Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Október 14. 14:53, hétfő | Helyi

Kihagyhatatlan ajánlatok minden szivaros és dohány szaküzlet részére

Kihagyhatatlan ajánlatok minden szivaros és dohány szaküzlet részére

A szivarozás életmódja nyugalmas, olyan foglalatosság, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt minden férfinak.

Ami a nőknek a különböző szépségszalonba járás és a habos-babos fürdő, az a férfiaknak a füstös, különleges aromákkal teli szivarozás. Nem mindegy azonban, hogy a különböző eszközöket honnan szerezzük be!

Az átlagos nem elég egy igazi szivarosnak!

A szivarosok igen csak eltérnek az átlagos dohányosoktól. Leginkább azért, mert azok a kellékek, amiket egy cigarettás használ, egyáltalán nem alkalmasak az igények kielégítésére. Egy egyszerű műanyag öngyújtó például nem képes tökéletesen meggyújtani egy szivart, ami aztán sok kellemetlenséget tud okozni. A hamutál esetében hasonló gondokkal találkozhatunk: a szivarok számára a cigarettáknak készült hamutál olyan, mintha egy felnőtt férfire akarnánk kisfia nadrágját felhúzni.

Persze nem csak a kiegészítők fontosak. A szivarokat megfelelő körülmények között kell tartani, ez pedig azt jelenti, hogy minden aromás darabot egy humidor védelmező ölelésében kell pihentetni mindaddig, amíg nem kerül meggyújtásra.

A humidorok tökéletes páratartalom és hőmérséklet között tartják a szivarokat, így az onnan elővett szivar megvétel után akár fél évvel is ugyanazzal az élménnyel kápráztatja majd el füstimádó tulajdonosukat. Humidorból, hamutálból, öngyújtóból és szivarvágóból is különböző fajták érhetőek el, mind más-más előnyökkel rendelkezik.

A tökéletes dohányos szaküzlet

Most pedig néhány szóban a bolt vezetőkhöz szólnánk! Nemzeti dohánybolt tulajdonosként, ha szeretné szélesíteni a vásárlói körét, nem árt beszereznie néhány olyan kiegészítőt, amely érdekelheti a szivarosokat is. Ha pedig igazi vérbeli füstölgőként egy szivar szaküzlet tulajdonosa, bizonyára örülni fog, hogy végre megbízható helyről, az oldalon történő regisztrálás után, viszonteladói kedvezménnyel szerezhet be mindent, amire csak egy igazi szivaros szíve vágyhat.

Nem szabad elhanyagolni az átlagon felüli dohányosok igényeit, hiszen számuk egyre csak nő és nő. Évről évre több férfi kap rá a két különlegesebb dohányzási stílus ízére, így hát minden gondos és nagyratörő kereskedő figyelmébe ajánljuk a Humidorshop.hu-t! Itt a vevők a legfontosabbak, az azonban sosem hátrány, ha egyre csak többen vannak!

Nem csak a szivarosok igényeiről gondoskodnak!

A dohányzásnak persze van még egy különleges formája: a pipázás. Akárcsak a szivarozásnak, ennek is meg vannak a különböző eszközei, amelyek elengedhetetlenek. Egy dohány kereskedés csak akkor lehet igazán sikeres és közkedvelt, ha a füstölgés minden szerelmesének tud mit kínálni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.