Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2020. Február 18. 06:31, kedd | Helyi

Mivel lepj meg egy kamasz lányt?

Mivel lepj meg egy kamasz lányt?

Kevés nehezebb dolgot tudunk elképzelni, mint ajándékot választani egy kamasz lánynak. Te is így vagy ezzel? Ha neked sem sikerült még megtalálni az ideális ötleteket, akkor maradj velünk és olvasd el tippjeinket!

Egy kamasz lány már nem gyerek, de még a nőtől is messze van. Babázni már nem szeretnek, de valamilyen játék jól jön, amivel el lehet űzni az unalmas órákat. Hiszen nem lehet mindig olvasni vagy éppen számítógépen játszani a Minecrafttal. Kellő ötlet híján meglehetősen nehéz dolog minderre hatékony megoldást találni.

Lányos építőjáték

A Geomag készletek minden korosztály számára nagy élvezetet nyújtanak, hiszen kaphatóak rózsaszín és glitteres formációban is.

Ha ez mégsem lenne a legjobb ötlet, de szeret építeni a leányzó, akkor a Játékszigetnél kapható Engino Inventor Girl készletek garantált sikert fognak aratni. Ez egy igazi csajos építőjáték, amit mind a hat oldaláról egymáshoz lehet csatlakoztatni, így felhasználása nagyjából végtelen. Majdnem kizárólag csak rózsaszín és lila elemekből áll, amiket kedvére kombinálhat, ahogy csak szeretné. Ha inkább követné a használati utasítást, akkor a 30 az 1-ben motorizált készlet lehet az ideális választás. Ezekből 30 variáció építhető, és a kész mű egy motorral mozgásba is hozható. Persze bármelyik Engino készlettel kombinálható, így bármit össze lehet építeni belőle.

LEGO Friends

Hidd el, hogy ha még nincs is Friends készlete, garantáltan ismeri a történetet és persze Heartlake City-t is. Mivel nagy sláger jelenleg a mesecsatornákon, így nem meglepő, hogy hamarosan megismered. A mese alapjául szolgáló LEGO készletek mindegyike egy sztorit mesél el. Számtalan különleges élményt tartalmaz mindegyik, hiszen nem csak szerepjáték, de akad, ami néhány megoldásra váró rejtélyt ölel fel.

Monopoly, de extra

Ki ne ismerné a klasszikus Monopolyt? Ugye, hogy dereng valami? Ha a kamasz lányka nincs is oda érte, ezért az új, Ms Monopoly társasjátékért garantáltan rajongani fog. A játék titka, ahogy a nevéből is következik, hogy maximálisan csajos kiadás. Az egyik extrája, hogy jelentősen több pénzt kapnak akkor, ha átlépik a START mezőt, ezzel is érzékeltetve a női egyenjogúság fontosságát.

Ebben a játékban csupa olyan dolgot lehet megvásárolni, amit nők találtak fel. Hogy mik ezek? Például a wifi vagy a visszahúzható kutyapóráz. Mivel ezt a játékot egészen 8 éves kortól ajánlják, így már a kisebbek is tanulhatnak belőle. Kicsik és nagyobbak egyaránt kipróbálhatják, hogy mi lenne, ha a nők nagyobb hatalmat kaphatnának világunkban. Tökéletes kelléke egy szülinapi bulinak, de akár egy családi társaspartynak is.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 31. 17:00, kedd | Helyi

Színésznők karanténban: Papp Annamária

Papp Annamária, a Győri Nemzeti Színház egykori színésznője is nyilatkozott megkeresésünkre.

2020. Március 31. 15:10, kedd | Helyi

Színészünk és balerínánk karanténban: Pörneczi Attila és Szalai Judit

Pörneczi Attila színész, a Győri Nemzeti Színház művésze is nyilatkozott a jelenlegi helyzetben kialakult napjaikról.

2020. Március 30. 10:00, hétfő | Helyi

Színművész karanténban: Bródy Norbert

Bródy Norbert színész, a Győri Nemzeti Színház művésze is nyilatkozott a jelenlegi helyzetben kialakult napjairól.

2020. Március 30. 08:02, hétfő | Helyi

Színművész karanténban: Szikra József

Szikra József a Győri Nemzeti Színház művésze, Budapestről mesélt a jelenleg kialakult helyzetben zajló napjairól a győrieknek.