Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Július 31. 07:00, szerda | Életmód

Okostelefonnal is vezérelhető az új mikro

Okostelefonnal is vezérelhető az új mikro

A Xiaomi új Mijia mikrohullámú sütője távvezérelhető egy alkalmazással, okostelefon segítségével. Holnaptól kapható a boltokban.

A kínai Xiaomi cég nemcsak okostelefonokról, hanem a legkülönbözőbb (általában plug-in) elektronika eszközeiről is ismert. A Mijia almárka újabb terméke a Microwave Oven mikrohullámú sütő, ami távoli vezérlést használ. A belső térfogata 20 liter, és 700 wattos teljesítményű.

A Mijia mikrohullámú sütő hangvezérléssel is rendelkezik, csatlakoztatható a Xiaomi intelligens otthoni hangszórókhoz, vagy egy okostelefonhoz a beépített 2,4 GHz Wi-Fi modulon keresztül.

A készülékben 26 üzemmód van, beleértve a gyors melegítést, 3 fajta kiolvasztást, 11 előre meghatározott receptet, egy sterilizálási módot, valamint 9 további funkciót, amit felhasználó magának határozhat meg.

A mikrohullámú Mijia mikrohullámú sütő értékesítés 2019. augusztus 1-jén kezdődik.

Forrás: hirado.hu

Kép: Illuszráció- twitter.com

Címkék: értéksítés, mikro

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 22. 10:07, hétfő | Életmód

MME: ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 21. 11:30, vasárnap | Életmód

Alapítása 2777. évét ünnepli Róma

Császárok, szenátorok, matrónák és gladiátorok felvonulásával ünneplik Róma 2777. születésnapját vasárnap, amelyet a legenda szerint Romulus és Remus április 21-én alapított.