Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Szeptember 23. 15:28, kedd | Bulvár

Új szereplőkkel érkezik a Kékpróba ötödik évada

Új szereplőkkel érkezik a Kékpróba ötödik évada

Új szereplők, rengeteg izgalmas fordulat a 15-ös osztag háza táján – ezt tartogatja a Kékpróba új évada! Traci, Andy, Dov, Chris és Gail együtt kerültek ki a rendőr akadémiáról, és most a magánéleti kihívások mellett a rendőrlét veszélyeivel is szembe kell nézniük. Az ötödik évad ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, az új szereplők pedig valószínűleg még inkább felbolygatják az osztag mindennapjait.

A 15-ös osztag kezdetben egy ötfős zöldfülű rendőr brigádból áll, akik az idő múlásával egyre jobban összekovácsolódnak és megtanulják, hogy a legkisebb hiba is az életükbe kerülhet. A rendezők a negyedik évadzárót próbálták a legizgalmasabb csavarokkal lezárni: a szereplők üldözőkből üldözöttek váltak, a rettegett Kevin Ford végül beszabadult az örsre, így mindenki életveszélybe került. A várva várt 5. évad ott folytatódik, ahol a 4. évad utolsó epizódja véget ért. Két szereplő, Sam Swarek és Chloe Price az életéért küzdenek a Memorial Kórházban. Traci, Andy, Dov, Chris és Gail legújabb kalandjait és magánéleti válságait hamarosan újra figyelemmel kísérhetjük, és ismét velük tarthatunk a legizgalmasabb bevetésekre.

A sorozat rendezői a rengeteg izgalmas fordulat mellett két új szereplővel is készültek az őszi premierre. Oliver Becker és Matt Murray csatlakoznak a már jól ismert szereplőgárdához. Becker John Jarvis felügyelőként jelenik meg, és mint az várható, felkavarja az állóvizet. Jarvis azzal a céllal érkezett, hogy kiderítse vajon a körzete alkalmas emberek kezében van-e. Matt Murray Duncan Mooret, vagyis sorozatbeli becenevén Selfie-t alakítja, aki újoncként csatlakozik az osztaghoz, és hamar bebizonyítja, hogy van helye a csapatban. Még attól sem riad vissza, hogy rámutasson a többiek hibáira.

Kékpróba 5. évad - szeptember 22-től minden hétfőn az Universal Channel műsorán!

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.