Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2019. Október 14. 14:53, hétfő | Helyi

Kihagyhatatlan ajánlatok minden szivaros és dohány szaküzlet részére

Kihagyhatatlan ajánlatok minden szivaros és dohány szaküzlet részére

A szivarozás életmódja nyugalmas, olyan foglalatosság, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt minden férfinak.

Ami a nőknek a különböző szépségszalonba járás és a habos-babos fürdő, az a férfiaknak a füstös, különleges aromákkal teli szivarozás. Nem mindegy azonban, hogy a különböző eszközöket honnan szerezzük be!

Az átlagos nem elég egy igazi szivarosnak!

A szivarosok igen csak eltérnek az átlagos dohányosoktól. Leginkább azért, mert azok a kellékek, amiket egy cigarettás használ, egyáltalán nem alkalmasak az igények kielégítésére. Egy egyszerű műanyag öngyújtó például nem képes tökéletesen meggyújtani egy szivart, ami aztán sok kellemetlenséget tud okozni. A hamutál esetében hasonló gondokkal találkozhatunk: a szivarok számára a cigarettáknak készült hamutál olyan, mintha egy felnőtt férfire akarnánk kisfia nadrágját felhúzni.

Persze nem csak a kiegészítők fontosak. A szivarokat megfelelő körülmények között kell tartani, ez pedig azt jelenti, hogy minden aromás darabot egy humidor védelmező ölelésében kell pihentetni mindaddig, amíg nem kerül meggyújtásra.

A humidorok tökéletes páratartalom és hőmérséklet között tartják a szivarokat, így az onnan elővett szivar megvétel után akár fél évvel is ugyanazzal az élménnyel kápráztatja majd el füstimádó tulajdonosukat. Humidorból, hamutálból, öngyújtóból és szivarvágóból is különböző fajták érhetőek el, mind más-más előnyökkel rendelkezik.

A tökéletes dohányos szaküzlet

Most pedig néhány szóban a bolt vezetőkhöz szólnánk! Nemzeti dohánybolt tulajdonosként, ha szeretné szélesíteni a vásárlói körét, nem árt beszereznie néhány olyan kiegészítőt, amely érdekelheti a szivarosokat is. Ha pedig igazi vérbeli füstölgőként egy szivar szaküzlet tulajdonosa, bizonyára örülni fog, hogy végre megbízható helyről, az oldalon történő regisztrálás után, viszonteladói kedvezménnyel szerezhet be mindent, amire csak egy igazi szivaros szíve vágyhat.

Nem szabad elhanyagolni az átlagon felüli dohányosok igényeit, hiszen számuk egyre csak nő és nő. Évről évre több férfi kap rá a két különlegesebb dohányzási stílus ízére, így hát minden gondos és nagyratörő kereskedő figyelmébe ajánljuk a Humidorshop.hu-t! Itt a vevők a legfontosabbak, az azonban sosem hátrány, ha egyre csak többen vannak!

Nem csak a szivarosok igényeiről gondoskodnak!

A dohányzásnak persze van még egy különleges formája: a pipázás. Akárcsak a szivarozásnak, ennek is meg vannak a különböző eszközei, amelyek elengedhetetlenek. Egy dohány kereskedés csak akkor lehet igazán sikeres és közkedvelt, ha a füstölgés minden szerelmesének tud mit kínálni.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét