Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2020. Április 06. 13:37, hétfő | Helyi

Tippek tartós autóbérléshez

Tippek tartós autóbérléshez

Ha valaki azt tervezi, hogy ellátogat több hétre külföldre, akkor érdemes megfontolni a hosszú távú autóbérlés lehetőségét.

Ez egy ideális módja annak, hogy körbejárjuk akár több várost, mert biztonságosabb, egyszerűbb és kényelmesebb, mint a tömegközlekedés. Emellett olcsóbb is, mint a magán taxik vagy fuvarozó cégek igénybevétele.

A bérlés díja magába foglalja a meghibásodással kapcsolatos szolgáltatásokat, így a karbantartást és biztosítást is.

Az alábbiakban tartós autóbérléshez elengedhetetlen tanácsainkat szeretnénk megosztani Önökkel. Következzen tehát 5 jó tanács tartós autóbérléshez:

1. Érdemes jóval az indulás előtt előjegyezni az autóbérlést

Ha autót szeretnél bérelni hosszú távra, akkor érdemes már jóval korábban előjegyezni a járművet, mert így biztosan olyan típusút tud bérelni, amilyet szeretne és a későbbiekben nem kell aggódnia emiatt.

2. Jól át kell gondolni, hogy milyen típusú autót bérlünk ki

Ha valaki a hosszú távú autóbérlés mellett dönt, akkor olyan járművet válasszon, ami kényelmes, megfelelő méretű és anyagilag megengedheti magának. Ha várhatóan sokat kell majd használni az autót, akkor az üzemanyag-takarékosság is nagyon fontos szempont. A másik kérdés, hogy automata vagy kézi sebességváltó legyen az autóban. A nagyvárosokban gyakran van dugó, emiatt az automata váltó jobb választás, ha valaki nyugodtabb és egyszerűbb vezetési élményt szeretne.

3. Át kell gondolni, hogy milyen extra felszereltségre lehet igényünk

Tartós autóbérlés esetén ideális olyan autót választani, ami minden olyan extrával rendelkezik, amire szükségünk lehet. Ilyen opció a GPS navigációs rendszer, ami nagyon hasznos, ha valaki nem ismeri még a közlekedést az adott városban. Lehet csecsemő- vagy gyermekülést is kérni a kocsiba, így azt nem kell elcipelni otthonról. Emellett érdemes plusz egy sofőrt beregisztrálni, így szükség esetén tudják egymást cserélni a volánnál.

4. Ismerni kell a közlekedési szabályokat

Ha valaki sokáig tartózkodik külföldön és autóval közlekedik, akkor jobb, ha megismerkedik a közlekedési szabályokkal. A legtöbb országban kötelező a biztonsági öv használata és tilos telefonálni vezetés közben, kivéve olyan eszközzel, ami lehetővé teszi a telefon használatát kézben tartás nélkül.

5. A biztonság az első

A saját biztonságunk a legfontosabb. Bárhol is vezetünk, tartsunk be minden közlekedési szabályt és inkább érjünk 5 perccel később az úticélunkhoz, mint soha. Amikor hosszú távra bérlünk autót, akkor olyan céget válasszunk, aminek a szolgáltatásai magas színvonalúak és minden járművük megbízható és kifogástalanul karban van tartva.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.