Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. November 13. 15:04, szerda | Helyi

Közeleg a karácsony! - Ünnepi ruhák érkeztek a Tchibo webáruházba

Közeleg a karácsony! - Ünnepi ruhák érkeztek a Tchibo webáruházba

A Tchibo webáruház ismét kétféle heti ajánlattal készül a közelgő ünnepi időszakra.

Ezek közül az egyik abban segít, hogy az ünnepi összejöveteleken is a legjobb formánkat hozhassuk, és csinosan, elegánsan élvezhessük a családdal, barátokkal együtt töltött időt! Legyen szó ruhákról, vagy felsők és szoknyák, vagy épp nadrágok tökéletesen összeillő kombinációjáról, a heti ajánlatban rengeteg darab közül válogathatunk, hogy kényelmes és stílusos összeállításokat kreálhassunk az ünnepekre!

Lezser darab könnyed, romantikus mintával: a fekete alapon piros szívekkel díszített finomkötésű ruha figyelemfelkeltő megoldás lesz bármilyen rendezvényen – miközben a kényelemről sem kell lemondanunk! A bő szabású darab V-alakú nyakkivágással készült, kis megkötővel, amelyet masnira, vagy laza csomóra kötve is viselhetünk. A ruhát különösen csinossá teszik az olyan apró részletek, mint a mellvarrások, a kissé előrehozott, enyhén ráncolt vállvarrás, vagy épp a húzott ujjvégeken található gombos mandzsetta. Ráadásul 36-tól egészen 48-as méretig kapható, így mindenféle testalkattal nyugodtan választhatjuk ünnepi viseletnek!

Ha a sima jersey anyagot részesítjük előnyben, akkor is több darab közül válogathatunk: a fekete jersey ruha és a sötétpiros színben kapható jersey ruha egyaránt csinos és stílusos darab – és mindkettő S-től egészen XL méretig kapható! A normál fazonú piros/fekete ruha rávarrt, enyhén A-vonalú szoknyával készült, olyan strukturált anyagból, amely szép és divatos színhatást eredményez. Ha ezt a ruhát választjuk, akkor lezseren elegáns megjelenésünket a ¾-es ujjak és a csónaknyak teszi majd teljessé, emellett 44/46 mérettől mellvarrás is található rajta. A fekete darab igazi klasszikus, amit olyan részletek dobnak fel, mint a nyakkivágást díszítő ezüstös csillogású betét, és a lezser hatású, enyhén ejtett vállak, emellett ennek a ruhának zsebei is vannak, amiről sokan nem szeretnek lemondani még az alkalmibb viseletek esetében sem – és ezzel a ruhával nem is szükséges!

A teljes karácsonyi kínálatban természetesen egy sor további ünnepi öltözéket találunk, így akár teljesen új összeállítást is rendelhetünk magunknak az ünnepi időszakra!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense