Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 27. 14:07, szerda | Helyi

Arassunk sikert fényképes ajándéktárgyakkal!

 Arassunk sikert fényképes ajándéktárgyakkal!

Mindenki életében eljön az az időszak, amikor nincs ötlete, hogy mit is ajándékozhatna az éppen aktuális évfordulóra, esküvőre, szülinapra és egyéb fontos eseményre.

Ilyenkor jó, ha van a tarsolyunkban néhány tuti tipp, amivel nem lőhetünk mellé.

Kerüljük a sablonokat

Nagyon fontos, hogy nem az kell, hogy drága legyen egy ajándék, hanem sokkal fontosabb a kreativitás és az idő, amit az elkészítésébe fektetünk. Hiszen egy tucatajándék esetében nem tudhatjuk, hogy a megajándékozott rendelkezik-e már olyannal, vagy egyáltalán van-e szüksége rá. Amikor az ember ilyen ajándékot kap, szégyen, nem szégyen, de megy a szekrénybe várva arra, hogy valakinek oda tudja ajándékozni. Ezáltal se nem hasznos, se nem dekoratív az ajándék, főleg nem emlékeztet senkit az ajándékozóra.

Éppen ezért, engedjük el a szokványos ajándékokat és gondolkozzunk valami egyedi ajándékon. Amikre szükség lesz a kivitelezéshez: egy jó fénykép, egy ötletes használati tárgy és nem utolsó sorban egy megfelelő alkalom, amikor ellőhetjük az ajándékot.

Mikor mit érdemes ajándékozni?

Haladjunk szépen sorban a kisgyerekkortól egészen az időskorig.

A kisgyermekek nagyon szeretik a mesefigurás dolgokat, mint amilyen a fényképes gyerekpóló, vagy akár egy fényképes bögre. Nem is kell más, mint egy jó kép a kedvenc mesehősről, a megfelelő pólóméret és már indulhat is a tervezés.

Kamaszkorban a nagy kedvencek közé tartoznak az okoskütyük és a számítógépek. Egy megfelelő, egyedi fényképpel ellátott telefontok nem csak dekoratív és egyedi, hanem praktikus is, hiszen megvédi a készüléket az esetleges sérülésektől. Ugyanez igaz egy fényképes egérpadra is, ami szintén egy elég hasznos kiegészítő a gyerekek számára. Egy megfelelő fényképpel ellátott táskával is óriási örömet lehet szerezni, de fontos, hogy ne csak menő, hanem praktikus és egészséges viselet is legyen.

Eljegyzés? Esküvő? Egy fényképes bögreszett tökéletes választás lehet, akár többféle képpel is kombinálva. Nagyon egyedi ajándék lehet egy közös képpel készült vászonfotó az ifjú párról, de egy puzzle is, amit, ha összeraknak, a lakás dísze is lehet.

Egy kisbaba születése mindig nagy öröm egy család életében. Nagyon jó ötlet lehet egy fényképes body vagy egy fényképes plüss, amivel alhat a gyermek, egészen nagyobb koráig. Arról nem is beszélve, hogy milyen jó lehet egy dekoratív fényképalbum, amibe beletehetik a képeket és abban mutogathatják életük új értelmét.

Végül pedig a nagyszülőket se hagyjuk ki a sorból, hiszen nincs is jobb ajándék egy nagymama vagy nagypapa számára, mint egy fényképes ajándéktárgy az unokájuk képével díszítve.

Egy biztos, aki különleges ajándékot keres, a legjobb helyen akkor jár, ha a Sooters-nél kopogtat, mivel biztosan talál valami nagyon alkalomhoz illőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.