Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Szeptember 28. 07:17, kedd | Belföld
Forrás: ACG PR

Kategóriánként 500.000 Ft nyeremény az Egészség-díj nyerteseinek!

Kategóriánként 500.000 Ft nyeremény az Egészség-díj nyerteseinek!

Már csak 2010. október 10-ig lehet pályázni a 2010. évi Egészég díjra! Az országos mozgalom által erkölcsi és anyagi elismerésben részesülhetnek egyének, civil szervezetek, munkahelyi csoportok, egészségügyi dolgozók, akik tevékenysé

A mozgalom középpontjában az egészséges életmód és a kapcsolódó pozitív példák bemutatása áll. Idén Győrfi Pál fővédnökségével és dr. Zacher Gábor toxikológus közreműködésével széles körben alkalmazható, gyakorlatban is megvalósítható, jó ötleteket, pozitív példákat, lelkes embereket keresnek, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak mások egészsége érdekében.


Az ismert és elismert egészségügyi szakemberekből és közéleti személyiségekből álló zsűri az erkölcsi elismerés mellett kategóriánként bruttó 500.000 forintot ítél oda a nyerteseknek dohányzás, táplálkozás, mozgás, alkohol és szakmai kategóriában. Szakmai díjban a mások életéért és egészségéért küzdő egészségügyi dolgozók részesülhetnek, akik testi, szellemi és érzelmi erőforrásaik felhasználását igénylő, áldozatos munkájuk mellett kiemelkedőt nyújtanak az egészségmegőrzés terén is.


Pályázatával most bárkinek lehetősége van a zsűri figyelmébe ajánlani egy-egy egészség megőrzéssel kapcsolatos jó ötletet, közösségi kezdeményezést, de nem késő elgondolkodni azon sem, ki mit tehet saját és a körülötte élők egészségéért, amivel akár az Egészség-díj nyertese is lehet.

A pályázati anyagok szöveges és képi dokumentációját a www.egeszsegdij.hu honlapon 2010. október 10-ig lehet feltölteni, ahol a pályázat részletes feltételeiről is tájékozódhatnak az érdeklődők.


Honlap: www.egeszsegdij.hu
Információ és interjú igény: Gőcze Edit, ACG PR (edit.gocze@acgpr.hu, 30/362-1520)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.