Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 18. 11:05, csütörtök | Helyi

Városnézés limuzinnal? Nem luxus!

Városnézés limuzinnal? Nem luxus!

Mit csinál egy turista, mikor először érkezik Budapestre? Nem, nem a szállás elfoglalására gondoltunk, meg a romkocsmák felfedezésére, de alakul…

Bingó, igen, megnézi a várost. Persze ezt sem mindegy, hogy mivel és hogyan teszi. Hiszen miért is választaná a zsúfolt tömegközlekedést, vagy a drága taxitársaságokat, mikor kénylemesen, egy üveg hűtött pezsgőt kortyolgatva is felfedezheti magának a város szépségeit?

A Limuzinbérlés Budapesten igazán nem ördöngösség, hiszen számos útvonalon keresztül ismerheti meg az idelátogató a fővárost. Egy túra során rengeteg helyen megállhat és fényképezhet, sőt, a nyitható tetőablakon át mindezt útközben is megteheti. Így készülnek csak az igazán lenyűgöző szelfik a Parlament előtt vagy a Hősök Tere szoborcsoportjával.

Arról nem is beszélve, hogy egyik-másik limuzin úgy van kialakítva, hogy nem csak az ablakon kitekintve fedezheti fel a város szépségeit, hanem felfelé nézve is, teljes pompájában élvezhetőek. Továbbá minden bérléshez jár egy üveg behűtött pezsgő, amit bátran kortyolgathatnak útközben, de akár a tetőablakba kiállva is üdvözölhetik a járókelőket.

A limuzinok sofőrjei maximális eleganciával keltik a luxus érzését, így akár filmcsillagnak is képzelheti magát a limuzinban utazó. Igazán sikkes és mulatságos érzés tud lenni, hogy míg a járókelők kíváncsian fürkészik, hogy kit is rejthet az elhaladó luxusautó, bizonyosságot csak akkor nyerhetnek, ha valaki kiáll a tetőablakba, mivel az oldalsó ablakok sötétítettek. Így nyújt teljes diszkréciót a benn utazóknak és annak, ami a járműben történik.

Fővárosunk bejárására 1 nap biztosan nem lesz elég, hiszen annyi látnivalóval rendelkezik, hogy még azok se biztos, hogy mindent láttak, akik régóta Budapesten élnek. Hiszen páratlan látvány vízről a Budai Vár, a Parlament, és ha esti program lenne a limuzinos városnézés, akkor a kivilágított hidak. Ugyanígy csodálatos egy limuzinból az összes szárazföldi látnivaló, amik mind teljes szépségükben tárulnak a kíváncsi turista szeme elé, hála a panorámatetőnek.

Éjszakai bérlés esetén egy plusz extrával is szolgálnak a PLS Partylimuzinnál, mivel azoknak a vendégeknek, akik az ő limojukkal érkeznek a város legismertebb szórakozóhelyeire, a Morrinson’s 2-be és a LIGET klubba, azoknak a belépés ingyenes, és ezen felül még személyenként egy welcome shot is várja őket a pultnál.

Kell ennél több? Egy gyönyörű város, egy lenyűgöző autó és tökéletes hangulat, amit akár a továbbiakban egy nívós szórakozóhelyen fokozhatunk tovább!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense