Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Augusztus 29. 15:47, csütörtök | PR

Túrakabát, esőkabát, ballonkabát, női nadrág, gyerek esőkabát – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Túrakabát, esőkabát, ballonkabát, női nadrág, gyerek esőkabát – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Közeleg az ősz, és vele együtt érkezik a kiszámíthatatlan, csapadékosabb időjárás is.

Erre most a Tchibo webáruház heti ajánlatával igazán alaposan felkészülhetünk! A család minden tagjának választhatunk a különféle esőruhák közül, emellett számos kiegészítőt is találunk a kínálatban, hogy a hűvös idő se okozhasson kellemetlen meglepetéseket. Ráadásul, ahogy azt megszokhattuk, a csinos megjelenés is adott, hiszen a tervezésnél nem csupán a praktikum játszott szerepet!

A női 3 az 1-ben funkcionális túrakabát egy steppelt dzseki és egy teljes értékű esőkabát egyvelege, amelyek ráadásul külön-külön is viselhetők, így egyetlen vásárlással lényegében 2 új fazont is beszerezhetünk! A sötétkék/bézs, állvédős, fedett cipzárral ellátott esőkabát ecorepel® impregnálásával vízhatlan, szélálló és szennyeződéstaszító is, miközben a felső részen található hálós bélés biztosítja a kellemes viseletet. Derékrésze húzózsinórral igazítható a megfelelő méretre, zsebeiben (2 bevágott, 2 rávarrt és 1 belső) pedig minden fontos dolog elfér majd. A hozzá tartozó steppelt dzseki (a sötétkék kabáthoz piros, a bézshez sötétkék) bordázott szegélyekkel és kerek nyakkivágással készült, az esőkabáttal pedig cipzárral és patentgombokkal kapcsolható össze.

Igazán zimankós idő esetén a sötétkék színben kapható, hosszított fazonú női esőkabát jöhet igencsak jól, hiszen nagyjából térdig érő hosszával, lezárt varrásaival, ecorepel® impregnálásával és High Performance bevonatával víz- és szélálló, mégis lélegző, miközben a hálós bélés kellemes viseletet biztosít. Derékrészén belső húzózsinór található, amellyel egyfelől beállítható a legkényelmesebb bőség, másfelől biztosítható a nőies sziluett is. Rejtett, kétutas cipzárját tépőzáras, fedett szegély borítja, kapucnija pedig a fejet is védi. Mindemellett oldalsó, bevágott zsebeiben kényelmesen elférnek a legfontosabb apróságok is.

A női 3 az 1-ben esőkabát szintén hatékony védelmet biztosít a csapadék ellen, ráadásul egy mellény is található benne, amit természetesen külön is viselhetünk, így kicsit hűvösebb, de nem kifejezetten esős napokon is jól jöhet ez az összeállítás. High Performance bevonatának köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző, emellett ecorepel® impregnálással is ellátták, így maximum 3.000 mm vízoszlop nyomásnak is ellenáll. A magasan záródó gallérral, valamint húzózsinóros kapucnival ellátott kabát és a steppelt mellény cipzárral kapcsolható össze. A kabátban emellett kényelmes hálós bélést is találunk, kívül pedig patentgombos, bevágott zsebeket. A sötétkék mellényhez kétféle esőkabát is tartozik, amelyekből kedvünkre választhatunk: az egyik kabát sötétkék alapon fehér pöttyös, a másik pedig fehér alapon sötétkék csíkos mintás.

A fekete színben kapható, 3 az 1-ben funkcionális ballonkabát is különleges: ez a darab egy esőkabát és egy steppelt mellény kombinációja, melyek együtt és külön-külön is hasznunkra válhatnak az őszi napokon. A kabát a High Performance bevonatnak, az ecorepel® impregnálásnak és a lezárt varrásoknak köszönhetően jól kiállja a hűvös időjárás minden próbáját, kétutas cipzárjának tetején állvédő, fölötte pedig patentgombos szegély található. Fazonját tekintve derékövével a ballonkabátokat idézi, azzal a különbséggel, hogy itt kapucni is tartozik hozzá. A mellény (amely szintén fekete színű) gallérján bordázott szegély, oldalain pedig bevágott zsebek találhatók, elöl pedig cipzárral záródik, így önmagában is megfelelő viselet lehet ősszel.

