Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2020. Május 19. 14:11, kedd | Helyi

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

A tavasz megérkeztével elérkezik az az időszak is, amikor egyre több teendő lesz a kertekben.

Nem csak a fűnyírás azonban az egyetlen olyan kinti tevékenység, amihez elengedhetetlen egy erős és megbízható gép, de a fáink ágainak kordában tartásához is érdemes lehet beszerezni valamilyen hasznos eszközt! Természetesen nagyon fontos arra figyelnünk, hogy mikor végezzük el gyümölcsfáink megmetszését, hiszen akár ettől is függhet, hogy milyen és mennyi termést fognak majd nekünk adni. Akik kerültek már szembe azzal a problémával, hogy a magasban lévő ágakat csak nagyon nehezen, esetleg sehogyan sem tudták levágni, pláne ha kimondottan vastag darabokról volt szó, azoknak mindenképpen célszerű lehet elgondolkodni azon, hogy benzinmotoros ágvágót szerezzenek be.

Egy idő után minden fa megnő akkorára, hogy ágait már nem lehet simán a földről elérni, létrára kell állnunk annak érdekében, hogy le tudjuk vágni az oda nem illő gallyakat. Ez egy nehéz és kellemetlen feladat lehet egy sima kézi fűrésszel, pláne ha még így is nehezen hozzáférhető a problémás ág. Egy jó ágvágóval azonban gyerekjáték lehet az ágak ritkítsa, és ehhez még a sokszor veszélyes helyzeteket teremtő létrára se kell felállni! Nem csak azért érdemes beszerezni egy benzinmotoros ágvágót, mivel rendkívül egyszerű a használata, de sok időt és energiát is megspórolhatsz a metszések időszakában! Amikor egy ilyen szerszám vásárlásán gondolkodik valaki, az első, ami általában érdekleni szokta az embert, hogy mennyibe kerülne egy ilyen eszköz megvásárlása.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy most milyen árakon mozognak a benzinmotoros fűrészek, akkor egyszerűen kattints az emaki.hu linkre! Az itt található ágvágónak nem okoz majd gondot a fák koronájánál található ágak levágása sem, hiszen akár 427 cm-re is állítható a teleszkópos nyele. Kétütemű motorja rendkívül erős, így azokat a kifejezetten vastag ágakat is gyorsan és egyszerűen le tudod vágni, amelyeket egy kézi fűrésszel lehetetlen lenne eltávolítani. Ez az ágvágó olyan jó minőségű anyagokból lett összerakva, amelyek rendkívül stabillá és biztonságossá teszik majd a használatát, arról nem is beszélve, hogy nem kerül nagy erőfeszítésbe vele akár több fa megmetszése se, így a munka végére sem fogsz annyira elfáradni, mintha egy hagyományos fűrészt használtál volna.

Az Emaki.hu oldalon most nem csak olyan további eszközöket lehet beszerezni, amikkel a kertünkben tudunk majd hasznosan és egyszerűen dolgozni, de számos hobbihoz nélkülözhetetlen eszközt is találni lehet. A kezelőbarát felületüknek hála egyszerűen lehet majd célirányosan is keresgélni, ráadásul a fizetésre is több opciót kínálnak. Érdemes rendszeresen felkeresni az oldalukat, hiszen mindig készülnek valamilyen jó kis akcióval a vásárlóknak!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 12:43, szerda | Helyi

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ha az életben sok minden nehéz és néha nyomasztó, legalább az ékszered legyen légiesen könnyed.

2020. Május 05. 07:44, kedd | Helyi

A karantén idején is számít a divat - tavaszi home office szettek

Igaz, hogy a legtöbben most otthonról végezzük a napi munkát, de a munka nem állt meg és most digitális platformokon keresztül tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal, a feletteseinkkel és a vásárlókkal és ügyfelekkel.

2020. Április 12. 11:57, vasárnap | Helyi

Megéri-e elektromos kazánt venni? Lássuk az érveket!

Az elektromos kazánok számos jó tulajdonsággal bírnak a hagyományos társaikkal szemben.

2020. Április 12. 11:53, vasárnap | Helyi

Ezért lettek ilyen népszerűek a toló-és harmonikaajtók

Az ideális belső terek megalkotása nehezebb feladat, mint azt sokan gondolják.