Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Október 19. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: infoGyőr

Ennél olaszosabb már nem lehet!

Ennél olaszosabb már nem lehet!

Győrben több helyen tudunk olasz ételeket enni, igazi pizzát vagy tésztát, viszont a Palla Doro olasz étterembe, novemberben egy olasz szakács érkezik, elhozva ezzel a Széchenyi térre Itália jellegzetes ízeit.

Bella Fabio egy hónapon keresztül mutatja meg az étterem vendégei és az olasz ételek szerelmesei számára, miért is világhírű Olaszország gasztronómiája, és mi is az az igazi mediterrán virtus.

A szakács, Olaszország igazi mediterrán, napsütötte részéről, az Adriai-tenger partjáról, Velencéből érkezik, mely a legkiválóbb olasz ételek paradicsomaként számon tartott vidéke az országnak.
A szakács nem ismeretlen a Palla D'oro tulajdonosai számára, hisz egy családi gasztronómia túra során, Velencében már személyesen volt alkalmuk megtapasztalni az olasz szakács tehetségét és mesteri érzékét, hogy az olasz virtus, a mediterrán életfilozófiát átadja az általa elkészített ételekkel.

Az étterem chef-je Nagy Máté István és csapatának ötleteivel és kreativitásával ötvözve Fabio tudását és tapasztalatát, bizton állíthatjuk, finomabbnál finomabb fogások varázsolják - még ha csak képzeletben is - mediterrán "vidékre" és hangulatba az étterem vendégeit.
Fabio, igazi kihívásként éli meg majd Magyarországi tartózkodását. Örömmel készíti el hazájának legfinomabb ételeit a Palla D'oro étterem vendégei számára.

Az étterem a borúsabb, hidegebb napokra a Adriai-tengerre jellemző, pörgős hangulatot kíván teremteni, a hely szellemisége, az olasz szakács, Fabio és Nagy Máté István chef és stábja egyvelegével. Mondhatjuk ,egy cseppnyi Olaszország költözik a Széchenyi térre, a Palla D'oro olasz étterem által.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.