Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Augusztus 13. 08:40, szombat | Helyi
Forrás: Revita TV

Csipetnyi India

Csipetnyi India

Az idei győri augusztus 20-i ünnepségsorozat Indiába is elrepíti a kíváncsiskodókat, mert a keleti ország lesz a díszvendége városunknak.

Ez az önkormányzat pénteki, programismertető sajtótájékoztatóján hangzott el, ahol India magyarországi kultúrattaséja beszélt a részletekről.

Az idei, államalapításunkra emlékező programsorozat augusztus 19-én, pénteken este hét órakor kezdődik, a Szent István-napi koszorúzási ünnepséggel. Ahogy az eddigi években, úgy idén sem maradhatnak el a színes kulturális programok, ezekről a város kulturális főosztályvezetője beszélt a sajtótájékoztatón.

Csakúgy, ahogy az augusztus 21-i programok, amikor India mutatkozik be a győrieknek. A sajtótájékoztatón éppen ezért ott volt az ország magyarországi kultúrattaséja, aki érdekes hasonlattal jellemezte a kultúrák találkozását.

Éppen ezért fog India kultúrája megelevenedni a Széchenyi téren. A programokkal a kilátogatók minden érzékszervére szeretnének hatni. Lesz színpompás tánc előadás, zene, jóga, masszázs és természetesen keleti ételek. A fő műsorszámot az indiai popkultúra egyik legnagyobb csillaga Shipra Goyal biztosítja koncertjével este 20 órától.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.