Városlista
2019. március 23, szombat - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek | Bulvár

2010. Január 20. 13:50, szerda | Bulvár

A mindössze 9 négyzetméteres palota

Ön tudna 9 négyzetméteren aludni, étkezni, fürdeni és mosni? Sokan csak reménykednek, hogy soha nem kerülnek ilyen helyzetbe. Nem úgy az amerikai Jay Shafer, aki mintegy 9 négyzetméterre zsugorította az életterét.

2010. Január 20. 07:14, szerda | Bulvár

Ez történt Benkő feleségjelöltjeivel!

Úgy tűnik nem maga a főszereplő járt a legjobban az RTL Klub Benkő feleséget keres című műsorából, hanem az epizódszereplők, vagyis a feleségjelöltek. Néhányukra felfigyelt a média, mások pedig azóta már párra is találtak.

2010. Január 20. 07:11, szerda | Bulvár

Budapesten lép színpadra idén májusban a legendás rockbanda, a KISS

Az amerikai csapat május 28-án a Budapest Sportarénában ad koncertet. A KISS 2010 nyarán Európába érkezik "Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom" (Hangrobbanás Európa szerte: A kezdetektől a robbanásig) elnevezésű

2010. Január 19. 14:52, kedd | Bulvár

Vitray Tamás magánéletéről vallott

Vitray Tamás nem igen beszél nyilvánosság előtt a magánéletéről, épp ezért volt meglepő, hogy az RTL Klub Reggelijében néhány intimitást mégiscsak elárult magáról. Fonyó Barbara és nevelőapja, Vitray Tamás volt a vendége az RTL Kl

2010. Január 19. 14:47, kedd | Bulvár

Döbbenet! Pucéran forgatta klipjét az énekesnő!

Oroszország legújabb üdvöskéje Nikita Verevki managementje is osztja azt a nézetet, hogy meztelen nővel minden eladható. Így Nikita Verevki meztelenül forgatta klipjét.

2010. Január 19. 07:07, kedd | Bulvár

Fekete Dávid eladta az ajándékautót

Pénzzé tette Friderikusz Sándortól kapott ajándékautóját Fekete Dávid. A Megasztár 4-ben ismertté vált fiú nem könnyen vált meg a kocsitól, ám az észérvek az eladás mellett szóltak. Hogy miért?

2010. Január 19. 07:03, kedd | Bulvár

Ismét vetkőzött a kebelcsoda, Keeley Hazell

Keeley Hazell nevét azért ismeri egy egész világ, mert szereti dús kebleit mutogatni, így nem meglepő, hogy legújabb fotózásán is a dekoltázsán volt a hangsúly - csak most egy kicsit másképp.

2010. Január 18. 13:55, hétfő | Bulvár

Mel Gibsont megalázták

Nem telhet el ma már díjátadó botrány nélkül. Magyar idő szerint ma hajnalban adták át a Golden Globe díjakat, amely során a házigazda alkoholistának titulálta az egyik sztárvendéget, Mel Gibsont.

2010. Január 18. 13:50, hétfő | Bulvár

Botrányba fulladt a szombat esti Jacko-show

Háborogva követelték vissza pénzüket a nézők a szombat esti SYMA csarnokban megrendezett Jacko-show után - adta hírül a Blikk. A közönség arra hivatkozott, hogy nem azt kapták, amit a plakátokon hirdettek a szervezők.

2010. Január 18. 07:14, hétfő | Bulvár

Kidobta barátnőit a vén macsó

Hugh Hefner második hárem triumvirátusa nem húzta sokáig, ugyanis az ikerlányoknak menniük kellett a legendás villából. A Nyuszis magazin korlátlan ura, Hugh Hefner mindig híres volt arról, hogy a barátnői a lányai lehetnének. Most mégis

2010. Január 18. 07:10, hétfő | Bulvár

Kicsit ciki! Kiefer Sutherland női ruhában jelent meg

David Lettermann show-jában egy elvesztett fogadás miatt női ruhában jelent meg Kiefer Sutherland - írta a Daily Mail.

2010. Január 17. 15:16, vasárnap | Bulvár

Elhagyta családját Pachmann Péter

Elköltözött családjától Pachmann Péter. A TV2 híradósa 7 éve házas, a Blikk információi szerint azonban már korábban megromlott a kapcsolata feleségével, a fotósként ismert Ambrus Marcsival.