Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Június 07. 14:40, péntek | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Négy nap, negyven koncert SzFeszt

Négy nap, negyven koncert SzFeszt

Központi elhelyezkedés, nagyobb terület, nagyobb party! – ígérik az Adrenalin Szfeszt szervezői, akik már gőzerővel készülnek az idén első alkalommal Győrben szervezett fesztiválra.

Négy nap, negyven koncert - ez az SzFeszt, amely kinőtte eredeti, győrszentiváni helyszínét.
Az MKB bemutatja, 9. Adrenalin Szfeszt- Egy belépő áráért 4 nap fesztivál

A nyár első nagy fesztiváljának június 20-23-án, a 9. Adrenalin Szfeszt-nek, mely a régió legnagyobb zenei rendezvénye, az ETO Park ad otthont. - mondta a csütörtöki sajtótájékoztatón Imre László, a rendezvény alapítója. Az új helyszínről így szólt: "könnyebben megközelíthető, nagyobb terület jobb infrastruktúrával".

Az SzFeszt "őrzi a hagyományokat", emellett azonban új, jövőbe mutató programokat is kínál. Ilyen lesz a rapverseny, amelyet Majka és Curtis vezet majd. "Folyamatosan keresem azokat az előadókat az országban, akikkel együtt dolgozhatnék" - nyilatkozta Majka, aki Curtissel személyesen részt vett a győri tájékoztatón. Hozzátette: "Hét-nyolc éve lányt keresek. Olyan tehetséges lány előadót, aki meg tudja szólítani a középkorú hölgyeket, mert ez a réteg nincs kiszolgálva ma. Szükség van valakire, akivel a nők is tudnak azonosulni. Remélem, hogy végre találunk ilyet".

A rapversenyen kívül további mintegy tíz kiszenekar is bemutatkozási lehetőséget kap, ők a kisszínpadon léphetnek fel. "Kiválasztottuk azokat, akik lehetőséget kapnak a fellépésre. Ezzel szeretnénk támogatni őket" - jegyezte meg Imre László. Az ismert fellépők közül kiemelte Majka és Curtis mellett többek között az Irigy Hónaljmirigyet, a Magna Cum Laudét, a Hooliganst, a 30 éves Aurorát, a Kárpátiát, Kasza Tibort, Király Viktort, Radics Gigit és Vastag Csabát és nem utolsó sorban Dj Dominique és Bárány Attila párost is. A rendezvény háziasszonya idén Dukai Regina lesz.

A zenei felhozatal mellett a gasztronómiára is nagy hangsúlyt fektetnek a fesztivál szervezői. A koncerteket rengeteg különlegesség is színesíti: lesznek borházak és pálinkáriumok, valamint magyaros ételek.A már megszokott ingyenes Megajátszópark a gyerekeknek idén sem maradhat el, az új helyszínen ez még színesebb lesz.

Mindez négy napig tart, és rendkívül kedvező elővételi akcióval lesznek hozzáférhetőek a jegyek: Kisalföld Hűségkártyával és Győr+ kuponnal mindössze 4000 Ft-ért vásárolható meg a fesztiválbérlet, mely az összes napra érvényes! A belépés pedig 12 éves korig ingyenes.

A sajtótájékoztatón a rendezvény alapítója felajánlott 20-20 belépőt a mecséri, a dunaszentpáli és a győrújfalui gátakon dolgozó fiataloknak, azok kiosztására a helyi polgármestereket kérték fel.

Információ: www.szfeszt.hu és facebook.com/szfeszt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.