Azoknak a hölgyeknek, akiket az eső sem tántoríthat el a szabadban töltött időtől, a kabát mellett jól jöhet egy női softshell nadrág is, ami ecorepel® impregnálásával víz- és szennyeződéstaszító, miközben gyorsan szárad, így ideális viselet például kiránduláshoz, ha esőre számítunk út közben. A szélálló, lélegző és erős nadrág rugalmas külső anyaga szabad mozgást és kényelmet garantál, térdrésze előformázott, belső oldala pedig puhán bolyhozott, így kellemes meleget is biztosít. Egy cipzáras farzsebén kívül két oldalsó zsebet is találunk rajta, hogy minden fontos apróságnak meglegyen a helye, kirándulás közben is.

Ha inkább a hűvös idő az ellenfél és nem a csapadék, akkor a női kapucnis kötött polárkabát is jól jöhet. Különösen puha, meleg és lélegző anyagból készült, bolyhozott belső oldala pedig gondoskodik az optimális hőszigetelésről. Magasan záródó gallérral és nagy kapucnival rendelkezik, oldalt pedig 1-1 nagyméretű, cipzáras zseb található rajta, hogy a legfontosabb dolgok mindig csak egy mozdulatnyira legyenek.

A női kapucnis softshell kabát esetén a Clima Protection rendszer gondoskodik arról, hogy a ruhadarab szélálló, víztaszító és lélegző legyen, emellett ecorepel® impregnálást is kapott. A kabát külső anyaga így maximum 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, miközben puha, meleg, polár belső oldala biztosítja az optimális hőszigetelést is. A szürke és piros színben is kapható kabát külső anyaga rugalmas, így kellően szabad mozgást biztosít, magasan záródó kapucnija pedig véd az esőtől. Még több kabát itt!

A kínálatban több olyan ruhadarabot is találunk, amelyet férfiak és nők egyaránt bátran viselhetnek. A két színben (sötétkék és lime) kapható unisex esőkabát és a fekete színben elérhető unisex esőnadrág is High Performance bevonattal, lezárt varrásokkal és ecorepel® impregnálással készült. A szélálló, vízhatlan és lélegző darab így maximum 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, miközben a kényelem is adott a kabátban a hálós bélésnek, a nadrágban pedig a rugalmas, húzózsinóros derékrésznek köszönhetően. A kabáton található kapucni, valamint az alsó szegély és az ujjak végének bősége is állítható, a fényvisszaverő betétek pedig mindkét ruhadarab esetén biztosítják a jobb láthatóságot. A kabáton mellzseb, mobiltelefontartó zseb és két oldalsó zseb is található, a nadrágon pedig két oldalsó, bevágott zsebbe pakolhatunk majd.

Ha a kabát mellett egy kiegészítő védelmet nyújtó eszközt is szeretnénk a szetthez, akkor a sötétben jobb láthatóságot biztosító fényvisszaverős esernyő keltheti fel a figyelmünket. Hordozózsinóros markolatának köszönhetően még szélben is biztosan tartható a kézben, ráadásul egészen kicsire összecsukható, így egy mindig zsúfolt női táskában is könnyedén magunknál tarthatjuk, hogy a hirtelen zivatarok esetén is felkészültek lehessünk.


A legkisebbek számára is rengeteg kényelmes és csinos gyerekruha közül válogathatunk. A gyerek termo esőkabát, amely többféle színkombinációban, sötétkék alapon rózsaszín pöttyökkel, sötétkék alapon fehér és kék repülőkkel, valamint világoskék-sötétkék és rózsaszín-málna csíkos verzióban is elérhető, miközben kellő védelmet biztosít az eső ellen. Minden kabát kívül lezárt varrások, ecorepel® impregnálás és lélegző külső anyag kombinációja kellemesen puha mikropolár béléssel, legombolható kapucnival és állítható ujjszegélyekkel, hogy a kicsik is élvezhessék a kényelmes, praktikus és bájos esőruhák előnyeit. A kabátok a biztonság érdekében mindemellett fényvisszaverő elemekkel is el lettek látva, az összekeveredésüket pedig a bennük található, névvel ellátható mezők akadályozzák meg. Még több gyerekruha az állandó kínálatban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt