Városlista
2019. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2019. Június 17. 17:00, hétfő | PR

Hol tart most a győri ingatlanpiac?

Hol tart most a győri ingatlanpiac?

Az ingatlanárak napjainkban rendszerint a megyeszékhelyeken és a fővárosban a legmagasabbak. Az okok egyértelműek, hiszen a kedvező elhelyezkedési és oktatási lehetőségek -

- valamint az egyre szélesebb körben elérhető kikapcsolódási formák mind az ilyen helyszínek mellett szólnak. A tapasztalatok szerint egyre többen igyekeznek ingatlanvásárlásaikat a nagyvárosokban ütemezni, és a beruházási céllal történő vásárlás is gyakorinak számít.

Mindezekhez az előnyökhöz hozzáadhat az is, ha turisztikailag frekventált területen fekszik a város, vagy éppen a szomszédos ország kínál remek munkavállalási lehetőségeket. Tipikusan ilyen Győr, ahol oktatás, karrierlehetőség és szórakozás egyaránt jelen vannak. Győr-Moson-Sopron megyében egyébként is magasabbak az ingatlanárak, mint az ország más területén, viszont a startlak.hu információi szerint még így is sokan érdeklődnek az ott kínált lakások, házak iránt.

Panellakások 20 millió környékén

Az 50 négyzetméter feletti győri lakás árak nagyjából 20 millió környékén mozognak. Akár 17-19 millióért is hozzá lehet jutni 49 négyzetméteres panelekhez, melyek befektetési céllal is jó választásnak bizonyulhatnak. Felújítva, vagy használható állapotukban meghagyva kiadhatóak albérletbe, és így havonta legalább 80-110 ezer forint bevételhez lehet jutni.

Kétszintes belvárosi lakások 40 millióért

A belvárosi elhelyezkedés kétségkívül vonzó, és ez az ingatlanárakon is megmutatkozik. Győr történelmi belvárosában például 40 milliót is kifizethetünk azért, ha egy kétszintes ingatlant szeretnénk magunkénak tudni. Befektetési lehetőségként is remek választás lehet az ilyen ház, hiszen akár 200 ezer forintért is kiadható havonta. Ha azonban azt gondolnánk, hogy a győri lakás árak megállnak 40 milliónál, akkor bizony igencsak tévedünk. A város egyik legnívósabb környékén, Győr-Szigetben 160 millióért is árulnak családi házat.

A 240 négyzetméteres ingatlan luxus villaként van jelen Győr ingatlankínálatában. A hasonló ingatlanok esetében nem csak a kényelmes mindennapokról szól a vásárlás, hanem azt a luxust is megkaphatjuk, hogy tulajdonképpen az otthont elhagyni sem szükséges ahhoz, hogy minden tekintetben tökéletes kikapcsolódásban lehessen részünk. A luxus ingatlanokban a medence, a szauna alapnak számítanak, de elhelyezkedés függvényében akár vállalkozás céljából is megfelelő helyiségek szintén tartozhatnak hozzá.

Remek lehetőségek, magas árak

Ugyan a győri lakás árak igencsak magasnak mondhatóak, mégis tény, hogy napjainkban kétségkívül menő Győrben ingatlant vásárolni. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a térség minden szempontból rohamosan fejlődik, ráadásul területén koncentráltan van jelen mindaz a vonzerő, amelyért a megyeszékhelyek rendszerint népszerűek szoktak lenni a befektetők és az ingatlanvásárlók körében.

A páratlan természeti környezet, a kirándulóhelyek és a turisztikai látnivalók legalább olyan nyomós érvnek számítanak, mint a munkavállalási és oktatási lehetőségek, melyek Győrben szép számmal jelen vannak. Mindegy, hogy pályakezdőként szeretnénk karriert építeni, vagy az átlagosnál magasabb jövedelmekért választanánk a térséget, a győri ingatlannal biztosan nem lőhetünk mellé. Tény egyébként az is, hogy befektetési lehetőségként sem utolsó a vásárlás, figyelembe véve azt, hogy hány ezer diák tölti mindennapjait a városban. A térség egyébként még mindig a legdrágább megyének számít ingatlanvásárlás szempontjából, ugyanis a négyzetméter-átlagárak 305 ezer forint környékén mozognak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 08. 18:09, hétfő | PR

A szépségszalonok eszköztára

Női mivoltunkhoz elengedhetetlen a szép bőr, mely nyáron még fontosabb. Otthoni praktikák mellett a szépségszalonok kezeléseit vetjük be a sikerért. De milyen eszközök segítik a kozmetikusokat?

2019. Július 08. 18:07, hétfő | PR

Érkezőkre várva a repülőtéren

Végre hazajön a külföldön tanuló csemete? Befutnak a régen látott rokonok? Magától értetődő, hogy a terminálban fogadjuk őket! Mutatjuk, miként tudjuk optimalizálni a reptéri várakozást.

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:58, csütörtök | PR

Fűnyírási kisokos - avagy így válasszunk fűnyírót a kertünkbe

A fűnyírás szezonja már elkezdődött, a nagyobb esőzések után megállíthatatlanul nő a gyep. Ennyi idő alatt kiderülhetett már, hogy szükségünk van-e egy új fűnyíróra, vagy elég szervizelni a régit.