Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Október 19. 09:46, péntek | Helyi
Forrás: Németh Viktória

A jó és a rossz harca – Jekyll és Hyde premier szombaton Győrben

A jó és a rossz harca – Jekyll és Hyde premier szombaton Győrben

Szombaton este láthatják először a győri nézők, a sokak által már nagyon várt Jekyll és Hyde musical-thrillert. VIDEÓVAL

Csütörtök délután a szerencsések részt vehettek egy premier előtti beszélgetésen a szereplőkkel és a rendezővel, majd az utána következő főpróbát is megtekinthették.

Nagy izgalommal várja a közönség a szombati premiert, hiszen nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon hatalmas sikert aratott a darab, s már alig várjuk, hogy végre mi, győriek is részese lehessünk ennek a csodának. A bemutató előtti beszélgetésen a szereplők kulisszatitkokat árultak el, mi is történik a színfalak mögött, valamint, hogy mit jelent számukra a Jekyll és Hyde. Janza Kata elmondta, hogy bár őt elsősorban az Elizabeth című musicallel azonosítják, nála első helyen mégis a Jekyll és Hyde áll, s nagy fizikai és szellemi felkészültséget kíván minden karaktertől. A szereposztás is változatos, hiszen Molnár László, aki tíz éve játsza Dr. Jekyllt és Mr. Hyde-ot, mellette a második szereposztásban a Tunyogi Bernadettet váltó Pető Zsófia most szerepel először egy ekkora színházban, mint a győri.

A nagyszerű történet mellett, a nézőknek nem mindennapi látványban lehet részük, hiszen a színházban megújult a világítás-, és hangtechnika, s a Kentaur által megálmodott díszlettől mindenkinek le fog esni az álla.

Bár a közönség nagy része talán már nem is hitte, hogy valaha eljön ez a nap, de végre itt van Dr. Jekyll és Mr. Hyde, s már csak egyet kell aludnunk és megismerhetjük az angol elmeorvos lebilincselő történetét.

Fotó: Nagy Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.