Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Október 30. 14:55, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Egyre vonzóbb a jutalékmentes networking modell

Egyre vonzóbb a jutalékmentes networking modell

Több, mint 600 vállalkozás vett részt szerdán Budapesten az immár 6. alkalommal megrendezett Országos Networking Konferencián.

Magyarország legnagyobb üzleti kapcsolatépítő rendezvényének sikere nemcsak azt jelzi, hogy a KKV-k üzleti gyakorlatában egyre nagyobb szerepet kap a tudatos kapcsolatépítés, hanem azt is, hogy Magyarországon is egyre vonzóbb a jutalékmentes networking modell. Az „Aki ad, az nyer!®” filozófia követőiről idén egy könyv is megjelent, Jutalék nélkül gazdagon címmel.

A személyes kapcsolatépítésre is szervezett kereteket nyújtó konferencián idén a növekedés útjára lépett vállalkozások továbbfejlődésének feltétele került középpontba. Elsősorban azért, mert a világ és Magyarország legnagyobb networking szervezetének tagjai most már évek óta jól mérhető növekedéssel, munkahelyek megtartásával és új munkahelyek teremtésével tudnak számolni.

Az idei konferencia előadói között a networking révén sikeres vállalkozók mellett ott volt Avidor András a BNI Magyarország és Szlovákia, Ryszard Chmura, a BNI Lengyelország igazgatója, és Wolf Gábor a Marketing Commando alapítója is.
A Business Network International (BNI) mára 62 országban, 170 ezer főt meghaladó taglétszámmal van jelen. A BNI Magyarországon 2008 óta működik, jelenleg már több mint 700 magyar vállalkozás rendelkezik tagsággal több fővárosi és 17 vidéki városban, akik 2014-ben több mint 25 ezer üzleti ajánlást hoztak egymásnak és mindezzel 14,1 milliárd forint többletbevételhez juttatták vállalkozásaikat. Bizalmi alapon, jutalékmentesen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.