Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.

Itt egy helyen hozzájuthat minden anyaghoz és termékhez, ami egy családi ház, lakás vagy üzlethelyiség villamosításához szükséges.

Raktárkészletük, széles kapcsolat-rendszerük és folyamatos fejlesztéseik azt is lehetővé teszik, hogy akár egy nap alatt beszerezzenek olyan termékeket, amelyekre máshol hiába is várna.

A szakképzett eladók a lakossági vásárlóktól a köz- és szociális intézményeken át, a nagy tételben vásárló vállalkozók és ipari kivitelezőkig mindenkinek tudnak segíteni.

Az La-Villa könnyen megközelíthető, ahol a parkolóhely felkutatásával sem kell foglalkoznia, hiszen kijelölt parkolási lehetőség van az üzlet előtt a vásárlás és a rakodás időtartamára.

Ha Ön lakásfelújítás vagy lakásvásárlás előtt áll és szeretné, hogy otthonába modern világítási eszközök legyenek, valamint ehhez megfelelő szakmai segítséget kapjon akkor válassza a La-Villa villamossági szaküzletet. A cég a lakásfelújítási támogatások rendszerébe is könnyen beilleszkedik, így ebben is azonnali segítséget tud nyújtani.

A La Villa Villamossági Szaküzlet várja Önöket Győrben, a Bercsényi Liget 18. szám alatt, ahol mindenkit GARANTÁLTAN FELVILLANYOZNAK!

Bővebb információért látogasson el a www.la-villa.hu weboldalra vagy Facebook oldalukra.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat

2021. Május 19. 10:00, szerda | Helyi

A napsugarak legjobb helye!-Sisolar Napelemrendszerek

Ha a fenntartható, környezettudatos jövő fontos számunkra, szeretnénk csökkenteni a rezsi költségünket, akkor egyenes út vezet a napelem rendszerekig.

2021. Április 21. 11:00, szerda | Helyi

Wágenhoffer Klíma- Hogy nálunk legyen a hőmérséklet kapcsolója!

Ha kisüt a nap, akkor egyrészt nagyon örülünk, mert a hangulatunk is jobb, viszont a lakások, családi házak, tetőterek olyan hamar felmelegednek, hogy gyorsan eljön az idő, amikor otthonunk, munkahelyünk katlanná válik, és szellőztetéssel