Városlista
2020. február 18, kedd - Bernadett

Hírek

2020. Február 15. 07:44, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Szol Zrt.

VÁLTOZIK A VÁSÁRCSARNOK NYITVA TARTÁSA

VÁLTOZIK A VÁSÁRCSARNOK NYITVA TARTÁSA

Három hónapja nyitott ki a felújított vásárcsarnok, az azóta eltelt időszakban a létesítményt üzemeltető Győr-Szol Zrt. számos, az üzemeltetést érintő intézkedést hozott az eladók és a vásárlók jelzései alapján.

Megtörtént a távfűtött vásárcsarnok belső hőmérsékletének optimalizálása, így télen is kellemes a bent tartózkodás, egyben a túl meleg nem tesz kárt a napi fogyasztási cikkekben. Az óriáspiac belső felső homlokzatán már üzemelnek azok a nagy, színes LED panelek, amelyeken az üzemeltetői információk mellett igény szerint az árusok jelentethetnek meg hirdetéseket. Az eladók és a vásárlók észrevételinek figyelembe vételével jelentősen bővültek a vásárcsarnokban és a vele egybe épült parkolóházban a közlekedést segítő jelzések. Nagy segítség ez a vevőknek a parkolóház és a vásárcsarnok közti átjárásában, illetve többek között a mozgólépcsők, a lépcsőház, a lift és a mosdó használatában. Immár egységes és rendezett képet mutat a Kereskedők utcája is, ahol a napokban kihelyezték az itt értékesítőkkel közösen kifejlesztett új elárusító standokat.

Az elmúlt negyedév aktualitása volt a vásárcsarnok nyitva tartása. A Győr-Szol Zrt. e témában is rendre egyeztetett az őstermelőkkel, a kereskedőkkel és a büfét üzemeltetőkkel. Az első három hónap kereskedelmi tapasztalata és a vásárlói szokások azt mutatja, hogy a vásárcsarnok esetében a 14 óra utáni nyitva tartás nem indokolt. Az eladói kérések figyelembe vételével és a tapasztalt vásárlói szokások alapján február 15-étől megváltozik a vásárcsarnok nyitva tartása. A hétfői szünnapot követően keddtől szombatig 6 és 14 óra között, vasárnap 6 és 11 óra között lesz nyitva a vásárcsarnok. Az aktuális nyitva tartás a létesítmény mind a 6 bejárat mellett és a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható.

A Győr-Szol Zrt. folyamatosan vizsgálja a vásárlás körülményeinek javítási lehetőségeit, az üzemeltetés kérdéseit pedig egyezteti az árusokkal. Az előttünk álló időszak feladata lehet egy esetleges tavaszi nyitva tartás előkészítése, illetve a büfék nyitva tartásának finomítása.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 08:14, kedd | Helyi

Idegenvezetők Világnapjára készül a GyereGyőrbe csapata - Még zajlik a Regisztráció!

Magyarországon február 23-án, az Idegenvezetők Világnapján igyenes programokat kínálnak, ezt vállalta magára Győrben 14 és 17 óra között a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői csapata.

2020. Február 18. 06:31, kedd | Helyi

Mivel lepj meg egy kamasz lányt?

Kevés nehezebb dolgot tudunk elképzelni, mint ajándékot választani egy kamasz lánynak. Te is így vagy ezzel? Ha neked sem sikerült még megtalálni az ideális ötleteket, akkor maradj velünk és olvasd el tippjeinket!

2020. Február 18. 06:28, kedd | Helyi

Üldöznek minket a hirdetések?

Már biztosan mindenki észrevette, hogy a világháló tele van olyan hirdetésekkel, amelyek egyre rémisztőbb módon képesek személyre szabottá válni.

2020. Február 18. 06:12, kedd | Helyi

Így szoktasd rá a gyermekedet a mozgásra

Szinte közhelynek számít, hogy a felnőtt kori egészséget már gyermekkorban meg kell alapozni.