Városlista
2019. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2019. Május 22. 00:39, szerda | PR

Mire figyeljünk a raktár bérlése során?

Mire figyeljünk a raktár bérlése során?

Mire figyeljünk a raktár bérlése során? Milyen esetekben lehet szükségünk raktárra és milyen kritériumoknak kell megfelelnie a raktárhelyiségnek, hogy az hosszútávon is ideális választásnak bizonyuljon?

Kinek lehet szüksége raktár bérlésére?

A raktár bérlésről általában hatalmas cégek logisztikai központjai és óriás rakodórámpák jutnak az eszünkbe, azonban magánszemélyként is számos olyan élethelyzet merülhet fel, ahol hasznosnak bizonyul egy kisebb raktár bérlése. Szükségünk lehet például rá egy átmeneti külföldre költözés során, amennyiben itthoni lakásunkat bútorok nélkül szeretnénk kiadni, de akár a szezonális felszerelésünket is tárolhatjuk egy kisebb helyiségben.
A nagyobb cégek és vállalatok mellett a kisebb és közepes méretű vállalkozásoknak, webshopoknak is praktikus választás lehet egy raktárhelyiséget fenntartani az áruk tárolására. A kiadó raktárak ezek mellett természetesen hatalmas cégek szállítmányozási- és logisztikai központjául is szolgálnak.
Hogyan válasszuk ki az ideális raktárhelyiséget?

Az ideális raktár kiválasztása, csak úgy, mint bármilyen ingatlan, iroda keresése, körültekintő választást igényel. Magánszemélyként, amennyiben a használaton kívüli felhalmozott dolgainkat szeretnénk a raktárban tárolni, úgy a választás jóval egyszerűbb, azonban induló-, kis-, közép-, és nagyvállalkozásoknak számos szempontot szükséges szem előtt tartani.

Az elsők közt érdemes átgondolni, hogy mennyire fontos számunkra, hogy a raktár frekventált helyen helyezkedjen el. Amennyiben nagyobb ügyfélforgalomra számítunk a raktározás helyszínén, úgy előnyt jelenthet egy közlekedéssel is jól megközelíthető helyszín. A raktár bérlése során a közelben található parkolási lehetőségek, mélygarázsok, bérelhető- és saját parkolók száma is döntő lehet.
Fontos szempont lehet a bérelhető raktár kiválasztásánál, hogy a környezetében találhatóak-e népszerű üzletek, bevásárlóközpontok, áruházak, ezáltal potenciálisan forgalmat generálva saját üzletünk számára is.

Választhatunk akár irodaházban található raktárhelyiséget, de ipartelepen is lehetséges a raktár bérlése. Amennyiben nagyobb logisztikai központ a cél, melyeket kamionokkal, nagy súlyú teherautókkal közelítenének meg, úgy célszerű ellenőrizni a raktárhelyiséghez vezető utakat és az azokra vonatkozó súlykorlátozásokat is.

A raktárhelyiség lehet felújított, vagy felújítandó, melyet ezáltal saját elképzeléseinkre szabhatunk. Ha szükségünk van vizesblokkra, öltözőre, zuhanyzóra, akkor sok esetben már ez sem okoz problémát. Érdemes lehet még átgondolni a biztonsági szempontokat: biztonsági szolgálat, portaszolgálat, kártyás beléptetés, 0-24 órás kamerarendszer, és riasztó már szinte minden raktárhelyiségnél elérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 16. 00:10, szerda | PR

Melyek a legjobb zsírégető sportok?

A mai trendek már nemcsak a divatos frizurákról és ruhákról szólnak. A társadalom egyre nagyobb szerepet tulajdonít az egészséges táplálkozásnak és a mindennapos testmozgásnak.

2019. Október 15. 15:31, kedd | PR

A különböző testfestékek erotikus célra is használhatóak

Ki ne látott volna már olyat, amikor egy kismama a hasára valami szép képet fest? Ilyenkor az ember óhatatlanul is irigykedik, hogy milyen szép is lett.

2019. Október 09. 16:24, szerda | PR

4 dolog, amit csak online szaküzletből rendelj

Biztosan láttál már olyan képeket a neten, amik azt mutatták be, hogy mi a különbség a fotó és a valóság között. A döbbenetet, mikor valaki a kamera előtt bontja ki a rendelt csomagját és csalódik.

2019. Október 09. 16:21, szerda | PR

Body pump - izomépítés jókedvűen

Elmúlt a nyár és ezzel együtt sokan fel is hagytak a sporttal és a helyes étkezéssel.