Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Július 30. 13:50, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Torlódás az M7-esen történt halálos baleset miatt

Torlódás az M7-esen történt halálos baleset miatt

Torlódás alakult ki a mindkét irányban teljes szélességében lezárt M7-es autópályán, a táskai pihenőhelynél szerda délelőtt felborult és kigyulladt üzemanyagot szállító kamion miatt. A balesetben a jármű sofőrje meghalt.

A police.hu közlése szerint a forgalmat a Nagykanizsa felé vezető oldalon a 150-es kilométerszelvényben, míg Budapest irányába a 160-as kilométerszelvényben a 7-es főútra terelik. Mivel a helyszínelés és a műszaki mentés várhatóan hosszabb időt vesz igénybe, kerülő útként mindkét irányban a 76-os és a 71-es főutat javasolják az arra közlekedőknek.

Bázelné Mihályka Szabina megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-nek arról számolt be, hogy a tűzhöz nagy erőkkel vonultak a tűzoltók. Balatonboglári, marcali, keszthelyi, kaposvári és siófoki egységeket riasztottak a helyszínre. Az arra közlekedőktől azt kérik, indulás előtt tájékozódjanak a rendőrség honlapján, illetve kísérjék figyelemmel az autópályán kihelyezett táblák balesettel kapcsolatos információit.

A fotót köszönjük olvasó tudosítónknakHosteczki Tamásnak. További képeket a Facebook oldalon várunk.

MTI Fotó: Varga György

MTI Fotó: Varga György

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.