Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Május 31. 11:15, csütörtök | PR

Mit érdemes tudni a székek szervizeléséről?

Mit érdemes tudni a székek szervizeléséről?

Ahogy azt Murphy megmondta: ami elromolhat, az el is romlik. Hiába van a legtartósabb székünk, sajnos a fenti állítással kár vitatkozni, hisz hosszú évek tapasztalata van mögötte.

De ha elromlott, akkor mindenképp érdemes szakemberre bízni a javítását. Hogy miért? Mindjárt kifejtjük bővebben.

Szervizelési különbségek


Szervizelés és karbantartás közt óriási a különbség. Míg előbbi a már bekövetkezett károkkal, gondokkal foglalkozik, addig a karbantartás ezt próbálja megelőzni 3 havonta történő felméréssel, ellenőrzéssel.


Nézzük először a karbantartást. Ezt a szolgáltatást arra fejlesztették ki, hogy minél kevesebb szervizelési költségünk legyen és minél kevesebb ideig kelljen nélkülözni a szék flottánk egyes darabjait. Mivel ezt negyedévente köthetjük a megvásárolt székeinkre, így egy elég szerény költségre jön ki évente székenként vagyis jóval olcsóbb, mintha gond esetén kéne kifizetni a szervizelés árát. Ebben az esetben nem terhel minket kiszállási, illetve javítási költség, hiszen ezek a karbantartási díjban benne vannak. Amennyiben mégis meghibásodna egy szék, akkor például az Irodabutik székszerviz szolgáltatásának keretében csak a kedvezményes alkatrész árat kell kifizetnünk.


A szervizelés esetén csak a kiszállási díjat és az alkatrész díját kell kifizetni, maga a szerelés ingyenes. Amennyiben előre egyeztetünk időpontot a szervízzel és bevisszük például a javítandó irodai forgószékünket vagy tárgyalószékünket, akkor csak az alkatrész ára terhel minket. Mivel egy szék javítása megközelítőleg 15 perc, ezért még a helyszínen is meg lehet várni, mivel a székek jelentős részéhez a szervízben rögtön találnak alkatrészt, amennyiben mégsem, akkor megrendelik azt és amilyen gyorsan lehet, be is szerelik. A szakemberek segítenek abban, hogy mindenképp mindenki számára a legoptimálisabb megoldás szülessen, legyen az az alkatrész javítása vagy akár cseréje.


Otthon, egyedül? Semmiképp


Manapság már nem igazán van értelme otthon nekiállni megjavítani az elromlott széket, mivel azok már elég bonyolult szerkezetek, akármennyire egyszerűnek is tűnik. Kezdve azzal, hogy speciális szerszámok kellenek hozzá, hiszen kézi erővel nehéz szétszedni olyan alkatrészeket, amik hosszú, hetek hónapok, akár évek alatt a súlyunk segítségével nyomódott össze. Ehhez egy külön szerszám kell, ugyanúgy, mint például a gázlift szétszedéséhez is ha az állandóan leereszt. Ha pedig eltört? Nincs az a ragasztó, ami ugyanolyanra ragasztaná össze, jobban jár mindenki, ha kicseréltetjük azt az alkatrészt.


Remélhetőleg sikerült meggyőzni, hogy az otthoni székbarkácsolás nem a legjobb ötletek egyike, célszerű azt szakszervízre és szakemberekre bízni. Amennyibe szükséges, bátran fordulj az Irodabutikhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.