Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Szeptember 30. 12:42, kedd | Helyi
Forrás: Police.hu

Első-hátsó ajtó nélkül közlekedett autójával Győrben

Első-hátsó ajtó nélkül közlekedett autójával Győrben

Úgy vett részt a győri forgalomban, hogy a jármű karosszéria elemei hiányoztak.

A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2014. szeptember 30-án a reggeli órákban a 19 megyés intézkedés sorozat keretein belül Győr-Ménfőcsanak és környékét ellenőrizték.

Az egyenruhások 8 óra 40 perckor Győrben, a Királyszéki úton észlelték, hogy egy VW típusú gépjármű, lakott területen kívül kivilágítatlanul haladt, ezért ellenőrizték. A sofőr igazoltatáskor vezetői engedélyét valamint a kocsi forgalmi engedélyét a rendőröknek átadni nem tudta.

Az intézkedők megállapították, hogy a jármű a közúti forgalomban úgy vett részt, hogy első-hátsó lökhárítója, jobb oldali első-hátsó ajtaja valamint első hatósági jelzése nem volt felszerelve, ezért hátsó hatósági jelzését átvételi elismervény ellenében átvették és ellene szabálysértési feljelentést tettek.

A 31 éves győri gépjárművezető az általa elkövetett KRESZ szabálysértéseket elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.