Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2019. Október 14. 14:53, hétfő | Helyi

Kihagyhatatlan ajánlatok minden szivaros és dohány szaküzlet részére

Kihagyhatatlan ajánlatok minden szivaros és dohány szaküzlet részére

A szivarozás életmódja nyugalmas, olyan foglalatosság, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt minden férfinak.

Ami a nőknek a különböző szépségszalonba járás és a habos-babos fürdő, az a férfiaknak a füstös, különleges aromákkal teli szivarozás. Nem mindegy azonban, hogy a különböző eszközöket honnan szerezzük be!

Az átlagos nem elég egy igazi szivarosnak!

A szivarosok igen csak eltérnek az átlagos dohányosoktól. Leginkább azért, mert azok a kellékek, amiket egy cigarettás használ, egyáltalán nem alkalmasak az igények kielégítésére. Egy egyszerű műanyag öngyújtó például nem képes tökéletesen meggyújtani egy szivart, ami aztán sok kellemetlenséget tud okozni. A hamutál esetében hasonló gondokkal találkozhatunk: a szivarok számára a cigarettáknak készült hamutál olyan, mintha egy felnőtt férfire akarnánk kisfia nadrágját felhúzni.

Persze nem csak a kiegészítők fontosak. A szivarokat megfelelő körülmények között kell tartani, ez pedig azt jelenti, hogy minden aromás darabot egy humidor védelmező ölelésében kell pihentetni mindaddig, amíg nem kerül meggyújtásra.

A humidorok tökéletes páratartalom és hőmérséklet között tartják a szivarokat, így az onnan elővett szivar megvétel után akár fél évvel is ugyanazzal az élménnyel kápráztatja majd el füstimádó tulajdonosukat. Humidorból, hamutálból, öngyújtóból és szivarvágóból is különböző fajták érhetőek el, mind más-más előnyökkel rendelkezik.

A tökéletes dohányos szaküzlet

Most pedig néhány szóban a bolt vezetőkhöz szólnánk! Nemzeti dohánybolt tulajdonosként, ha szeretné szélesíteni a vásárlói körét, nem árt beszereznie néhány olyan kiegészítőt, amely érdekelheti a szivarosokat is. Ha pedig igazi vérbeli füstölgőként egy szivar szaküzlet tulajdonosa, bizonyára örülni fog, hogy végre megbízható helyről, az oldalon történő regisztrálás után, viszonteladói kedvezménnyel szerezhet be mindent, amire csak egy igazi szivaros szíve vágyhat.

Nem szabad elhanyagolni az átlagon felüli dohányosok igényeit, hiszen számuk egyre csak nő és nő. Évről évre több férfi kap rá a két különlegesebb dohányzási stílus ízére, így hát minden gondos és nagyratörő kereskedő figyelmébe ajánljuk a Humidorshop.hu-t! Itt a vevők a legfontosabbak, az azonban sosem hátrány, ha egyre csak többen vannak!

Nem csak a szivarosok igényeiről gondoskodnak!

A dohányzásnak persze van még egy különleges formája: a pipázás. Akárcsak a szivarozásnak, ennek is meg vannak a különböző eszközei, amelyek elengedhetetlenek. Egy dohány kereskedés csak akkor lehet igazán sikeres és közkedvelt, ha a füstölgés minden szerelmesének tud mit kínálni.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 19:53, szerda | Helyi

Átadásra került a Bizalom Védjegye

Idén is átadták a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegyprogram tanúsítványait, szerda délután a a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

2019. November 20. 13:02, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Advent Győrben

Király Viktor énekes, dalszerző adventi hangulatú muzsikája nyitotta az Advent Győrben sajtótájékoztatóját, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont székhelyén, a Zichy-palotában.

2019. November 19. 09:57, kedd | Helyi

Ezek a legnépszerűbb táborok

Elkészült egy felmérés az elmúlt táborozási szezonról, amelyet a Táborfigyelő.hu tett közzé. Az idei nyáron a gyerekek kedvencei a sporttáborok lettek – és egyre több az offline tábor is Magyarországon.

2019. November 19. 09:55, kedd | Helyi

Így küzdd le a fáradtságot!

Folyamatos, állandó fáradtság nyomaszt? Sehogy sem tudod teljesen kipihenni magad? A megfelelő alvás eléréséhez bevethetünk pár olyan módszert, amelyek egyszerűek, de mégis nagy segítségül szolgálnak.