Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.

Itt egy helyen hozzájuthat minden anyaghoz és termékhez, ami egy családi ház, lakás vagy üzlethelyiség villamosításához szükséges.

Raktárkészletük, széles kapcsolat-rendszerük és folyamatos fejlesztéseik azt is lehetővé teszik, hogy akár egy nap alatt beszerezzenek olyan termékeket, amelyekre máshol hiába is várna.

A szakképzett eladók a lakossági vásárlóktól a köz- és szociális intézményeken át, a nagy tételben vásárló vállalkozók és ipari kivitelezőkig mindenkinek tudnak segíteni.

Az La-Villa könnyen megközelíthető, ahol a parkolóhely felkutatásával sem kell foglalkoznia, hiszen kijelölt parkolási lehetőség van az üzlet előtt a vásárlás és a rakodás időtartamára.

Ha Ön lakásfelújítás vagy lakásvásárlás előtt áll és szeretné, hogy otthonába modern világítási eszközök legyenek, valamint ehhez megfelelő szakmai segítséget kapjon akkor válassza a La-Villa villamossági szaküzletet. A cég a lakásfelújítási támogatások rendszerébe is könnyen beilleszkedik, így ebben is azonnali segítséget tud nyújtani.

A La Villa Villamossági Szaküzlet várja Önöket Győrben, a Bercsényi Liget 18. szám alatt, ahol mindenkit GARANTÁLTAN FELVILLANYOZNAK!

Bővebb információért látogasson el a www.la-villa.hu weboldalra vagy Facebook oldalukra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:13, kedd | Helyi

Megyei tűzkárok: családi ház, autó égett porrá, galambok vesztek oda

Közzétette a Katasztrófavédelem az első negyedév adatait. Számos tűzkár kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.

2024. Április 16. 08:13, kedd | Helyi

Így vásárolj a Temun biztonságosan – szakértő ad tanácsot, hogyan védd meg a pénzed

Mit kell tennünk, hogy az olcsó kínai termékek rendelésekor biztonságban legyenek a bankkártya adataink, és ne tudják illetéktelenek leemelni a számlánkról a pénzünket?

2024. Április 16. 07:13, kedd | Helyi

Tavaszi utómunkálatokkal folytatódik a győri fővonal felújítása

Tavaly felújította a MÁV a győri fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszát.

2024. Április 15. 09:14, hétfő | Helyi

Milákot is leelőzték – a győri úszók voltak a legeredményesebbek az idei bajnokságon!

2024 április 9-12. között Budapesten a Duna Arénában rendezették az úszók számára a felnőtt magyar bajnokságot, ahol az olimpiai kvalifikációs szinteket is megúszhatták a legjobbak.