Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2019. November 13. 15:04, szerda | Helyi

Közeleg a karácsony! - Ünnepi ruhák érkeztek a Tchibo webáruházba

Közeleg a karácsony! - Ünnepi ruhák érkeztek a Tchibo webáruházba

A Tchibo webáruház ismét kétféle heti ajánlattal készül a közelgő ünnepi időszakra.

Ezek közül az egyik abban segít, hogy az ünnepi összejöveteleken is a legjobb formánkat hozhassuk, és csinosan, elegánsan élvezhessük a családdal, barátokkal együtt töltött időt! Legyen szó ruhákról, vagy felsők és szoknyák, vagy épp nadrágok tökéletesen összeillő kombinációjáról, a heti ajánlatban rengeteg darab közül válogathatunk, hogy kényelmes és stílusos összeállításokat kreálhassunk az ünnepekre!

Lezser darab könnyed, romantikus mintával: a fekete alapon piros szívekkel díszített finomkötésű ruha figyelemfelkeltő megoldás lesz bármilyen rendezvényen – miközben a kényelemről sem kell lemondanunk! A bő szabású darab V-alakú nyakkivágással készült, kis megkötővel, amelyet masnira, vagy laza csomóra kötve is viselhetünk. A ruhát különösen csinossá teszik az olyan apró részletek, mint a mellvarrások, a kissé előrehozott, enyhén ráncolt vállvarrás, vagy épp a húzott ujjvégeken található gombos mandzsetta. Ráadásul 36-tól egészen 48-as méretig kapható, így mindenféle testalkattal nyugodtan választhatjuk ünnepi viseletnek!

Ha a sima jersey anyagot részesítjük előnyben, akkor is több darab közül válogathatunk: a fekete jersey ruha és a sötétpiros színben kapható jersey ruha egyaránt csinos és stílusos darab – és mindkettő S-től egészen XL méretig kapható! A normál fazonú piros/fekete ruha rávarrt, enyhén A-vonalú szoknyával készült, olyan strukturált anyagból, amely szép és divatos színhatást eredményez. Ha ezt a ruhát választjuk, akkor lezseren elegáns megjelenésünket a ¾-es ujjak és a csónaknyak teszi majd teljessé, emellett 44/46 mérettől mellvarrás is található rajta. A fekete darab igazi klasszikus, amit olyan részletek dobnak fel, mint a nyakkivágást díszítő ezüstös csillogású betét, és a lezser hatású, enyhén ejtett vállak, emellett ennek a ruhának zsebei is vannak, amiről sokan nem szeretnek lemondani még az alkalmibb viseletek esetében sem – és ezzel a ruhával nem is szükséges!

A teljes karácsonyi kínálatban természetesen egy sor további ünnepi öltözéket találunk, így akár teljesen új összeállítást is rendelhetünk magunknak az ünnepi időszakra!

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 15. 08:22, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp december 16-tól

2019. December 15. 08:19, vasárnap | Helyi

KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT AZ ÜNNEPEK ALATT

A győri rendőrök diákokkal közösen látnak el járőrszolgálatot a nagyobb bevásárlóközpontok előtti parkolókban.

2019. December 15. 08:17, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 50. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2019. December 14. 07:10, szombat | Helyi

Vagyonvédelemmel kapcsolatos tájékoztatást adtak

A bűnmegelőzési szakemberek Győr történelmi belvárosában felállított információs ponton adtak vagyonvédelemmel kapcsolatos tájékoztatást.