Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2010. Március 16. 06:40, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Védett növényeket tiport el a fatolvaj

Védett növényeket tiport el a fatolvaj

Mintegy 2 kilométer hosszan tiport keresztül egy védett növényekkel teli természetvédelmi területen terepjárójával egy fatolvaj Kunpeszér közelében.

Vasárnap reggel fedezték fel a szombat délutáni pusztítás nyomait a Bács-Kiskun megyei természetvédelmi területen. A nyomok alapján egy Aro típusú terepjáró hajtott az erdőig, kerekeivel mintegy 2 kilométer hosszúságban eltaposva védett növényeket, többek közt egy 100 ezer forint eszmei értékű óriás útifüvet is elpusztítva.

A védett erdőből kitermelt és ellopott fa mennyiségét még nem sikerült megállapítani. A rendőrség természetkárosítás bűntett miatt indított nyomozást az ügyben, a terepjárót és vezetőjét keresik.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.