Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. December 07. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Melinda elnézést kért

Melinda elnézést kért

A TV2 Megasztárjának pénteki döntőjében a legtöbb szavazatot ismét Szíj Melinda kapta. Vannak, akik szerint megérdemelné a győzelmet, de egyre többen érzik úgy, hogy ideje lenne távoznia a tehetségkutatóból. Ellenlábasai azt állítjá

A legutóbbi döntőben egyébként Melinda a zsűritagok tetszését sem nyerte el maradéktalanul. A Macskák musical Éjfél című dalának előadása után még Friderikusz Sándor - akinek köztudottan nagy kedvence a 41 éves asszony - is azt tanácsolta, hogy inkább zenei alap nélkül énekeljen, mert ő meg a kíséret külön életet élnek. A legkeményebb kritikát, ahogy várható volt, Mester Tamástól kapta Melinda. A zenész leszögezte, hogy egy produkció esetén a tempó éppen olyan fontos, mint a hangok eltalálása - "Lehet, hogy színházba beleférne, talán ott kellene énekelned" - tette hozzá.

A Sunny című sláger előadása után Mester Tamás elmondta, örül, hogy Melinda farmert viselt. A legfiatalabb ítész ismét kitért a Friderikusz Sándorral való vitájára, és azt is hozzátette, hogy a legendás tévés olyan, mint egy intelligens, nagy gyerek. Mester kijelentette, hogy ezúttal békejobbot nyújt Melindának és Sándornak is.

A néző szavazatok első körének lezárása után kiderült, hogy a legtöbben most is Melindára voksoltak. Ezt hallva, Melinda elnézést kért a zsűritől, elmondta, az ítészek értékelése alapján ő teljesített a leggyengébben. Friderikusz rögtön szót kért, és megnyugtatta az asszonyt: "az a játékszabály, hogy a közönség dönt".

Internetes kommentek szerint Melindának ez a húzása is kitervelt és álszent volt - hozzászólások tömkelegét olvasva felmerült bennünk, tűnik kezd megrendülni az asszony egyeduralma. Vajon pénteken most is bizalmat szavaznak neki a nézők?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.