Városlista
2019. augusztus 25, vasárnap - Lajos

Hírek

2013. Január 31. 12:33, csütörtök | Bulvár
Forrás: dailymail.co.uk

Meztelen- és drogos képeket posztolt a tanárnő!

Meztelen- és drogos képeket posztolt a tanárnő!

Felfüggesztették a világ legrosszabb tanárát: a gátlástalan pedagógus meztelen képeket posztolt magáról, rendszeresen drogozott, és ezt az interneten is világgá kürtölte.

Carly McKinney (23) matematika szakos tanár volt az Overland középiskolában, Colorado államban. A botrány azután tört ki, hogy létrehozott egy profilt a Twitteren, majd pajzán képeket, illetve olyan fotókat posztolt magáról, amelyeken jól látszik, hogy az iskola területén drogozik. A „CarlyCrunkBear" oldalra egy névtelen telefonáló hívta fel a helyi tévécsatorna figyelmét; a tanár később beismerte, hogy őt ábrázolják a képek.

A fotókat a nő letartóztatása után levették a netről; a fennmaradt bejegyzések között azóta is csemegézik a sajtó. A hölgy egyebek mellett olyan posztokat töltött fel, mint „meztelen vagyok, vizes – és be vagyok állva" illetve az „épp a parkolóban razziáznak, drogok után kutatva. Ez vicces, a kocsimban egy rakás marihuánát tartok".

Más bejegyzések arra utaltak, hogy a tanárnő füvezés közben szeret dolgozatokat javítani, és hogy inkább a Twitteren lóg munkaidőben, mert nincs kedve semmihez az iskolában. Egy ízben börtöntölteléknek nevezete a saját diákját, egy olyan fiatalt, aki történetesen bókolt neki.

Letartóztatása után a hölgy természetesen tagadott mindent, azt állítva, hogy az egész csak egy vicc volt, és hogy soha nem vitt magával marihuánát az iskolába – írja a Daily Mail.

Címkék: drog, tanárnő

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 23. 11:05, péntek | Bulvár

Majka is részese lesz a magyar focinak

Alelnökként támogatja az ózdi és Ózd környéki, focizni szerető gyerekek pályafutását mostantól Majka. A népszerű zenész Facebook oldalán jelentette be, hogy megalakult az Ózdi Hétvölgy Focisuli labdarúgó szakosztálya.

2019. Augusztus 22. 21:03, csütörtök | Bulvár

Pokoli kínokat élt át Caramel

Operációja után adott hír magáról az énekes, aki lázasan töltötte az ünnepnapot.

2019. Augusztus 22. 13:49, csütörtök | Bulvár

A Rossz verseket is jelölhetik az Európai Filmdíjra

Reisz Gábor Rossz versek című filmje is bekerült az Európai Filmdíjra jelölhető alkotások válogatásába - írta az Európai Filmakadémia (EFA) közleményében.

2019. Augusztus 22. 07:10, csütörtök | Bulvár

Elhunyt Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll szaxofonosa

Elhunyt Szaxi Maxi. Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll legendás szaxofonosa 67 éves volt. A hírt a zenész családja közölte az egyik közösségi oldalon.