Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2018. Január 30. 10:14, kedd | PR

Mosdó és fürdőszoba bútor harmóniája?

Mosdó és fürdőszoba bútor harmóniája?

A Ravaknál gondosan ügyelnek a fürdőszoba harmóniájára, ezért a mosdókat és a fürdőszoba bútorokat is úgy alakították ki, hogy azok tökéletesen kiegészítsék egymást.

A cég alapelve szerint, minden területen, az utolsó részletig átgondolt, átfogó fürdőszobai megoldásokat kínálnak a fürdőszobai berendezések terén.

Ezért ha egy komplett termékvonalat költöztet felújításra váró fürdőszobájába, biztos lehet benne, hogy katalógushangulat fogadja majd minden egyes nap. Erre a legideálisabb választás a Nosal Design Studió szakemberei által megálmodott Chrome koncepció, amely egy teljes termékcsaládot vonultat fel, hogy egy igazán harmonikus fürdőszobába léphessen be nap, mint nap!

Egyedülálló koncepció a magyar piacon
A Chrome koncepció egy varázslatos fürdőszobai képvilágot vetít elénk, amely magába foglalja egy futurisztikus fürdőszoba minden egyes elemét. A modern stílusirányzatokat ötvöző, letisztult formavilágot átjárja a hatékonyság, a formatervezés és kiváló anyaghasználat harmóniája.

Magyarországon egyedülálló módon, a kollekció közel ötven darabból áll, melyek minden tagja az utolsó részletig átgondolt, egymáshoz tökéletesen illeszkedő elemből áll. Az egységes részek esztétikai jegye az ovális forma, így a fürdő, tetszés szerint, különbözőképpen variálható. A stílusos koncepcióban megtalálhatóak zuhanykabinok, zuhanytálcák, WC-k, bidék, különféle mosdók, fürdőszoba bútorok, csaptelepek és más fürdőszobai kiegészítők is.

A Chrome koncepció modern és időtlen stílust kínálj
A tökéletes Chrome fürdőszoba különböző elemeit bárki megtekintheti a Ravak hivatalos weboldalán, a ravak.hu webcímen. A termékkínálat bármilyen nagyságú fürdőszobához képes igazodni és a legszebb képet alkotva kitölteni a teret. Ráadásul, nem csak a fürdőszobákat, de a különálló WC helyiségeket is gyönyörűvé varázsolhatjuk a Ravak, Chrome termékcsaládja által.

A Chrome koncepció nem csak a hagyományos kerámia anyagban érhetőek el, hanem öntött műmárvány elemeket is tartalmaznak, így bárki megtalálhatja a stílusához illő kialakítást. A termékek az egyszerű szépséget képviselik, mégsem válnak unalmassá vagy egyhangúvá, hiszen egyedi formáik és színviláguk bátran ötvözhető és kombinálható más fürdőszobai felszerelésekkel is.

A fürdőszobai bútorokhoz tökéletesen illeszkedő Chrome mosdók
A Chrome modellek közül kiemelt helyet foglalnak el a koncepcióban a fürdőszobai bútorok és a mosdók, melyek tökéletes harmóniával, egymást kiegészítve teszik meghitté a fürdőszobai légkört. A mosdók egyenes vonalai és lekerekített belső mosdórésze feldobja a megszokott kialakításhoz szokott fürdőszobákat. A mosdókagylókat két különböző anyag közül is kiválaszthatjuk.

A klasszikus, tartós és ellenálló kerámiát vagy a modern, futurista, öntött márványt. A mosdók minden fürdőszobában megtalálják a helyüket, kiegészítve a Chrome paletta különböző bútor elemeivel. A választék bőséges, hiszen választhatunk hatalmas dupla mosdókat, kétféle méretben és kis méretűeket is, melyeket előszeretettel használnak különálló WC helyiségekben. A számos variáció közül biztosan mindenki megtalálja a saját stílusához és otthonához illőt.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 09. 12:53, péntek | PR

Fasírt a kedvenc zöldségedből

A cukkini egy igen univerzális zöldség, hiszen számos ízletes ételhez felhasználható alapanyag. A háziasszonyok nagy kedvence, mert lédús, mégis roppanós, kalóriaszegény és pénztárcabarát zöldség.

2019. Augusztus 09. 12:51, péntek | PR

TV-t vagy monitort vásároljunk? Így alakulnak át tévézési szokásaink

A tévé kérdéskör megkerülhetetlen. Ám nem is az a kérdés, hogy aki nézi, miért nézi, hanem, hogy mit és min keresztül fogyasztja a szórakoztató tartalmakat. Ez viszont már tovább árnyalja az ügyet.

2019. Augusztus 05. 15:58, hétfő | PR

Cipőtárolási szabályok, amiket jó, ha tudunk

Nagy öröm az új cipő - ebben valószínűleg minden nő egyetért. Ám ha hazaviszünk egy új szerzeményt, gyakran felmerül a kérdés, hova fér el, hogy tudjuk ‘szabályosan’ tárolni, hogy az a lábbelinek is jó legyen.

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.