen megoldható, de van rá esély. Egy egynapos kirándulás jó megoldás lehet, távol mindentől és mindenkitől. Pattanjon be a család az autóba, irány az autópálya és Magyarország egy távoli és kevésbé látogatott pontja! Csak ne feledkezzünk meg a pályamatrica megvásárlásról, amit online is megtehetünk, néhány kattintással, nem kell emiatt a benzinkútra még egyszer elmennünk!


Az egynapos kiránduláson kívül megpróbálhatunk bérelni egy erdei házat, apartmant is néhány napra. Akiknek a pénztárcája ezt megengedi, azoknak mindenképpen jó feltöltődés lehet, így még az is garantált, hogy rajtuk kívül nem lesz senki más a közelükben.

Amire figyeljünk

Mindig vigyünk maszkot magunkkal! Többet is. Legyen nálunk kézfertőtlenítő, törlőkendő. Az autóba elfér az elsősegély csomag mellé egy gyógyszeres pakk is, amibe legyen allergiás reakció esetére is készítmény. Vigyünk magunkkal saját szemetes zacskót is a kirándulásra. Az autó végülis szinte mindent elbír.

Az autóút hosszú is lehet, ezért készítsünk be elengedő enni és innivalót. Ha bárhol megállunk, tartsuk a távolságot másoktól (kirándulás közben is) és fizessünk kártyával a benzinkúton, boltokban. Ne felejtsünk el sapkát és naptejet is elrakni magunkkal, mert ebben a szép időben, már gyorsan meg lehet érezni a nap erejét is!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 23. 11:20, kedd | PR

Elkészült az újjávarázsolt mezőkövesdi általános iskola

Többi közt új nyílászárókkal, kibővített tornateremmel és teljesen felújított homlokzattal várja vissza a mezőkövesdi általános iskola a diákjait.

2021. Február 10. 09:34, szerda | PR

Így találhat könnyen szállást a győri termálfürdő mellett

Gyakran szokott előfordulni, hogy a zsúfolt, és munkával teli hétköznapokban elfáradunk, és egy kis feltöltődésre lenne szükségünk.

2021. Február 09. 12:27, kedd | PR

Költöztessük üzletünket üzletházba

Ha kereskedelemmel foglalkozó vállalkozást vezetünk, üzletünk elhelyezkedése meglehetősen fontos faktor a sikeresség szempontjából.

2021. Január 29. 09:09, péntek | PR

Elegáns női csukló ékszerek: különleges darabok különleges alkalmakra

Egy minőségi karóra nem csupán praktikus eszköz, de az utóbbi években az ékszerekkel egyenértékű kiegészítővé vált, sőt kifejezetten különleges hatást érhetünk el,