Városlista
2020. április 9, csütörtök - Erhard

Hírek

2020. Február 22. 07:55, szombat | PR

Valentin-napi programajánló nem csak pároknak! Nem csak erre a napra...

Valentin-napi programajánló nem csak pároknak! Nem csak erre a napra...

Február 14-ét sokan epekedve várják, hiszen végre romantikázhatnak a kedvesükkel.

Mások a pokolba kívánják, mert szerintük a szerelem nem egy napra szól, vagy éppen azért, mert nincs kivel megosztaniuk a szerelmesek ünnepét. Tartozz bármelyik kategóriába is, egy dolog biztos: egy jó programmal könnyedén feldobhatod a Valentin-napot: akár a pároddal, a barátaiddal vagy éppen egyedül. Cikkünkből megtudhatod, milyen különleges programot érdemes választanod – amikhez ráadásul nem is kell vagyonokat költened!

Igazából szerelem
Február 14. mégiscsak a szerelemről szól, úgyhogy kezdjük azokkal a programokkal, amik a romantikát helyezik a középpontba. Persze választhatod a hagyományos gyertyafényes vacsi-virág kombót is, de ha valami különlegesebbel lepnéd meg a Nagy Őt, akkor vegyetek ki két nap szabit, és béreljetek lakóautót. Ezek a luxusgépek egyáltalán nem számítanak megfizethetetlennek, belsejük pedig egy többcsillagos szállodára hajaz. Csakhogy ezzel a hotellel bejárhatjátok hazánk legszebb vidékeit, mindenféle megkötés nélkül.
Ha maradnátok négy keréken, de kicsivel több adrenalinra vágytok, akkor a közös gokartozás lehet nyerő. Az önfeledt száguldás és a verseny garantáltan felpezsdíti a hangulatot! Mivel országszerte több fedett gokartpálya is található, rossz időben sem kell lemondanotok a gumicsikorgásról. Utána még mindig beülhettek vacsorázni valahova, az izgalmaktól biztosan megjön az étvágyatok.
Mi lehetne jobb közös program, mint a nevetés? A stand-up comedy idehaza is hatalmas népszerűségnek örvend. Mindegy, ki a kedvencetek, ha időben kapcsoltok, jó áron tudtok jegyet venni a humorestre. Maradva a színháznál: számos Facebook-csoport létezik, ahol akár az utolsó pillanatban is megvehetitek a jegyet egy-egy előadásra, sokszor igen jutányos áron. Az már csak rajtatok múlik, hogy valami könnyed vígjátékot vagy fajsúlyos drámát néztek-e.
Persze nem muszáj kimozdulnotok otthonról, ha jól akarjátok érezni magatokat. Vackoljátok be magatokat a tévé elé, és nézzétek meg azokat a filmeket, amiket már régóta terveztek. Vagy szerezzetek be finomabbnál finomabb borokat, sajtokat, és máris indulhat az otthoni bórkostolás. Némi kreativitással wellness körülményeket teremthettek a fürdőszobában, de a közös főzés is igazán romantikus lehet.
Haverok, buli, Valentin-nap
Igen, a Valentin-nap a szerelmeseké, de ez egyáltalán nem jelenti, hogy csak ők érezhetik jól magukat 14.-én. Ha épp szingli vagy, akkor a barátaiddal oszthatod meg a napot. Egy közös program még jobban összekovácsolja a társaságot, és segít a stressz levezetésében is. Mit szólnátok például a szabadeséshez? A Budapesten található szimulátorban biztonságos körülmények között próbálhatjátok ki, milyen lenne szabadon zuhanni.
A szabadságot máshogy is megtapasztalhatjátok: a tematikus szabadulószobák nemcsak izgalmasak, de nagyobb társaság számára is ideálisak. A lehetőségek szinte korlátlanok. A Trónok harcától a Bosszúállókon át, egészen a horrortémákig számos verzióból választhattok, a VR szabadulószobákkal pedig sosem tapasztalt élményben lehet részetek. Mindezért fejenként pár ezer forintot kell bedobnotok, ami igazán nem nagy ár egy ilyen nem mindennapi programért.
Nem nektek valók az izgalmak, inkább a kultúra mozgatja meg a társaságot? A Valentin-napra a múzeumok is készülnek, méghozzá meghosszabbított nyitvatartással vagy éppen különleges programokkal. Ezt pedig a barátaiddal is kihasználhatjátok, hiszen egy kis pezsgővel a kezetekben még jobb elmerülni a műalkotások kavalkádjában. Egy délutánba vagy estébe több kiállítás is belefér, így hosszú időre feltöltődhettek kultúrával.
Egyedül is megy
Nem kell lemondanod a szórakozásról vagy a kényeztetésről akkor sem, ha egyedül töltöd a Valentin-napot. Egy relaxáló masszázshoz vagy szaunázáshoz nem kell társaság, de egy kis “me time” arra is alkalmas lehet, hogy kipróbálj egy új hobbit. Lovaglás, festés, főzés vagy görkorizás – csak rajtad múlik, mihez van kedved. Adrenalin-junkieként érdemes tenned egy kísérletet az élménylövészettel, ahol többféle fegyvert is elsüthetsz.
Hidd el, nem te vagy az egyetlen, aki szingliként vág neki a Valentin-napnak. Mivel ez a nap a szerelemről szól, akár rád is találhat a lamúr február 14.-én. Ehhez azonban neked is tenned kell! Leszervezhetsz előre egy randit valamelyik társkereső appon keresztül, de táncolni is elmehetsz este. Sok helyen szerveznek kifejezetten ismerkedős táncesteket ezen a napon, és ki tudja, lehet, hogy életed nagy szerelme is ott lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 09. 13:04, csütörtök | PR

A városi autók helyzete az ADAC nyári gumi teszteken

A márciusban elvégzett ADAC lesztek azokra az autósokra is gondoltak, akik kisebb méretű személygépkocsikkal rendelkeznek. Ezek az úgynevezett városi autók mindennap hajtva vannak.

2020. Április 07. 18:02, kedd | PR

Követhető és praktikus spórolási módszerek

Ha a takarékoskodásról van szó, akkor az odafigyelés és a felelős gondolkodás a legfontosabb tényező. Hogy tudjuk kordában tartani a pénzügyeinket három egyszerű lépésben - melyek külön-külön és együtt is hatékonyak?

2020. Március 31. 14:22, kedd | PR

Miért van szükség a terhesgondozásra?

Felkészülni a gyermekvárásra már önmagában is csodálatos dolog. Ebben az időszakban valami olyan vágy és szeretet fogja el az embert, amit előtte még soha nem tapasztalt.

2020. Március 19. 13:12, csütörtök | PR

Fogbarát étkek? Ezt edd, ha egészséges fogakat akarsz!

„Moss rendesen fogat!”, „Vigyázz a fogaid épségére!”, „Azt ne edd meg, mert kilyukad tőle a fogad!” – ugye te is hallottad ezeket a mondatokat gyerekként?