Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2018. Április 23. 16:20, hétfő | PR

Kézipoggyász és hátizsák méretek a Wizzairnél

Kézipoggyász és hátizsák méretek a Wizzairnél

A légitársaságok általában adnak az utasaik véleményére. Nincs ezzel máshogy a Wizzair sem, ők is engedtek a „nyomásnak”,

így már 2017. október 29 óta a felével emelkedett az fedélzetre felvihető poggyász mérete, ami így 55x40x23 cm nagyságot ért el.

Ennek a poggyásznak a felvitelét már tartalmazza a jegyért fizetett viteldíj, de ha még ennél is többet szeretnénk, a Wizzair bevezetett még egy újítást is. Méghozzá a csomag a Wizz Priority nevet viseli, melynek hála az előbbieken túl felvihető egy kisebb kézipoggyász is, aminek a maximális mérete 40x30x18 centiméter, valamint elsőbbségi beszállásra jogosít. Ebben a kisebb táskában remekül elférhet számos személyes dolog, mint az okmányaink, kulcsok, telefon, töltő, egy váltás ruha, ha olyan helyre utaznánk, ahol nagyon más az időjárás, esetleg egy könyv és/vagy valami harapnivaló.

A fentiek egyikének sem gyártanak tökéletesen megfelelő méretű bőröndöt, vagy kisebb pár centivel, vagy nagyobb, de az már nem fér bele az ellenőrző keretbe, tehát nem lehet felvinni a fedélzetre. Pontosan ez az a dolog, ami miatt külön figyelmet kell szentelnünk a bőröndök, hátizsákok méretének az útitársunk kiválasztásánál. Mivel nem mindegy, hogy magunkkal vihetjük-e a fedélzetre, vagy sem, ezért mindig legyünk körültekintőek és figyelmesek. Keményfalú bőrönd esetén ez külön fontos, mivel azt még egy minimálisan sem tudjuk formázni, ellentétben a puha falú, szövet bőrönddel. Ha egy nőies kabinbőrönd a vágyunk, akkor érdemes az olyan típusúakat nézegetni, mint a Roncato bőröndjei között nézelődni, hiszen számos 55 cm-es vagy akár 53 cm-es bőrönd is található termékei között, így bőven benne van a felvihető méretben. Puha borításuknak hála bőven megtömhetők, addig pakolhatunk beléjük, míg a cipzárat be tudjuk húzni. A színek tekintetében pedig számtalan árnyalatban elérhetőek.

Ha a sportosabb táskákat kedveljük, akkor a sporttáskák közt szemezgessünk, igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk, mint a Besty poliészter női mintás kézitáska, ami méretének hála nagyon bőven belefér az ellenőrző keretbe, még ha nagyon megtömjük, akkor is. Itt is csak a cipzár állhatja utunkat a pakolásban. Itt jegyeznénk meg, hogy ha véletlen túltöltöttük a poggyászt, a reptéren való átpakolás igen nehézkes tud lenni. Ez a vagány sporttáska többféle színben is elérhető.

A méreteken túl a súly is maximálva van, ami 10 kg összesen, tehát a két táska együttes tömege ennyi, épp ezért erre is érdemes odafigyelni. Amennyiben kikérnénk egy szakértő csapat véleményét táskaügyben, a Taskam.hu csapatánál minden kérdésünkre választ kaphatunk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 17:00, hétfő | PR

Hol tart most a győri ingatlanpiac?

Az ingatlanárak napjainkban rendszerint a megyeszékhelyeken és a fővárosban a legmagasabbak. Az okok egyértelműek, hiszen a kedvező elhelyezkedési és oktatási lehetőségek -

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:58, csütörtök | PR

Fűnyírási kisokos - avagy így válasszunk fűnyírót a kertünkbe

A fűnyírás szezonja már elkezdődött, a nagyobb esőzések után megállíthatatlanul nő a gyep. Ennyi idő alatt kiderülhetett már, hogy szükségünk van-e egy új fűnyíróra, vagy elég szervizelni a régit.

2019. Június 06. 18:57, csütörtök | PR

Milyen notebookot vegyünk otthonra?

Mindegy, hogy laptopnak vagy notebooknak hívjuk, mindkettő ugyanúgy a hordozható számítógépet jelenti. A kérdés az, hogy tudjuk-e, hogy milyen típusúra van szükségünk otthoni használat esetén.