Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Március 21. 11:38, csütörtök | Helyi

Milyen eseményekre bérelhetünk limuzint?

Milyen eseményekre bérelhetünk limuzint?

A rövid válasz annyi, hogy bármilyenre. Hiszen rengeteg lehetőség van, amihez igazán dukál egy kis limuzinozás. Röviden összefoglaljuk, hogy melyek ezek.

Az egyik legnépszerűbb a különböző rendezvényekre, partikra való eljutás lehetősége. Mennyivel sikkesebb egy csodaszép, hosszú limuzinból kiszállni, aminek az ajtaját egy egyenruhás sofőr tárja ki előttünk a lehető legudvariasabb módon, mint mondjuk egy taxiból?

Éppen ezért az érzésért választják a vendégek a limuzinbérlés lehetőségét. Arról nem is beszélve, hogy egész úton kortyolgathatjuk az előre behűtött pezsgőt, míg szól a zene a háttérben, és villognak a fények a limoban. Sőt, ha kedvünk tartja, akár ki is állhatunk a tetőablakon, hogy onnan élvezzük a kilátást és a csodálkozó tekinteteket.

Szülinapra, szalagavatóra és még számos családi eseményre is előszeretettel bérelnek limuzint, hiszen mennyivel könnyebb bárhová elmenni úgy, hogy egy autóval utaznak, és mindenki kedvére fogyaszthat alkoholt is. Így nem kell senkinek kilógnia a sorból, hogy nem ihat, mert vezet.

Ugyanilyen népszerűségnek örvend az esküvőkre történő limuzinbérlés is, hiszen az ifjú pár egy igen különleges járgánnyal érkezik a szertartásra, majd a lakodalom helyszínére. Valahol reális is a gondolat, hiszen akin már volt abroncsos ruha, tudja, hogy nemcsak közlekedni, de ülni sem egyszerű benne, nem elég 1 ülőhely. Így pedig sokkal kényelmesebb, hiszen egy jóval több személyes limuzin hátsó ülésén foglalhat helyet. Arról nem is beszélve, hogy remek képeket lehet lőni a limo belső terében, de később, kiszállva a kreatív fotózás keretein belül is.

Városnézésre és reptérre való kijutásra is tökéletes lehetőség a limuzinbérlés. Városnézéshez ideális, mivel nem csak az oldalablakokon keresztül láthatjuk a látnivalókat, hanem az üvegezett tetőn keresztül a feljebb lévő látványosságokat is megcsodálhatjuk. Ha pedig a reptérre mennénk, akkor nem kell megkérni senkit, hogy kivigyen minket vagy jöjjön értünk, mivel egy foglalással könnyedén elintézhetjük. Arról nem is beszélve, hogy egy fontos üzleti partnerért is küldhetünk limuzint a repülőtérre, hogy érezze, hogy a kényelme igazán fontos a számunkra.

Filmforgatásokra, fotózásokra is tökéletes választás, hiszen nem egy szokványos, sablon autót kapunk. Gondoljunk csak a Chrysler 300 C Gold-ra, ami csodaszép arany glitter színével szinte szikrázik a napfényben. Sőt, a limo belterülete is kiváló lehetőséget nyújt a kivételes fotók elkészítéséhez, hiszen a benne lévő fekete-fehér kontraszt mindenhol jól mutat. Minden limuzinban free Wi-Fi található és igény esetén, a bérlés apropójától függően fotós szolgáltatás is igényelhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.