Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Március 26. 16:43, csütörtök | Bulvár

Nick Jonas miatt veszett össze Selena Gomez és Miley Cyrus

Nick Jonas miatt veszett össze Selena Gomez és Miley Cyrus

Csak hírességekkel randizik a Jonas Brothers sztárja.

Nick Jonas, a KCA idei házigazdája valódi Casanova, aki a Nickelodeon díjátadójának több korábbi jelöltjével és díjazottjával is összeszűrte a levet. Miley Cyrus után Selena Gomezt is meghódította, mindezt úgy, hogy a sajtó sokáig a három sztár szüzességi fogadalmától volt hangos. A Jonas Brothers legfiatalabb tagja csaknem kizárólag hírességekkel randizik, ráadásul úgy néz ki, hogy a közelgő Kids’ Choice Awardson exeivel is farkasszemet néz majd.

Mi a közös Selena Gomezben, Miley Cyrusban és Nick Jonasban? A három tinisztár karrierje elején fogadalmat tett, hogy a házasságig megőrzi ártatlanságát – ez azonban egyiküket sem zavarja az ismerkedésben és a randizásban. Miley Cyrus és Selena Gomez korábban öribarik voltak, Nick Jonas, a KCA idei házigazdája azonban alaposan felkavarta a kedélyeket és egymás ellen ugrasztotta a csajokat.

Nick Jonas első nagy hódítása Miley Cyrus volt, rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatukról rengeteget cikkezett a sajtó. A szakítás után a fiatal zenész Selena Gomezzel szerette volna féltékennyé tenni egykori szerelmét, Selena pedig azonnal össze is jött a vonzó énekessel. Nick nem kapta vissza Miley-t, a két lány barátsága azonban jóvátehetetlen sebeket szenvedett. Miley sosem bocsátotta meg Selenának, hogy együtt járt Nickel, akit életrajzi könyvében a „nagy Ő”-nek nevezett. Selena pedig nehezményezte, hogy a jóképű énekes csak azért járt vele együtt, hogy Mileyt visszahódítsa…

A lányok barátságának az idei Kid’s Choice gála sem fog jót tenni, ahol Nick és Selena újra egy fedél alá kerülnek. Selena Gomez tavaly a gyerekek kedvenc énekesnőjének járó sárga léghajóval térhetett haza a díjátadóról, ahol a híres-hírhedt zöld trutymóban is megfürödhetett – a csinos énekesnő idén is hasonló bravúrra készül. Különösen fájó seb ez Miley számára, akinek Wrecking Ball című slágere a tavalyi Nickelodeon gálán jelölt volt a kedvenc dal kategóriában, végül azonban szobor nélkül kellett hazatérnie a díjátadóról. Idén jelölés híján nemcsak végignézheti, ahogy exe és egykori barátnője együtt fotózkodik, de biztosan eszébe jut majd, hogy Selena nemcsak szerelmét hódította el, hanem a Nickelodeon gálájának díjait is lépten-nyomon hazaviszi előle.

Kids’ Choice Awards 2015 - április 1-én 18.30-tól csak a Nickelodeonon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.