Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Január 20. 11:41, péntek | PR

Milyen szempontok alapján érdemes választani a katonai órák közül?

Milyen szempontok alapján érdemes választani a katonai órák közül?

A katonai területen dolgozók számára a katonai órák kiválasztása nem triviális folyamat. Minden embernek más az igénye, amely függ a szakterületétől is.

Néha nem olyan fontos, hogy számtalan funkcióval rendelkezzen egy óra, viszont néha igenis megköveteli a munkavégzésünk, hogy olyan órát válasszunk, amely segít a napi feladatok gyors és pontos elvégzésében.

Kik választanak a katonai órák közül?
A katonai órák közül a sportok, a túrázás szerelmesei, a vadászok, a szabadtéri sportokat űzők és az aktív katonák is bátran válogatnak. Ha kimondottan rendszeres, aktív használatra keresünk órát akkor katonai területen számtalan kiegészítő közül válogathatunk. Szép számmal megtalálhatók azonban olyanok is, akik csak a katonai stílus szerelemesei és divathóbortból viselnek katonai órát. A hivatásos katonáknak azonban a funkció és a tartósság elsődleges szempont, amikor a katonai órák közül választanak.

Nézzünk meg pár katonai órát, amely a hobby célokra és a divatőrületre kiváló megoldást nyújt.
A SHARK ARMY Military férfi karóra – piros változatban a piros szín kedvelőit hozhatja lázba. A férfi karóra piros szíjjal kerül forgalomba, fekete számlappal és piros számokkal. A kvarc óraműves szerkezet és az analóg kijelzés mellett az óra cseppálló. A cseppállóság ebben az esetben azt jelenti, hogy fürdéshez nem használhatjuk. A Curren Katonai férfi karóra zöld szíjjal kapható, amely a ma oly divatos terepszínű öltözékek elengedhetetlen kiegészítője. A kvarc óraműves és analóg kijelzős katonai órák közül az egyik legdivatosabb. Az óraház átmérője 4,5 cm, amely nem mondható túl kicsinek.

Katonai órák ajándékba is adhatók, amellyel talán barátunk életét menthetjük meg
Sokan, sokféle helyzetbe, élethelyzetbe keveredhetünk. Csodálkozva nézünk az ajándékba kapott katonai karórára, pedig az ajándékozó nagyon is tisztában volt vele, hogy miért pont ezt választotta. Ha nem a katonai berkekben dolgozunk, de sokat utazunk egzotikus országokba, akkor egy dzsungelben való eltévedés esetén nagyon sokat segíthet.

Az ilyen vészhelyzetekre is tökéletes megoldás a katonai óra. Az óra egyik legfőbb jellemzője a tartósság, így akár télen, akár nyáron utazunk, bármilyen helyzetbe is keveredünk egy karcolás sem fog esni rajta. Ha egy kő repül az óralapra, az sem tud bajt okozni a működésében. Ennél az óránál nem gond, ha nem csak egy csepp víz éri a szerkezetet, hiszen annak is tökéletesen ellenáll. A legtöbb katonai óra a következő extrákkal kapható. GPS, hogy tudjuk, éppen merre járunk.

A magasságmérő túrázások során a hegymászás közben segíthet. A barométer időben figyelmeztethet bennünket a közeledő viharokra és még időben megfelelő menedék után nézhetünk. A különféle időjárási riasztások is a napi időjárás változást jelezhetik jó előre.

Minden esetre az ajándékba kapott órát érdemes átellenőrizni és megnézni, hogy milyen elemmel működik. Utazás előtt a tartalék elemmel felszerelkezve már semmi akadálya nincsen a biztonságos túrázásnak, erdőjárásnak, esetleg a sziklamászásnak. Ha úgy érezzük, hogy hosszabb időre utazunk el akkor érdemes a tartós elemek között szétnéznünk és azt beszereznünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt