Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 03. 10:42, hétfő | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Forgalmi változások az árvíz miatt

Forgalmi változások az árvíz miatt

Az Duna áradása miatt az alábbi változtatások vannak érvényben.

A Móricz Zsigmond rakpart alsó szakasza lezárásra kerül, ezért a CITY jelzésű autóbuszjáratok terelőúton, mindkét irányban a Széchenyi hídon át közlekednek.

A Kálóczy térről induló autóbuszok nem érintik a Dunakapu tér, a Dunapart Rezidencia és a Vas Gereben utca P+R megállóhelyeket, viszont megállnak a Rónay Jácint utca, a Szövetség utca és a Bácsai út, Kertész utca megállóhelyeken.

A Schwarzenberg utcától a 14-es út, Árkád üzletház megállóhelyig az autóbuszok útvonala változatlan.

A 14-es út, Árkád üzletház megállóhelyet követően az autóbuszok nem érintik a Vas Gereben utca P+R, a Dunapart Rezidencia, a Dunakapu tér és a Rónay Jácint utca megállóhelyeket, viszont megállnak a Bácsai út, Kertész utca, valamint a Szövetség utca megállóhelyeken, majd menetrend szerint a Széchenyi István Egyetemnél és a Kálóczy téren.

Szerdai és szombati napokon az autóbuszok továbbra is mindkét irányban betérnek a városréti piachoz.

/kvrt.hu/

A Duna és mellékfolyóinak áradása miatt a győri Magyar Vilmos uszoda hétfőn délben bezár.

A Duna és mellékfolyóinak áradása miatt Győrben, a Petőfi híd alatti és melletti ingyenes parkolót szombaton lezárta. Parkolási alternatívaként a városi parkolóházakat ajánlják.

Várhatóan a hét végéig tart, az osztrák hatóságok által hétfőn reggel kezdődött forgalomelterelés, a volt Sopron-Klingenbachi határátkelőhelyen.

A Duna ausztriai áradása miatt, a Budapest-Insbuck-Zürich útvonalon közlekedő Wiener Walzer nemzetközi vonatot oda-vissza útvonalon nem közlekedtetik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense