Városlista
2021. január 19, kedd - Sára

Hírek

2020. Május 19. 14:11, kedd | Helyi

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

A tavasz megérkeztével elérkezik az az időszak is, amikor egyre több teendő lesz a kertekben.

Nem csak a fűnyírás azonban az egyetlen olyan kinti tevékenység, amihez elengedhetetlen egy erős és megbízható gép, de a fáink ágainak kordában tartásához is érdemes lehet beszerezni valamilyen hasznos eszközt! Természetesen nagyon fontos arra figyelnünk, hogy mikor végezzük el gyümölcsfáink megmetszését, hiszen akár ettől is függhet, hogy milyen és mennyi termést fognak majd nekünk adni. Akik kerültek már szembe azzal a problémával, hogy a magasban lévő ágakat csak nagyon nehezen, esetleg sehogyan sem tudták levágni, pláne ha kimondottan vastag darabokról volt szó, azoknak mindenképpen célszerű lehet elgondolkodni azon, hogy benzinmotoros ágvágót szerezzenek be.

Egy idő után minden fa megnő akkorára, hogy ágait már nem lehet simán a földről elérni, létrára kell állnunk annak érdekében, hogy le tudjuk vágni az oda nem illő gallyakat. Ez egy nehéz és kellemetlen feladat lehet egy sima kézi fűrésszel, pláne ha még így is nehezen hozzáférhető a problémás ág. Egy jó ágvágóval azonban gyerekjáték lehet az ágak ritkítsa, és ehhez még a sokszor veszélyes helyzeteket teremtő létrára se kell felállni! Nem csak azért érdemes beszerezni egy benzinmotoros ágvágót, mivel rendkívül egyszerű a használata, de sok időt és energiát is megspórolhatsz a metszések időszakában! Amikor egy ilyen szerszám vásárlásán gondolkodik valaki, az első, ami általában érdekleni szokta az embert, hogy mennyibe kerülne egy ilyen eszköz megvásárlása.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy most milyen árakon mozognak a benzinmotoros fűrészek, akkor egyszerűen kattints az emaki.hu linkre! Az itt található ágvágónak nem okoz majd gondot a fák koronájánál található ágak levágása sem, hiszen akár 427 cm-re is állítható a teleszkópos nyele. Kétütemű motorja rendkívül erős, így azokat a kifejezetten vastag ágakat is gyorsan és egyszerűen le tudod vágni, amelyeket egy kézi fűrésszel lehetetlen lenne eltávolítani. Ez az ágvágó olyan jó minőségű anyagokból lett összerakva, amelyek rendkívül stabillá és biztonságossá teszik majd a használatát, arról nem is beszélve, hogy nem kerül nagy erőfeszítésbe vele akár több fa megmetszése se, így a munka végére sem fogsz annyira elfáradni, mintha egy hagyományos fűrészt használtál volna.

Az Emaki.hu oldalon most nem csak olyan további eszközöket lehet beszerezni, amikkel a kertünkben tudunk majd hasznosan és egyszerűen dolgozni, de számos hobbihoz nélkülözhetetlen eszközt is találni lehet. A kezelőbarát felületüknek hála egyszerűen lehet majd célirányosan is keresgélni, ráadásul a fizetésre is több opciót kínálnak. Érdemes rendszeresen felkeresni az oldalukat, hiszen mindig készülnek valamilyen jó kis akcióval a vásárlóknak!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 18. 18:02, hétfő | Külföld

Újabb szigorításokra készül a német kormány

Tovább szigoríthatják a járványügyi korlátozásokat Németországban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) tartósan gyors terjedése miatt - jelezte a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn.

2021. Január 18. 17:01, hétfő | Külföld

Csökken az újonnan azonosított fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában

Az utóbbi 24 órában feleannyi új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Szlovéniában és Horvátországban, mint egy nappal korábban, ami az illetékesek szerint derűlátásra ad okot a járvány lefolyását illetően.

2021. Január 18. 15:50, hétfő | Belföld

Újabb, több mint 35 ezer ember beoltására elég vakcina érkezik

Újabb, 35 685 ember beoltására elegendő vakcina érkezik kedden a Pfizertől - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján hétfőn.

2021. Január 18. 15:06, hétfő | Külföld

Újra javul a járványhelyzet Csehországban

Mérsékelten újra javul a koronavírus-járványhelyzet Csehországban.