Városlista
2020. január 25, szombat - Pál

Hírek

2018. Január 30. 10:14, kedd | PR

Mosdó és fürdőszoba bútor harmóniája?

Mosdó és fürdőszoba bútor harmóniája?

A Ravaknál gondosan ügyelnek a fürdőszoba harmóniájára, ezért a mosdókat és a fürdőszoba bútorokat is úgy alakították ki, hogy azok tökéletesen kiegészítsék egymást.

A cég alapelve szerint, minden területen, az utolsó részletig átgondolt, átfogó fürdőszobai megoldásokat kínálnak a fürdőszobai berendezések terén.

Ezért ha egy komplett termékvonalat költöztet felújításra váró fürdőszobájába, biztos lehet benne, hogy katalógushangulat fogadja majd minden egyes nap. Erre a legideálisabb választás a Nosal Design Studió szakemberei által megálmodott Chrome koncepció, amely egy teljes termékcsaládot vonultat fel, hogy egy igazán harmonikus fürdőszobába léphessen be nap, mint nap!

Egyedülálló koncepció a magyar piacon
A Chrome koncepció egy varázslatos fürdőszobai képvilágot vetít elénk, amely magába foglalja egy futurisztikus fürdőszoba minden egyes elemét. A modern stílusirányzatokat ötvöző, letisztult formavilágot átjárja a hatékonyság, a formatervezés és kiváló anyaghasználat harmóniája.

Magyarországon egyedülálló módon, a kollekció közel ötven darabból áll, melyek minden tagja az utolsó részletig átgondolt, egymáshoz tökéletesen illeszkedő elemből áll. Az egységes részek esztétikai jegye az ovális forma, így a fürdő, tetszés szerint, különbözőképpen variálható. A stílusos koncepcióban megtalálhatóak zuhanykabinok, zuhanytálcák, WC-k, bidék, különféle mosdók, fürdőszoba bútorok, csaptelepek és más fürdőszobai kiegészítők is.

A Chrome koncepció modern és időtlen stílust kínálj
A tökéletes Chrome fürdőszoba különböző elemeit bárki megtekintheti a Ravak hivatalos weboldalán, a ravak.hu webcímen. A termékkínálat bármilyen nagyságú fürdőszobához képes igazodni és a legszebb képet alkotva kitölteni a teret. Ráadásul, nem csak a fürdőszobákat, de a különálló WC helyiségeket is gyönyörűvé varázsolhatjuk a Ravak, Chrome termékcsaládja által.

A Chrome koncepció nem csak a hagyományos kerámia anyagban érhetőek el, hanem öntött műmárvány elemeket is tartalmaznak, így bárki megtalálhatja a stílusához illő kialakítást. A termékek az egyszerű szépséget képviselik, mégsem válnak unalmassá vagy egyhangúvá, hiszen egyedi formáik és színviláguk bátran ötvözhető és kombinálható más fürdőszobai felszerelésekkel is.

A fürdőszobai bútorokhoz tökéletesen illeszkedő Chrome mosdók
A Chrome modellek közül kiemelt helyet foglalnak el a koncepcióban a fürdőszobai bútorok és a mosdók, melyek tökéletes harmóniával, egymást kiegészítve teszik meghitté a fürdőszobai légkört. A mosdók egyenes vonalai és lekerekített belső mosdórésze feldobja a megszokott kialakításhoz szokott fürdőszobákat. A mosdókagylókat két különböző anyag közül is kiválaszthatjuk.

A klasszikus, tartós és ellenálló kerámiát vagy a modern, futurista, öntött márványt. A mosdók minden fürdőszobában megtalálják a helyüket, kiegészítve a Chrome paletta különböző bútor elemeivel. A választék bőséges, hiszen választhatunk hatalmas dupla mosdókat, kétféle méretben és kis méretűeket is, melyeket előszeretettel használnak különálló WC helyiségekben. A számos variáció közül biztosan mindenki megtalálja a saját stílusához és otthonához illőt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 14:50, péntek | PR

Egy igazán egyedi élmény: városnézés repülőről

Szeretnéd valami igazán egyedi élménnyel meglepni kedvesedet vagy szeretteidet? Akkor próbáld ki a sétarepüléssel egybekötött városnézést.

2020. Január 22. 17:47, szerda | PR

Tartósság, megbízhatóság, hosszú élettartam: a Volvo

A Volvo hazai és nemzetközi eladásai saját csúcsaikat döntögetik, nem véletlenül. Nézzük, hogy miért is olyan kedvelt választás a Volvo mind újonnan, mind használtan.

2020. Január 07. 19:42, kedd | PR

5 tennivaló mielőtt megjön a baba

Mindjárt megérkezik a baba? Mosva, vasalva várják a rugik a sorsukat, beüzemelted a bébiőrt, vettél popsikrémet, előkészítetted a tejgyűjtő zacskókat, megtanultad megkötni a hordozókendőt.

2020. Január 07. 19:40, kedd | PR

Télen is kint - egészséges programok gyerekekkel

A skandinávok egész évben rengeteget vannak szabadtéren, hiszen a friss levegő és a mozgás hozzájárul a jókedvhez, így ez remek megoldás téli levertség ellen is.