Városlista
2019. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2019. Február 07. 08:05, csütörtök | Helyi

Újabb OTP Ingatlanpont iroda nyílt Győr belvárosában

Újabb OTP Ingatlanpont iroda nyílt Győr belvárosában

Új stratégiai partner irodával bővült az OTP csoport dinamikusan növekvő ingatlanközvetítő hálózata Győr belvárosában. A Kisfaludy utca 16. szám alatt nyíló iroda a belváros szívében helyezkedik el, így ügyfelei számára még könnyebben megközelíthető, elérhető - legyen szó akár ingatlan vásárlásáról, értékesítéséről vagy finanszírozásról.

Az OTP Ingatlanpontnál tevékenységi körünkkel, az ingatlanközvetítéssel összefügg a hitelközvetítés, ezért fontos számunkra a bank közelsége is. Az új belvárosi irodánk a Kisfaludy utca 16. szám alatt, külsőleg és belsőleg egyaránt illeszkedik az OTP csoport egységes arculatához. Tanácsadóink barátságos ügyféltérben, korszerű technikai feltételekkel fogadják ügyfeleinket.

Az OTP csoport tagjaként ingatlankínálatunkban számos egyedi, máshol nem elérhető ingatlan is megtalálható. Az OTP Ingatlanpont több mint 60 irodából álló országos hálózatának tagjaként tanácsadóinkon keresztül több mint tízezres nagyságrendű ingatlanállomány hozzáférhető ügyfeleink számára.

A nálunk ingatlant keresők egy része a hálózat országos kínálata miatt nem is győri lakos, ugyanígy a városban élők között is van, aki más településeken keres és talál magának eladó ingatlant. A hálózat előnyeit kihasználva, az OTP Ingatlanpont adott régióban megtalálható irodáival együttműködve, megtaláljuk a megfelelő ingatlant minden kereső ügyfelünk számára.

Az OTP Ingatlanpont segítségével az ingatlanvétel és eladás egyszerű, átlátható, gyors és kényelmes folyamattá válik. Forgalomképes ingatlanokat kínálunk, minden fontos információ ismeretében. A megfelelő ingatlan kiválasztásától rövid időn belül az adás-vételi szerződés megkötéséig kísérjük ügyfeleinket.

Az új iroda nyitásának alkalmával az első 25 ügyfelünket, akik megtisztelnek minket bizalmukkal és 6 hónapos kiemelt szerződést kötnek, az ingatlanáról készített profi fotósorozaton és ingatlansétán felül megajándékozzuk az ingatlan értékesítéséhez szükséges díjmentes energetikai tanúsítvánnyal is!

A részletekkel kapcsolatban keressenek bennünket új OTP Ingatlanpont irodánkban (9021 Győr Kisfaludy utca 16.,), vagy a +36 70/88-66-722-es telefonszámon!

Jelen információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 17. 07:15, szombat | Helyi

TÁJÉKOZTATÓ SZOLGÁLTATÁSOKRÓL ÉS NYITVA TARTÁSOKRÓL – AUGUSZTUS 20.

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

2019. Augusztus 17. 07:10, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2019. Augusztus 16. 14:35, péntek | Helyi

Elbúcsúztatták Árnics Katalint

Szívhez szóló gondolatokkal búcsúztatta Benkovich Ferenc plébános Árnics Katalin gyógypedagógust.

2019. Augusztus 16. 14:01, péntek | Helyi

Állami kitüntetést kapott a győri kékfestő művész

Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken, Budapesten