Városlista
2019. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Április 18. 11:05, csütörtök | Helyi

Városnézés limuzinnal? Nem luxus!

Városnézés limuzinnal? Nem luxus!

Mit csinál egy turista, mikor először érkezik Budapestre? Nem, nem a szállás elfoglalására gondoltunk, meg a romkocsmák felfedezésére, de alakul…

Bingó, igen, megnézi a várost. Persze ezt sem mindegy, hogy mivel és hogyan teszi. Hiszen miért is választaná a zsúfolt tömegközlekedést, vagy a drága taxitársaságokat, mikor kénylemesen, egy üveg hűtött pezsgőt kortyolgatva is felfedezheti magának a város szépségeit?

A Limuzinbérlés Budapesten igazán nem ördöngösség, hiszen számos útvonalon keresztül ismerheti meg az idelátogató a fővárost. Egy túra során rengeteg helyen megállhat és fényképezhet, sőt, a nyitható tetőablakon át mindezt útközben is megteheti. Így készülnek csak az igazán lenyűgöző szelfik a Parlament előtt vagy a Hősök Tere szoborcsoportjával.

Arról nem is beszélve, hogy egyik-másik limuzin úgy van kialakítva, hogy nem csak az ablakon kitekintve fedezheti fel a város szépségeit, hanem felfelé nézve is, teljes pompájában élvezhetőek. Továbbá minden bérléshez jár egy üveg behűtött pezsgő, amit bátran kortyolgathatnak útközben, de akár a tetőablakba kiállva is üdvözölhetik a járókelőket.

A limuzinok sofőrjei maximális eleganciával keltik a luxus érzését, így akár filmcsillagnak is képzelheti magát a limuzinban utazó. Igazán sikkes és mulatságos érzés tud lenni, hogy míg a járókelők kíváncsian fürkészik, hogy kit is rejthet az elhaladó luxusautó, bizonyosságot csak akkor nyerhetnek, ha valaki kiáll a tetőablakba, mivel az oldalsó ablakok sötétítettek. Így nyújt teljes diszkréciót a benn utazóknak és annak, ami a járműben történik.

Fővárosunk bejárására 1 nap biztosan nem lesz elég, hiszen annyi látnivalóval rendelkezik, hogy még azok se biztos, hogy mindent láttak, akik régóta Budapesten élnek. Hiszen páratlan látvány vízről a Budai Vár, a Parlament, és ha esti program lenne a limuzinos városnézés, akkor a kivilágított hidak. Ugyanígy csodálatos egy limuzinból az összes szárazföldi látnivaló, amik mind teljes szépségükben tárulnak a kíváncsi turista szeme elé, hála a panorámatetőnek.

Éjszakai bérlés esetén egy plusz extrával is szolgálnak a PLS Partylimuzinnál, mivel azoknak a vendégeknek, akik az ő limojukkal érkeznek a város legismertebb szórakozóhelyeire, a Morrinson’s 2-be és a LIGET klubba, azoknak a belépés ingyenes, és ezen felül még személyenként egy welcome shot is várja őket a pultnál.

Kell ennél több? Egy gyönyörű város, egy lenyűgöző autó és tökéletes hangulat, amit akár a továbbiakban egy nívós szórakozóhelyen fokozhatunk tovább!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 13:35, szerda | Helyi

Frissítve: új hírek az esetről- Kiszakadt a vízkapu csöve Győrben, miután rátolatott egy autó

Rátolatott egy kocsi a vízkapu csövére Győr sétálóutcáján, a Baross úton. Küldte portálunknak egy arra járó olvasónk.

2019. Július 17. 13:10, szerda | Helyi

Kombájn és egy gabonatábla lángol Győrnél

Háromhektáros területen ég a tarló és a lábon álló gabona Győr külterületén, Somosmajornál.

2019. Július 16. 16:25, kedd | Helyi

A Győri Balett művészei nyáron Olaszországban is remekeltek

Herkovics Eszter Adria és Luigi Iannone a Győri Balett művészei a napokban Olaszországban léptek fel, Ricardo Nunez tiszteletére rendezett eseményen.

2019. Július 16. 12:38, kedd | Helyi

Barokk ceremónia a Radó-szigeten

27. alkalommal rendezik meg idén a Barokk Esküvőt Győrben, augusztus 9 - 11-ig. A sajtótájékoztatót szerdán tartották a Zichy-palotában.