Városlista
2018. augusztus 20, hétfő - István

Cégregiszter | Asztalosok

Expressz bútor összeszerelés

Győr

Lapra szerelt bútorok összerakása, falra rögzítése, Mosogató kagyló, főzőlap munkalapba szabása, kisebb bútor darabok gyártása.

Fő profilunk az újonnan megvásárolt lapraszerelt bútorok összeszerelése és rögzítése. Szobabútorok, asztalok, cipő szekrények egyéb. Konyha bútorok esetén a beépítést is vállaljuk, polcok szekrények falra rögzítését, konyhai munkalap méretre vágását kagylók-főzőlapok helyének kivágását beszerelését.

Az összeszerelési ár alapesetben a bútor 10%, összetett szerelések esetén ez változik mint pl. tv fal szett esetén ahol több elemet szükséges falra rögzíteni vagy konyha bútorzat beépítése.

A kiszállás díja Győr területén 1500.- Ft, ettől távolabbi helyszínek esetén 100.- Ft/ Km, nagyobb távok esetén megegyezés szerint.

Pl: Győr területén 100.000.- Ft -ért vásárolt pl. gardrób bútor összeszerelése 11500.-Ft alapesetben, (az ár 10% plusz a kiszállási díj 1500.-Ft).

Az alap szerelési díj Győr területén 6500.- Ft ez tartalmazza a kiszállás árát is.

Lyukfúrás szinte bármilyen falba plusz rögzítő elem 300.- Ft darab ártól.

Fontos tudnivalók:

- minden esetben a bútor eredeti (nem akciós) árát vesszük alapul!

-a bútor összeszerelése teret igényel, a legtöbb szekrény fektetve szerelhető össze amit körbe is kell járni, kérjük ennek megfelelően válasszák meg a szerelés környezetét

-bútort és bútor elemeket csak az adott munkatérben mozgatunk.

-a munka nagyságától függően egy vagy kettő személy érkezik a feladat elvégzésére.

-gázvezeték bekötését nem végezhetjük!

-kérjük csak akkor keressenek ha már biztosak benne, hogy szakembert szeretnének a feladattal megbízni, az időközben meggondolás nem csak minket hátráltat a ügyfeleinknek is okozhat kényelmetlenséget.

-konyhai szekrénysor beszerelése esetén a régi bútor kiszerelését elvégezzük.


Az oldal szerkesztés alatt áll.

Fotók

Expressz bútor összeszerelés

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Lapra szerelt bútorok összerakása, falra rögzítés, falfúrás. Konyha bútorok beépítése, munkalap méretre szabása, konyhai eszközök munkalapba való beszerelése, kisebb polcok bútorok elkészítése gyártása.

További szolgáltatások

  • Régebbi bútorok kisebb szerkezeti javítása.

Nyitva tartás

  • Hétvégén is hívható, rugalmas kiszállás, igény szerint. Elfoglaltságtól függően de a legrövidebb idő alatt néha azonnal sikerül kiszállni.

kapcsolat