Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2013. Január 31. 12:33, csütörtök | Bulvár
Forrás: dailymail.co.uk

Meztelen- és drogos képeket posztolt a tanárnő!

Meztelen- és drogos képeket posztolt a tanárnő!

Felfüggesztették a világ legrosszabb tanárát: a gátlástalan pedagógus meztelen képeket posztolt magáról, rendszeresen drogozott, és ezt az interneten is világgá kürtölte.

Carly McKinney (23) matematika szakos tanár volt az Overland középiskolában, Colorado államban. A botrány azután tört ki, hogy létrehozott egy profilt a Twitteren, majd pajzán képeket, illetve olyan fotókat posztolt magáról, amelyeken jól látszik, hogy az iskola területén drogozik. A „CarlyCrunkBear" oldalra egy névtelen telefonáló hívta fel a helyi tévécsatorna figyelmét; a tanár később beismerte, hogy őt ábrázolják a képek.

A fotókat a nő letartóztatása után levették a netről; a fennmaradt bejegyzések között azóta is csemegézik a sajtó. A hölgy egyebek mellett olyan posztokat töltött fel, mint „meztelen vagyok, vizes – és be vagyok állva" illetve az „épp a parkolóban razziáznak, drogok után kutatva. Ez vicces, a kocsimban egy rakás marihuánát tartok".

Más bejegyzések arra utaltak, hogy a tanárnő füvezés közben szeret dolgozatokat javítani, és hogy inkább a Twitteren lóg munkaidőben, mert nincs kedve semmihez az iskolában. Egy ízben börtöntölteléknek nevezete a saját diákját, egy olyan fiatalt, aki történetesen bókolt neki.

Letartóztatása után a hölgy természetesen tagadott mindent, azt állítva, hogy az egész csak egy vicc volt, és hogy soha nem vitt magával marihuánát az iskolába – írja a Daily Mail.

Címkék: drog, tanárnő

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 29. 16:23, szerda | Bulvár

Király Viktorék apás szülést terveznek

Király Viktornak kisfia születik nyáron, az apaságra már most nagyon készül.

2020. Január 29. 16:08, szerda | Bulvár

Tíz nap múlva Oscar-gála, több sztár is elismerést ad át

Timothée Chalamet, Will Ferrell, Gal Gadot, Julia Louis-Dreyfus és Lin-Manuel Miranda is díjátadóként működik közre az Oscar-gálán, amit tíz nap múlva rendeznek meg Los Angelesben.

2020. Január 29. 14:07, szerda | Bulvár

Elköltözik 5 év után az EFOTT

Ismét a Velencei-tó északi partja ad otthont idén az EFOTT fesztiválnak, a július 15. és 20. közötti rendezvény területe a korábbiakhoz képest fél kilométerrel nyugatabbra, Sukoró irányába költözik.

2020. Január 29. 13:35, szerda | Bulvár

Pingvinfióka kelt ki a Szegedi Vadasparkban

Pápaszemes pingvin (Spheniscus demersus) kelt ki a Szegedi Vadasparkban, a felnőttektől eltérően nem fekete-fehér hanem szürke tollazatú fiókát hamarosan a látogatók is megfigyelhetik