Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Szeptember 28. 14:09, péntek | PR

Válj Szuperhőssé - az ágyban is!

Válj Szuperhőssé - az ágyban is!

Élete során majdnem minden férfival legalább egyszer előfordult már, hogy csődöt mondott az ágyban.

Vagy nem volt elég jó az állóképessége, vagy túl korán ért a csúcsra és még sorolhatnánk napestig. De jó hír, hogy van megoldás, ami mindenki számára kielégítő lesz!

Először is tisztázzuk, hogy nem szégyen az, hogy ha nem jön össze valakinek elsőre. Igaz az emiatt való izgulással rontja az esélyét a következő akció sikerességének, de nem kell ennek így lennie. Akad egy természetes kapszula, ami szuperhőssé tehet minket az ágyban. Hiába a mindennapos stressz vagy izgulás a közelgő szexuális aktus miatt, hiszen a Szuperhős kapszula könnyedén orvosolja az ilyen, és ehhez hasonló merevedési problémákat.

Szuperhős kapszula férfiaknak

A Szuperhős kapszula egy potenciát támogató alkalmi készítmény férfiak részére. Ez segíthet abban, hogy elérjük a hosszantartó merevedést és önbizalomtól (is) duzzadva indulhassunk az estének. Abban is különleges ez a kapszula, hogy maximálisan természetes összetevőkből készült, így biztosítva a szupererős hatást. Hogy miben más, mint a többi? Számos dolgot tud, amit kevés másik, hasonló készítmény. Ilyen többek között:

• Erőteljes merevedést érhetünk el.
• Gyors felszívódást biztosít, így a hatás is gyorsabban várható.
• Teltebb lehet a pénisz.
• Hosszan tart, tehát nem veszíti el a hatását egy menet után, hanem egész esti készenlétet biztosít, sőt a következő napokban is érezhető a jótékony hatása.
• Gyorsabb regenerálódást tesz lehetővé.
• Nagyobb kontrollt ad a magömlés felett, ezzel is fokozva az aktus hosszát és az élvezet intenzitását.
• Kevés alkohol mellett is kifejti a hatását, bár legtökéletesebben akkor hat, hogyha nincs alkohol a szervezetünkben.

Használata roppant egyszerű és gyors. Az aktust megelőző 1 órában érdemes bevenni, mivel a hatását a felszívódás után rögtön kifejti. Pont ennek a tulajdonságának is köszönhető, hogy minden korosztálynak kockázatmentesen ajánlott. Egyedül a nőknek ellenjavallt a kapszula, mivel ezt a kapszulát kifejezetten férfiak számára fejlesztették ki.

Természetesen, mint minden potencianövelőnek, ennek is lehetnek mellékhatásai, amik csak akkor jelentkeznek, hogyha allergiásak vagyunk rájuk. Ha pedig szív- és érrendszeri betegségben szenvednénk vagy magas a vérnyomásunk, akkor jobb, ha kerüljük a ginseng tartalmú potencianövelőket, mivel ezek mind panaszokat okozhatnak szapora pulzus vagy még magasabb vérnyomás tekintetében. Ha mégis az alkalmazás mellett döntenénk, akkor mindenképp ajánlott szakember tanácsát kérni.

Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged az ágyban, keresd a megfelelő potencianövelő étrendkiegészítőket a Szexvitál kínálatában és használd őket a maximális gyönyörért!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt