Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. November 18. 10:05, hétfő | Helyi

Prémium minőséget sugárzó egyedi papírtáska

Prémium minőséget sugárzó egyedi papírtáska

A prémium papírtáska kitűnő eszköz lehet a márkád ismertebbé tételére, valamint a vásárlói elégedettség növelésére.

Ráadásul az esztétikus megjelenés, valamint az igényes kialakítás pozitív képet sugározhat a vállalkozásodról.

Cikkünkben arra igyekszünk rávilágítani, hogy milyen módon lehet a céged hasznára egy prémium papírtáska, és hogyan tudod azt felhasználni különféle célokra.

Milyen módon építheti a vállalatod arculatát egy prémium papírtáska?

Egy, a vállalkozásod nevével és logójával ellátott papírtáska úgy funkcionálhat, akárcsak egy mozgó reklámhordozó. Napi szinten akár több ezren is találkozhatnak a márkaneveddel, ennek következtében pedig folyamatosan növekedhet az ismertségetek.

Pláne akkor, ha a papírtáska megjelenése abszolút az igényességet tükrözi. Az ízlésesen megválasztott színvilág, a precízen megjelenített információk, valamint az esztétikus megjelenés egyaránt azt a nézetet fogja kelteni a szemlélőben, hogy a táskán szereplő vállalat nem amatőrök gyülekezete.

Adhatsz belőle a munkatársaknak, bónuszként biztosíthatod egy-egy rendelés mellé, illetve tetszés szerint elérhetővé teheted egy iparági rendezvényen vagy konferencián.

Nem fog kiszakadni, ha egy könyvet és egy ásványvizet beleteszel

Rendkívül bosszantó tud lenni, amikor egy boltban vásárolt ajándéktáska a legkisebb erőhatásra is darabjaira szakad. Amikor hazafelé tartanánk a boltból, és a táska tartalmának csaknem a felét elhagyjuk hazafelé.

A PromoPrint.hu-nál kapható prémium papírtáskával mindez teljességgel elképzelhetetlen. Egy ilyen jellegű táska ugyanis kizárólag megerősített anyagok felhasználásával készül, a még inkább strapabíró jelleg elősegítése végett pedig plusz fóliával is megerősített.

Ennek megfelelően a használója tetszés szerint magával viheti bevásárláshoz, bele tudja rakni a kedvenc könyvét, emellett pedig egy nagyobb üdítőnek is juthat még hely. Ráadásul a megjelenést sem fogja rontani, sőt.

Papírtáska a környezettudatosság jegyében

Természetesen prémium minőségű papírtáskára úgy is szert tudsz tenni, hogy közben a céged környezettudatos mivoltát is megőrizheted. Pontosan ezen törekvéseket támogathatja a 100%-ban újrahasznosított barna vagy fehér színű kraft papírból előállított táska.

Amennyiben ezt a típust választod, akkor nem lesz benned rossz érzés. Vagyis a céged nevének és a márkádnak az ismertebbé tétele nem fog együtt járni azzal, hogy egy halom fát kivágnak valahol távol az őserdőben.

Egyúttal a vevők előtt is nyílt titok lehet, hogy ti aktív lépéseket tesztek a környezet megóvása érdekében, és bizony a prémium papírtáskák is fenntartható módon készülnek el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.