Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Április 06. 09:41, kedd | PR

Mesés lakások várnak Győrben

Mesés lakások várnak Győrben

Az ország hatodik legnagyobb városa Győr és nem véletlen, hogy a lakossága évről-évre növekszik. Az utóbbi tíz évben jelentős gazdasági fejlődést láthattunk, ami többek közt a városban működő Audi gyárnak köszönhető.

A város népszerűségének a másik alapja a kiváló elhelyezkedés, hiszen Bécsből és Budapestről is könnyen elérhető az M1-es autópályának köszönhetően. A folyamatos népességnövekedést táplálja a gazdasági előnyökön kívül az is, hogy Győr kulturális, egyetemi és sportközpont is, ráadásul Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa.

Győri ingatlanpiac

A győri ingatlanoknál folyamatos árnövekedés volt tapasztalható 2012 és 2020 között. Az átlagos négyzetméterárak 2020 májusában érték el a csúcsot. Az utána következő hónapokban már stagnáltak az árak egészen 2020 szeptemberéig, amikor is egy kis csökkenés kezdődött, ami viszont csak decemberig tartott. 2021 első hónapjaiban enyhe emelkedés volt látható, de az átlagos négyzetméterárak még mindig nem érték el a tavaly nyárit.

Győrben a lakás kínálat sokkal bőségesebb, mint a családi ház kínálat. Már 12 millióból is lehet kapni lakást Győrben, de az is talál kedvére valót, aki ennek akár a tízszeresét tudja költeni egy lakásra. A győri lakásoknak mindössze 4%-a érhető el maximum 20 millió forintból, míg a kínálat 53%-át hirdetik 20-30 milliós ársávban. 30-40 millió közötti áron is elég nagy a választék (23%).

Győrben harmad annyi az eladó ház, mint lakás és jellemzően drágábbak is, mint a lakások. Annak ellenére, hogy már 10 millióért is lehet találni pici (40m2) házat, da a hirdetett házaknak csak 15%-a kerül maximum 20 millióba. A többség (30-40 között 25%, 40-50 között 22%) 30-50 millió között érhető el. A lakások 26%-a 60 milliónál is drágábban van hirdetve.

Kiválasztottunk 3 gyöngyszemet a megveszLAK.hu győri lakás hirdetései közül. Lássuk hát őket.

74 négyzetméteres lakás Győr belvárosában 75,5 millióért

Ez a lakás egy 2019-ben, minőségi alapanyagokból készült téglából épült társasházban található. A lakás részben bútorozva illetve teljesen gépesítve várja a tulajdonosát.



A lakásban nagy hangsúlyt fektettek a minőségre, hiszen a modern kialakítás mellett a diszkréten beépített spotlámpák, a LED fénycsíkok és az üvegkristály csillárok a lakásban a meghatározó tényezők, amely melegséggel töltik el a lakás hangulatát. A lakás egyik különlegessége a Gobetto Art Design által megálmodott és kivitelezett, fuga mentes öntött műgyanta padló. A falak is egyedi kivitelezésű műgyantás technikával dekoráltak.
forrás: https://megveszlak.hu/hirdetes/elado-lakas-gyor-57422588

Penthouse lakás Győr-Révfalu városrészben 81 millióért

Győr-Révfalu legkedveltebb részén, nívós lakókörnyezetben kínálják eladásra ezt az exkluzív, minden igényt kielégítő, 84 négyzetméteres téglalakást. Az ingatlan színvonalas, új építésű környezetben zárt udvarral rendelkező 5 lakásos liftes társasház földszintjén található, melyet 25 m2-es terasz ölel körbe.


Az elrendezés 2 grandiózus helységből áll, amerikai konyha-étkező-nappali 42 m² + háló-gardrób-fürdőszoba 33 m², melyeket 9 m²-es közlekedő köt össze. A lakás tagoltságát rendkívül kényelmes, tágas terek jellemzik, és ezt a hatalmas nyílászárók tovább fokozzák, hisz az üvegfelületeken beáramló fény az egész lakást megtölti.

A panorámaablak mellett helyet kapó kétszemélyes, szabadon álló kádból akár párban is gyönyörködhetünk a naplementékben, mely élményt a kád mellett lobogó 5 kW-os etanol látvány kandalló lángja tesz meghitté.
forrás: https://megveszlak.hu/hirdetes/elado-lakas-gyor-38463373

Felújított lakás Győr-Révfalu városrészben 47 millióért

Győr Révfalu klasszikus részén, az egyik legkedveltebb utcában kínálják megvételre ezt az igényesen felújított lakást teljes berendezésével együtt. A 2001-ben épült ingatlan a Belváros és az Egyetem közelében, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el.



A bruttó 92 m2 (nettó 76 m2)-es, belső kétszintes, kiváló elrendezésű, napfényes lakás helyiségei: 1 szint 57 m2: amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdő, WC, kamra, előszoba. 2.szint 35,3 m2: 2 hálószoba, fürdő, közlekedő, gardrób.

A lakás a jelenlegi fiatalos megjelenését 2017-es felújítás után érte el. A színvonalas kivitelezési munkák és a jól átgondolt, magas minőségű beépített anyagok egy harmonikus otthont eredményeztek.
forrás: https://megveszlak.hu/hirdetes/elado-lakas-gyor-39251353

Konklúzió

Ha szeretne egy folyamatosan fejlődő városba költözni, akkor mindenképp érdemes körülnézni Győrben és a környék ingatlanjai között, ahol a fentebb látható gyöngyszemeken kívül is sok szuper ház és lakás várja az oda költözni vágyókat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt