Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Április 23. 16:20, hétfő | PR

Kézipoggyász és hátizsák méretek a Wizzairnél

Kézipoggyász és hátizsák méretek a Wizzairnél

A légitársaságok általában adnak az utasaik véleményére. Nincs ezzel máshogy a Wizzair sem, ők is engedtek a „nyomásnak”,

így már 2017. október 29 óta a felével emelkedett az fedélzetre felvihető poggyász mérete, ami így 55x40x23 cm nagyságot ért el.

Ennek a poggyásznak a felvitelét már tartalmazza a jegyért fizetett viteldíj, de ha még ennél is többet szeretnénk, a Wizzair bevezetett még egy újítást is. Méghozzá a csomag a Wizz Priority nevet viseli, melynek hála az előbbieken túl felvihető egy kisebb kézipoggyász is, aminek a maximális mérete 40x30x18 centiméter, valamint elsőbbségi beszállásra jogosít. Ebben a kisebb táskában remekül elférhet számos személyes dolog, mint az okmányaink, kulcsok, telefon, töltő, egy váltás ruha, ha olyan helyre utaznánk, ahol nagyon más az időjárás, esetleg egy könyv és/vagy valami harapnivaló.

A fentiek egyikének sem gyártanak tökéletesen megfelelő méretű bőröndöt, vagy kisebb pár centivel, vagy nagyobb, de az már nem fér bele az ellenőrző keretbe, tehát nem lehet felvinni a fedélzetre. Pontosan ez az a dolog, ami miatt külön figyelmet kell szentelnünk a bőröndök, hátizsákok méretének az útitársunk kiválasztásánál. Mivel nem mindegy, hogy magunkkal vihetjük-e a fedélzetre, vagy sem, ezért mindig legyünk körültekintőek és figyelmesek. Keményfalú bőrönd esetén ez külön fontos, mivel azt még egy minimálisan sem tudjuk formázni, ellentétben a puha falú, szövet bőrönddel. Ha egy nőies kabinbőrönd a vágyunk, akkor érdemes az olyan típusúakat nézegetni, mint a Roncato bőröndjei között nézelődni, hiszen számos 55 cm-es vagy akár 53 cm-es bőrönd is található termékei között, így bőven benne van a felvihető méretben. Puha borításuknak hála bőven megtömhetők, addig pakolhatunk beléjük, míg a cipzárat be tudjuk húzni. A színek tekintetében pedig számtalan árnyalatban elérhetőek.

Ha a sportosabb táskákat kedveljük, akkor a sporttáskák közt szemezgessünk, igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk, mint a Besty poliészter női mintás kézitáska, ami méretének hála nagyon bőven belefér az ellenőrző keretbe, még ha nagyon megtömjük, akkor is. Itt is csak a cipzár állhatja utunkat a pakolásban. Itt jegyeznénk meg, hogy ha véletlen túltöltöttük a poggyászt, a reptéren való átpakolás igen nehézkes tud lenni. Ez a vagány sporttáska többféle színben is elérhető.

A méreteken túl a súly is maximálva van, ami 10 kg összesen, tehát a két táska együttes tömege ennyi, épp ezért erre is érdemes odafigyelni. Amennyiben kikérnénk egy szakértő csapat véleményét táskaügyben, a Taskam.hu csapatánál minden kérdésünkre választ kaphatunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt